iDrive не запаметява (разрешена)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
iDrive не запаметява (разрешена)
Весела Коледа колеги. Проблема е, че не иска да запамети радиото, л/100 (показва ми постоянно л/км, нито настройките на климатика (духа студено). общо взето като настроя нещо след като извадя ключа се загубва. Възможно ли е да е от ключа (старт/стоп бутон), защото не му работят бутоните и не излъчва сигнал (носих го в сервиз). Най-дразнещото е, че се е запаметила една ЧАЛГА станция и при това много усилена. Изчетох доста, но не намерих подобен проблем, затова реших да пиша. Колата е Е61 11/2005
Последна промяна barro на 21 Яну 2014, 13:44, променена общо 2 пъти
I Don't Drive Fast I Just Fly Low
- petar_majarov
-
-
- Кара: BMW E60 545i
- Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5
Re: iDrive не запаметява
Искрено ти съчувствам за проблема с чалгата колега. Мисля, че това е най-същественото в цялата работа, защото другото се оправя, но генетичните, умствените и психическите проблеми след слушането на чалга са доста опасни и в повечето случаи - необратими. Особено когато слушането е насила, както е при твойта ситуация! Ще ударя една бърза коледна молитва за теб чалгата да не те повреди, а и скорошно решаване на проблема! Дано Господ ти помогне в тази трудна ситуация!
чалгата долу!
чалгата долу!
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Петарчо на бъдни вечер мята мазни коси на хард-кор металщини явно
.
Акумулатора пада ли ти?

Акумулатора пада ли ти?
- petar_majarov
-
-
- Кара: BMW E60 545i
- Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5
GecataBMW-E46 написа:Петарчо на бъдни вечер мята мазни коси на хард-кор металщини явно.
Акумулатора пада ли ти?
Попринцип за прическата не позна - аз съм нула номер, но пък за хард-кор-а няма начин да не си прав - човек ако не слуша циганско-турска свирня(чалга - превод, бел. ред.) значи не остава друг вариант освен ХАРД-КОР 'метълщини' ! Други варианти няма! Същото като с отборите - ако не си от 'Левски' трябва да си от 'ЦСКА' ! Или чалга или метъл, избирайте си иначе 'гецата e46 йеа бейби' може да ви сложат в графата 'нарушава спокойствието в класната стая' !

Иначе акуллуматора верно пада ли!?
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

По темата - възможните причини са няколко:
1.хлабава букса/връзка
2.алтернатор не зарежда коректно,провери в скрито меню 9 за параметри между 13,5-14,8 волта
3.първи симптоми за умиране на ССС
4.неохлаждане на ай-драйва
Весели празници!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Весела Коледа и от мен! Искренно ме позабавлявахте в днешния празничен ден. И стига с
Проблема идва след като заспи колата доколкото разбирам или ? Но и аз съм за възможноста да е от ключа,все пак той помни настройките.

Проблема идва след като заспи колата доколкото разбирам или ? Но и аз съм за възможноста да е от ключа,все пак той помни настройките.
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
От модула на антената на мен ми бягаше часовника, и радиото не запаметяваше ... като го смених се оправи всичко... Какво е общото... низнам 

Абсолютно никакви настройки не запомня. Акумулатора беше паднал, но сега е наред и показва много странно 14 и нещо. Някакъв вариант за рестарт има ли? Ако го откача и пак закача? Също така ми изчистиха грешките през лаптоп.
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
А с другия ключ пробва ли? Или и с двата е така?
- Atsalov
- Ацалов
-
Задържаш двата еджект бутона и след това натискаш бутона за увеличаване/намаляне,така се рестартира ССС-то.
Atsalov написа:Задържаш двата еджект бутона и след това натискаш бутона за увеличаване/намаляне,така се рестартира ССС-то.
Само със CD съм. Няма DVD, но ще опитам.
majstorapetkov написа:А с другия ключ пробва ли? Или и с двата е така?
И с двата е така. И двата не излъчват и бутоните им не работят. Иначе колата си пали, гасне без проблем.
- Atsalov
- Ацалов
-
Или модула в 5-та врата е пълен с вода или са скъсани кабелите на вратата,отправи ги и всичко ще си дойде на мястото. С какво мериш ключовете дали излъчват???
Atsalov написа:Или модула в 5-та врата е пълен с вода или са скъсани кабелите на вратата,отправи ги и всичко ще си дойде на мястото. С какво мериш ключовете дали излъчват???
Замерваха ги в сервиз за за автоелектроника. Къде се намира точно този модул и лесен ли е достъпа?
Пробвай с прекодиране на модула, попринцип има опции за памет към 4 ключа, ако е изключено или се е сбъгясало може да става нещо подобно.
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3