Чип 525д
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Чип 525д
Здр утре ще репрограмирам колицата предложиха ми 210 220 коня как ви се струва ? Колата е автоматик с 163 коня от тези където заради данаци са скопени.
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Чип 525д
30% ъпгрейд само с един софтуер?
Уоуу.Пиши след това какви впечатления имаш.
п.п. да не чипосваш при един много активно рекламиращ дейността си във форума?
Уоуу.Пиши след това какви впечатления имаш.
п.п. да не чипосваш при един много активно рекламиращ дейността си във форума?
Не правя го в Испания и на мен ми се струва доста нереално заради дпф филтъра,но утре ще разбера със сигурност
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Мисля че 30% са доста реален резултат тук поне е така.
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Как мислите дали ще повлияе това на живота на двигатела?
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
На колегата колата е с намалена до 163 коня мощност. Реално този двигател е с 177коня, така че си е нормално 210 кончета да стане
draka написа:Здр утре ще репрограмирам колицата предложиха ми 210 220 коня как ви се струва ? Колата е автоматик с 163 коня от тези където заради данаци са скопени.
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Значи няма да слагаш чип а ще правят ремап .
Има теми за ремапа мож да ги прегледаш.
И ако ти е изморена колицата не и изстисквай максимума.
За ДПФ само мога да ти кажа без да съм специалист че ако качествено направен ремапа даже и се удължава живота му защото .....
memorex написа:draka написа:Здр утре ще репрограмирам колицата предложиха ми 210 220 коня как ви се струва ? Колата е автоматик с 163 коня от тези където заради данаци са скопени.
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Значи няма да слагаш чип а ще правят ремап .
Има теми за ремапа мож да ги прегледаш.
И ако ти е изморена колицата не и изстисквай максимума.
За ДПФ само мога да ти кажа без да съм специалист че ако качествено направен ремапа даже и се удължава живота му защото .....
ами на реални 140к е и за дпф не те доразбрах?
Репрогамиране не е ли на бг или си се казва ремап ? Сори от 15 г не живея в бг и англосафонските думи са ми чужди.
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Какво за скоростите не мисля че 530 р с друга скоростна кутия или се бъркам?
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
draka написа:Какво за скоростите не мисля че 530 р с друга скоростна кутия или се бъркам?
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Кутията е същата проблема е че на 525д е по-малко турбото и съответно много ще се натоварва за да изкараш същите коне като на 530д
Tool - Fear Inoculum
Версиите на кутиите не са ли няколко? Всяка с различен диапазон на въртящ момент. Най-лесно може да се види какви са скоростите, като се погледне табелата им. Ако са като на 530D, то колата носи до 600Nm.
Като цяло те не вдигат много налягането на турбината. При Е39ките ми налягането беше повишено с 0.100, тук и с 0.200 да го надуят няма да е проблем за турбината, ако е в нормално състояние и е мазана с хубаво масло.
Като цяло те не вдигат много налягането на турбината. При Е39ките ми налягането беше повишено с 0.100, тук и с 0.200 да го надуят няма да е проблем за турбината, ако е в нормално състояние и е мазана с хубаво масло.
Колата е готова . На диното преди 167 кончета след 208 . Пар мотор преди 420 след 500 . Лично мнение мн.по бързо набира . Струва ли си Да казаха ми че след 100 км ще усети още повече разликата.досега имам изминати 80 и все по добре набира .
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
Sent from my iPhone 4s
using Tapatalk
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2