Въпрос за motorola mc2-21a11
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
Въпрос за motorola mc2-21a11
Здравейте колеги,въпроса ми може да се стори тъп за някои но на мен наистина не ми е ясно..какво е това? http://translate.google.bg/translate?hl ... tAabzYDwAQ
същото такова нещо ми е поставено на мястото на CD чейджъра, личи си че не е оригинално а е поставяно допълнително,доколкото разбирам от това което намерих в нета е нещо за телефон но няма много писано
когато го включвам или изключвам се чува едно пиукане от към скоростният лост

същото такова нещо ми е поставено на мястото на CD чейджъра, личи си че не е оригинално а е поставяно допълнително,доколкото разбирам от това което намерих в нета е нещо за телефон но няма много писано

Re: Въпрос за motorola mc2-21a11
Преди време на друга кола имах подобно, мисля че този модул е останал от инсталацията на телефон, дали фабричен или друг не знам обаче.
ПС. Всъщност не си търсил както трябва из нета, само си сбъркал номера, който да търсиш M8989
http://www.handsfree.co.uk/cab-phones-motorola-c-4_61/motorola-m8989-in-vehicle-phone-p-50
ПС. Всъщност не си търсил както трябва из нета, само си сбъркал номера, който да търсиш M8989

http://www.handsfree.co.uk/cab-phones-motorola-c-4_61/motorola-m8989-in-vehicle-phone-p-50

- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
за модела съм сигурен колега , доколкото разбирам си е телефон без слушалка...вдигам от волана и затварям от там..без да мога да набирам
Може и да си ме разбрал, ама пак да си кажа, освен тези цифри, има и други цифри ако се вгледаш, според тях е било комлпект, този "блок" дето показваш в първото мнение е част от комплекта 

- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
Всички модели ли имат слушалка в подлакътника?...защото моята няма,няма и къде да се включи ако случайно е изкормена
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
bezdomnia написа:Всички модели ли имат слушалка в подлакътника?...защото моята няма,няма и къде да се включи ако случайно е изкормена
Моята е с Bluetooth и се връзва с мобилният ми автоматично още като дам на пред контакт. В подлакътника имам само вътрешна черна кутия с капак да си оставиш телефона евентуално там или за други джунджурийки

- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
То твоето е ясно,колега
7 мнения
• Страница 1 от 1