Проблеми с дневните светлини

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблеми с дневните светлини

Мнение от Swissswizz » 17 Дек 2013, 18:21

Здравейте колеги! Отскоро съм с Бмв и имам няколко проблема , за които бих искал да попитам как мога да разреша.Единия проблем който искам да споделя е това че дневните ми светлини не искат да се включат .Когато закупих колата си работеха без проблем . Когато я закарах на техник ми каза , че имам проблем с крушките на дневните светлини и че трябва да се сменят . Сменихме ги , изтрихме грешките и уш когато сичко си беше наред , отказаха да работят . Каза ми че трябвало да се включат от вътре . Погледнах но те са си включени . Погледнахме за грешки и пак нищо .... Ако някой може да ми даде някакви идеи ,от какво може да е ще съм му задължен .

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: Проблеми с дневните светлини

Мнение от Atsalov » 17 Дек 2013, 22:10

А този някой боб ли да хвърля за да разбере коя година е колата???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 18 Дек 2013, 0:17

Нещо не ми се вързва историята -защо я кара на техник след като са работили и защо да се сменят?Колегата е прав по-горе- коя година е.....за да се знае на кое викаш ти дневни светлини!?!И какви са другите няколко проблема,защото се споменава един.
П.С най-добре ще да смениш техника преди да ти каже,че си за основен ремонт.И тези грешки не се записват ей така просто да се изтрият,а за да се види какво не функционира правилно и евентуално защо.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

Потребител
Аватар

Мнение от Swissswizz » 19 Дек 2013, 0:42

Извинявам се за некорекноста от моя страна . Колата е от 2007 530 d M . Другия проблем е , че самото стъкло на светлините е доста замърсено от вътрешната страна и се чудих , дали има начин да ги отворя и да ги почистя. Отново се извинявам за неточностите.

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 19 Дек 2013, 23:11

Става единствено с рязане на пластмасата да се отворят,това е един от малкото фарове които не се отварят за обслужване. Трябва в idrive менюто на светлини да имаш отметка за дневни светлини,когато я включиш ти светват ринговете и дългите по мижаво.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 19 Дек 2013, 23:18

Swissswizz написа:Извинявам се за некорекноста от моя страна . Колата е от 2007 530 d M . Другия проблем е , че самото стъкло на светлините е доста замърсено от вътрешната страна и се чудих , дали има начин да ги отворя и да ги почистя. Отново се извинявам за неточностите.

Малко неточно се изразяваш но това е разбираемо защото каза че си от скоро с Е 60.
Така де поясни 2007 г. кой месец е произведена да стане ясно дали е фейс.
Дневните казваш включени са -къде?
Стъклото дето е зацапано то май не е стъкло а пластмаса.От вътре как се зацапа.Питам защото не че не е възможнно но е малко вероятно а чистенето без рязане на фара още повече.Виж ако е от вънка е за един час работа и лъсват като нови.
И кои крушки сменихте не казваш и с какви .

Назад към Е60/Е61