M-paket от Diederichs
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
M-paket от Diederichs
Здравейте, колеги,
намерих един български сайт, който предлага М-пакети на немската фирма Diederichs. http://www.diederichs.com/
Или така твърдят поне
Само да не е в някой гараж производството, манго да е рязъл стъклопакет, знам ли...
1400 лв излиза предна + задна броня и прагове. Нормална ли е цената и дали са оригинални? Най-много ме притеснява дали ще паснат добре, че не искам да има луфтове и да изглежда като сглобявана циганийка.
За autopro.bg става въпрос. Някой купувал ли е оттам? Доволни ли сте?
намерих един български сайт, който предлага М-пакети на немската фирма Diederichs. http://www.diederichs.com/
Или така твърдят поне

1400 лв излиза предна + задна броня и прагове. Нормална ли е цената и дали са оригинални? Най-много ме притеснява дали ще паснат добре, че не искам да има луфтове и да изглежда като сглобявана циганийка.
За autopro.bg става въпрос. Някой купувал ли е оттам? Доволни ли сте?
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Re: M-paket от Diederichs
Моята предна броня е такава, материала не се различава по нищо от оригиналната броня АБС пластмаса си е и има добра здравина и гъвкавост. Пасва идеално.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Пластмасата няма нищо общо като здравина и еластичност с оригиналната. Няколко случая знам вече включително на мои познати, които от най-малкото натискане пръскат броня или праг. Пакетите на пропартс и аутопро са обсъждани в не една тема във форума.
Съответно 80% от хората във форума са с такива и сега ще кажат, че тва са пълни глупости
Ако имаш късмет да е отлята както трябва няма да има луфтове, в повечето случаи обаче не пасват перфектно.
Също така идват без половината прилежащи пластмаси, които са в оригиналния пакет, а само с най-нужното за монтаж.
Моят съвет е да търсиш оригинален пакет втора ръка или чисто нов.
Съответно 80% от хората във форума са с такива и сега ще кажат, че тва са пълни глупости

Ако имаш късмет да е отлята както трябва няма да има луфтове, в повечето случаи обаче не пасват перфектно.
Също така идват без половината прилежащи пластмаси, които са в оригиналния пакет, а само с най-нужното за монтаж.
Моят съвет е да търсиш оригинален пакет втора ръка или чисто нов.
Only dead fish follow the stream...
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
И да допълня.
...оригиналният пакет идва с всички крепежни елементи ,видии,щипки и прилежащите към тях уплътнения и кори.
П.с. Аз лично съм си купувал моя ОЕМ и не съжалявам за нито една похарчена за него стотинка.
...оригиналният пакет идва с всички крепежни елементи ,видии,щипки и прилежащите към тях уплътнения и кори.
П.с. Аз лично съм си купувал моя ОЕМ и не съжалявам за нито една похарчена за него стотинка.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
и аз да допълня: ако имах Е60 със сигурност щях да гледам само оригинални части разбира се. За моята Е36-ца тази броня е повече от идеална 

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
потърси нещо втора ръка предполагам по-доволен ще останеш.Специално това че е ново в случая не е предимство
- Yani_Stoichkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '04
Аз знам, че оригиналния М пакет въобще не пасва, проблема идвал от подкалници, трябвало да се режат и някакви такива. Това така ли е?
Audaces Fortuna Iuvat
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Yani_Stoichkov написа:Аз знам, че оригиналния М пакет въобще не пасва, проблема идвал от подкалници, трябвало да се режат и някакви такива. Това така ли е?
Така е! Но предницата за това е и по-свита.
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Atsalov написа:И да допълня.
Откъде си го купи?
И как така оригиналния не пасва? Нали уж е оригинален? То май е по-добре да е по-свита предницата, иначе сякаш много напреде стърчи.
9 мнения
• Страница 1 от 1