Размер на емблемите на Е60?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте, някой знае ли размерите на предна и задна емблема за е60? Понеже колата ми осъмна без емблеми...
- red_bull92
- младши ентусиаст
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Размер на емблемите на Е60?
netmurder написа:82мм
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- ICE
- Ледения
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Ако си донор за емблеми, купи си нова (менте).
- ICE
- Ледения
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ПП. Ако си беше направиш труда са напишеш в Гугъл "BMW E60 hood emblem", нямаше да пускаш безсмислени теми тук!!! То бива-мързел-бива, ама вашето е прекалено!
ПП. И не го казвам за друго, а защото точно преди два дни ми се наложи на отдалечено място да разбера размера на емблемата, защото един приятел ме подари една, но се оказа по-малка...
ПП. И не го казвам за друго, а защото точно преди два дни ми се наложи на отдалечено място да разбера размера на емблемата, защото един приятел ме подари една, но се оказа по-малка...
- HammerInCharge
- Потребител
Искам само да добавя, че както колегата се е изказал, че темата е безсмислена, така излезе на първо място в Гугъл и си свърших работа за 20 секунди. Няма такова нещо като безсмислена тема. Благодаря!
7 мнения
• Страница 1 от 1