Турбо за Е60 3.0D
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Турбо за Е60 3.0D
Здравейте,
Моля имам нужда от помощ и съвет...
Карам Е60 3.0Д 2004 - счупих турбото/тоталка
!!! моля за инфо (цена на ремонт/рецеклиране , или някакво полезно инфо) и какво ви е мнението за http://turbokompresori.net
Благодаря предварително.
Карам Е60 3.0Д 2004 - счупих турбото/тоталка

Благодаря предварително.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Турбо за Е60 3.0D
Одобрих ти мнението, дано нямаш нищо общо с въпросният магазин и да се рекламираш понеже тук си има правила и комерсиалните обяви се заплащат!
Относно проблема, ползвай търсачката
Относно проблема, ползвай търсачката
- RED_LABEL
- Потребител
-
- Кара: E60 530d 04'
- Мечтае да кара: X6 50d
Kiro_b написа:Здравейте,
Карам Е60 3.0Д 2004 - счупих турбото/тоталка!!! моля за инфо (цена на ремонт/рецеклиране , или някакво полезно инфо) и какво ви е мнението за http://turbokompresori.net
Благодаря предварително.
На моето 530д 04' го рециклирах във Варна,сменена е топлата част с чисто нова и някои други дребни неща.така поне ми каза майстора карам вече 10к км. без проблем излезе ми 800 лв. даде ми 6 месеца гаранция.Ако имаш нужда мога да ти дам номера му.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
10к километра и 800лв
Това е приемлив варянт само ако я правиш и смяташ да я продаваш. Ако смяташ да си я караш не се занимаваи с глупости. Слагаи си едно ново турбо и ти си човека.

cocosas написа:10к километра и 800лвТова е приемлив варянт само ако я правиш и смяташ да я продаваш. Ако смяташ да си я караш не се занимаваи с глупости. Слагаи си едно ново турбо и ти си човека.
Ти какъв си разбирач

Хубаво е всичко да се огледа преди да се слага ново/рециклирано турбо, защото много ще заболи ако сложиш ново турбо и гръмне и то
Варианта да и е дошло времето е най-разпространеният, но не и единственият 

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
aero написа:cocosas написа:10к километра и 800лвТова е приемлив варянт само ако я правиш и смяташ да я продаваш. Ако смяташ да си я караш не се занимаваи с глупости. Слагаи си едно ново турбо и ти си човека.
Ти какъв си разбирач
Е сигурно си чуваш работите. Ходи си слагай рециклирани турбини които ти ги дават да изкарат 10к км.

Като имаш повреда в двигателя с нов ли го сменяш.Много рядко.Така е и с турбините. На който му се дават пари за ново, дава.
Гаранцията не е много ама тези хора дето правят рециклирането отде да знаят отстранил ли си причината.Дето казва Iceblast и нова да сложиш пак може да се строши.Между другото някой знае ли колко е новата турбина като цена ?
Гаранцията не е много ама тези хора дето правят рециклирането отде да знаят отстранил ли си причината.Дето казва Iceblast и нова да сложиш пак може да се строши.Между другото някой знае ли колко е новата турбина като цена ?
iceblast написа:Около 2.5к
А така и какво стана една нова турбина,рейка,дюзи,спирачки и гуми и ето ти една Е 60-ка от евтините.

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
memorex написа:iceblast написа:Около 2.5к
А така и какво стана една нова турбина,рейка,дюзи,спирачки и гуми и ето ти една Е 60-ка от евтините.
Хаха, забрави и скоростната кутия на автомата. Ще има и за една тройка от евтините.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Пича просто май ни събощи за съществуването на нов сервиз.
Магистър по маркетинг 

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Е,поне авторът на темата да беше сложил още едно мнение, да позамаже нещата и да не е толкова явно
.

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2