Най-изгодно оригинални части
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Най-изгодно оригинални части
Колеги,
посъветвайте ме от къде да пазарувам най-изгодно оригинални части за БМВ. В случая се нуждая от маншон за рейка но въпроса ми е по-принцип. Възможно ли е да се намерят нови оригинални части на цени по-ниски от цените на БМВ дилърите? Или цените са фиксирани и да не се занимавам да търся по ниски?
Благодаря.
посъветвайте ме от къде да пазарувам най-изгодно оригинални части за БМВ. В случая се нуждая от маншон за рейка но въпроса ми е по-принцип. Възможно ли е да се намерят нови оригинални части на цени по-ниски от цените на БМВ дилърите? Или цените са фиксирани и да не се занимавам да търся по ниски?
Благодаря.
Tool - Fear Inoculum
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Най-изгодно оригинални части
Цените са фиксирани за оторизираните дилъри,но ОЕМ части на по-ниски провери при колегите лавиатан и йокохама или Авто + /Елит кар.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Аз пазарувам от майстора ми или от познат, който ми ги намира на -20% горе-долу от цените на дилърите, зависи кои ми дава по-добра цена
За София мога да ти дам координати.

- baholino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535d
- Мечтае да кара: i3
- Детайли за колата: M-пакет
В раздела купува/продава авточасти има един колега, който продава оригинални части от представителството на БМВ във Варна и цените му(с отстъпката) са около 30% надолу спрямо Дару(понеже там могат да се проверяват цените онлайн). Последно, по спомен, го бях питал за една гарнитура която в Дару струва 90лв, неговата цена беше 60лв.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
по принцип като член на Клуба ползваш 15% на части и труд зависи от групата части във ВиаИнтеркар Плевен
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
baholino написа:В раздела купува/продава авточасти има един колега, който продава оригинални части от представителството на БМВ във Варна и цените му(с отстъпката) са около 30% надолу спрямо Дару(понеже там могат да се проверяват цените онлайн). Последно, по спомен, го бях питал за една гарнитура която в Дару струва 90лв, неговата цена беше 60лв.
Сподели му ника
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
да колегата Йокохама ми направи оферта която е с цена значително по ниска от дилъра но аз се спрях на Lemforder за гумения маншон. Все пак това е парче гума.
Tool - Fear Inoculum
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
ако искаш някоя част пиши ще ти кажа цена
10 мнения
• Страница 1 от 1