LED Лампи на задния номер ???
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
LED Лампи на задния номер ???
Какви лед лампички да сложа на задния номер без да ми излизат грешки също лампичките да са качествени 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: LED Лампи на задния номер ???
http://www.autoled-bg.com/index.php?rou ... uct_id=114 примерно. Не си спомням колко мм бяха, 39 или 42, но трябва да е CANBUS крушката, за да не ти дава грешка.

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Аз имах 1 метър лента с диоди от най-силните 14.4 W. Отрязах 2 тройки, запоих им по един кабел и ги вързах отзад. Свети силно и няма грешки. 

- borisoff13
- Потребител
-
- Кара: Е63 635d, LCI
- Детайли за колата: лачена
ивайло81 написа:Аз имах 1 метър лента с диоди от най-силните 14.4 W. Отрязах 2 тройки, запоих им по един кабел и ги вързах отзад. Свети силно и няма грешки.
маже би на твойта кола да е изключено чекването на крушките на номера
BMW 635d LCI
- borisoff13
- Потребител
-
- Кара: Е63 635d, LCI
- Детайли за колата: лачена
ивайло81 написа:Аз имах 1 метър лента с диоди от най-силните 14.4 W. Отрязах 2 тройки, запоих им по един кабел и ги вързах отзад. Свети силно и няма грешки.
или изобщо няма чекване на крушките на задния номер
BMW 635d LCI
Снимки направи ли? Каква лента? Че аз нещо се чудя на ринговете отпред какво да измайсторя.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Има си чек, свети когато не светят и двете лампи. Снимки нямам защото ги направих преди 2-3 години. Пишеш лед лента 14.4 W, моята беше водоустойчива и е по-дебела. Съвсем елементарно е свързването, запоих кабел и го вързах за изводите за крушката. Ако не се лъжа на капака има една черна лента която изтъргах. После измих хубаво и го сложих. Свети повече от идеално. Обаче имах диодите, иначе метъра струваше към 30-35 лв. Е сега е различно. Само гледай да са 14.4 W метъра. Светят силно иначе има и по-слаби. Зависи как искаш да ти свети. Ще направя снимка тез дни.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
7 мнения
• Страница 1 от 1