Проблем с двигателя
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с двигателя
Вчера както си карах колата и подадох газ малко по-рязко се чу някакъв тъп звук все едно ми гръмна гумата.След това колата загуби мощност , побързах да се прибера и да я оставя. Някой има ли идея какво може да е станало ,защото чак другата седмица ще мога да я закарам в сервиз. 

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Re: Проблем с двигателя
vlado5555 написа:Вчера както си карах колата и подадох газ малко по-рязко се чу някакъв тъп звук все едно ми гръмна гумата.След това колата загуби мощност , побързах да се прибера и да я оставя. Някой има ли идея какво може да е станало ,защото чак другата седмица ще мога да я закарам в сервиз.
Повече инфо дай за колата колега!Кубатура?Бензин/дизел?
Пуснах я тази тема защото помислих че първия път не съм успял ,но днес ми излязоха и двете.Проблема го реших ,беше се откачил мъркуча на EGR клапана .
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ще съска ако е спукан и има малка дупка,ако е изкочил от някъде направо-няма да съска изобщо

За да го е "чул" не е било от малка дупчица според мен, и малките дупчици се получават от пробождане, но от износена (стара) гума, която маслото я е разяло и наличието на 1.5 бара, които идват рязко това нещо направо се цепи.
7 мнения
• Страница 1 от 1