Избор на ксенонови крушки D1S

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: A7

Избор на ксенонови крушки D1S

Мнение от vgza » 10 Мар 2014, 14:18

Видях, че едната ми крушка е почнала да свети по-слабо и реших да я сменя. Може ли да споделите вие с какви карате и как са спрямо оригиналните?
Интересно ми е как се представят и синкавите крушки, като Philips Xenon Blue Vision Ultra

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Re: Избор на ксенонови крушки D1S

Мнение от memorex » 10 Мар 2014, 14:35

Карам над година с филипс
vgza написа:Видях, че едната ми крушка е почнала да свети по-слабо и реших да я сменя. Може ли да споделите вие с какви карате и как са спрямо оригиналните?
Интересно ми е как се представят и синкавите крушки, като Philips Xenon Blue Vision Ultra

Филипса ментето мисля беше 60 лв крушката с 2 г. гаранция .Аз разлика с оригинала не забелязвам за сега ,вече над година.
Тез последните дето питаш за тях не са ксенон нали така?

Потребител
Аватар

Мнение от don_toti » 11 Мар 2014, 22:30

това са крушките които ти трябват-OSRAM D1S 66140XNB NIGHT BREAKER

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

Мнение от vesko4114 » 12 Мар 2014, 23:19

Миналата година смених оригинални D1S с Philips X-treme Vision. За мен това е крушката! Свети наистина много повече от ОЕМ и е една от най-добрите на пазара. Разликата в осветеността е очеИЗВадна. След като ги сложих разбрах, че и фаровете преди фейса могат да светят добре :) Клиентската цена е около 270-80лв на брой. Силно ги препоръчвам.
:driving:
...............................

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: A7

Мнение от vgza » 14 Мар 2014, 14:57

vesko4114 написа:Миналата година смених оригинални D1S с Philips X-treme Vision. За мен това е крушката! Свети наистина много повече от ОЕМ и е една от най-добрите на пазара. Разликата в осветеността е очеИЗВадна. След като ги сложих разбрах, че и фаровете преди фейса могат да светят добре :) Клиентската цена е около 270-80лв на брой. Силно ги препоръчвам.

Като казващ, че са много по-добри от ОЕМските, на база на какво ги сравняваш? Защото ако е спрямо старите ти, нормално е новите да светят повече.
Като цяло знам, че високия клас на Осрам и Филипс светят повече, в нета има доста сравнения, но нещо не мога да се реша още какви да си взема.
Китайските копия на Филипс са по 10долара, мога всеки месец да си ги сменям :D
Другите за които си мисля са OSRAM D1S XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED - идват на 160-170 евро комплекта от Германия...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

Мнение от vesko4114 » 14 Мар 2014, 16:55

vgza написа:
vesko4114 написа:Миналата година смених оригинални D1S с Philips X-treme Vision. За мен това е крушката! Свети наистина много повече от ОЕМ и е една от най-добрите на пазара. Разликата в осветеността е очеИЗВадна. След като ги сложих разбрах, че и фаровете преди фейса могат да светят добре :) Клиентската цена е около 270-80лв на брой. Силно ги препоръчвам.

Като казващ, че са много по-добри от ОЕМските, на база на какво ги сравняваш? Защото ако е спрямо старите ти, нормално е новите да светят повече.
Като цяло знам, че високия клас на Осрам и Филипс светят повече, в нета има доста сравнения, но нещо не мога да се реша още какви да си взема.
Китайските копия на Филипс са по 10долара, мога всеки месец да си ги сменям :D
Другите за които си мисля са OSRAM D1S XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED - идват на 160-170 евро комплекта от Германия...

Крушките във фаровете ми бяха 4 годишни, както и самите фарове. На тази база ги сравнявам. Не съм слагал чисто нови ОЕМ и след това Филипс. Лично при мен се получиха страхотни светлини и на къси, и на дълги. Не мисля и че съм купил китайски, а истиснки от вносител. Но всеки сам си преценява .
Успех
...............................

Назад към Е60/Е61