BMW E60 - 2004 няколко въпроса
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
BMW E60 - 2004 няколко въпроса
Здравейте,
От две седмици съм собственик на първото си БМВ и вече отчитам качествата на тази кола. Във форума намерих много полезни отговори на въпроси, които ме дерзаеха
Поздравления! Имам няколко въпроса, които не намерих.
1. CD-то ми не чете никакви дискове - нито оригинални, нито записани.
2. В жабката на това място какво трябва да има

3. Задния въздуховод между седалките за отопление/охлаждане духа постоянно студено.
Благодаря за отговорите!
От две седмици съм собственик на първото си БМВ и вече отчитам качествата на тази кола. Във форума намерих много полезни отговори на въпроси, които ме дерзаеха

1. CD-то ми не чете никакви дискове - нито оригинални, нито записани.
2. В жабката на това място какво трябва да има

3. Задния въздуховод между седалките за отопление/охлаждане духа постоянно студено.
Благодаря за отговорите!
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Re: BMW E60 - 2004 няколко въпроса
Здрасти,
Честито за придобивката! По въпросите ти:
1. Като сложиш диск на екрана трябва да излиза някакво съобщение в секцията "Entertainment> CD". Какво пише там?
2. Мястото в жабката е за чейнджър (CD или DVD).
3. На задния панел сигурно имаш 2 ролки. Едната е за отворени и затворени въздуховоди. Другата е за топло/студено. Направи я да сочи към червеното и би трябвало да задуха топло.
Честито за придобивката! По въпросите ти:
1. Като сложиш диск на екрана трябва да излиза някакво съобщение в секцията "Entertainment> CD". Какво пише там?
2. Мястото в жабката е за чейнджър (CD или DVD).
3. На задния панел сигурно имаш 2 ролки. Едната е за отворени и затворени въздуховоди. Другата е за топло/студено. Направи я да сочи към червеното и би трябвало да задуха топло.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- sslavov
- Потребител
-
- Кара: E61 530D, C4 Grand Picaso, Galant
климатика - оттам духа само свеж въздух в твоя случай. Зимата го затваряш и топлия въздух идва от под седалките.
за музиката - със СД или МП3 опитваш?
за музиката - със СД или МП3 опитваш?
impossible is nothing
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
"Medium cannot be read" - пробвай с някой оригинален диск дали ще чете. за записаните най-често срещания проблем е при запис с Неро по подразбиране типа на запис е CD(DVD)-UDF, а трябва да е CD(DVD)-ISO.
Наскоро някой беше писал за изгоряла оптика, май се спомена за нова под 100 кинта 

Казвате, че отвора на централната конзола за CD/DVD може да чете и Audio дискове?
При мен излезе 'Medium cannot be read'. Пробвах Audio CD и след това DVD с навигационна карта - и двете дадоха тази грешка. Пишеше, по чуждите форуми, че лазера най-вероятно е заминал.
Някой колега да сподели дали има нещо специално при записването на CD и DVD или просто лазера е сдал багажа.
Да попитам също така, видях, че има вероятност този CD/DVD Player да чете MP3, това така ли е? Трябва ли да се update-не софтуера на iDrive-а и къде и как се прави това нещо. Ако не мога сам, каква е цената на тази услуга?
Някой колега да сподели дали има нещо специално при записването на CD и DVD или просто лазера е сдал багажа.
Да попитам също така, видях, че има вероятност този CD/DVD Player да чете MP3, това така ли е? Трябва ли да се update-не софтуера на iDrive-а и къде и как се прави това нещо. Ако не мога сам, каква е цената на тази услуга?
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Привет, колеги. За да ти чете МР3 задължително трябва обновяване на софтуера или поне само драйверите на СД плеъра ти. Аз лично си направих цялостен на колата в Бова Кар Бургас и останах доволен понеже ми активираха и други опции като дневни светлини на 40% дълги и някой други опции в iDrive-а се появиха. А иначе за СД -то бих те посъветвал да се пробваш да почистиш лазера с диск за почистване на оптика, може да си късметлия и да проработи

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Според мен с тия почистващи дискове рискуваш да остане диска във устройството завинаги...
Продавам:
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
ако не работи, какво губи 
ти пробва ли с някакъв Аудио диск от матрица (или по друг начин казано "купешки"
), не записван на компютър

ти пробва ли с някакъв Аудио диск от матрица (или по друг начин казано "купешки"

- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
Днес ще пробвам с почистващ диск и ще пиша за ефекта.
Да попитам, този чейнджър на снимките дали ще стане на е60 2004. Гледам в ebay и ако става да си го взимам. Около 230 лева излиза, нормално ли е
Да попитам, този чейнджър на снимките дали ще стане на е60 2004. Гледам в ebay и ако става да си го взимам. Около 230 лева излиза, нормално ли е

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз мога да разглобя CD-то и да изчистя хубаво лазера, но колкото четох навсякъде им ги сменяли с нови, проблема е, че никой не написа модел или нещо подобно, за да си го купя от eBay и да си го сменя. Голяма мизерия с този лазер.
Обаждах се в Камор и ми казаха 200лв. за обновяване на софтуера и 1 ден да седи колата при тях, а на въпроса какво ще получа допълнително - казаха ако е имало бъгове някъде са изчистени, но нови фийчъри нямало, а MP3ките казват на едни коли тръгват, на други - не.
Обаждах се в Камор и ми казаха 200лв. за обновяване на софтуера и 1 ден да седи колата при тях, а на въпроса какво ще получа допълнително - казаха ако е имало бъгове някъде са изчистени, но нови фийчъри нямало, а MP3ките казват на едни коли тръгват, на други - не.
- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
Пробвай в Дару кар за ъпдейта, а за чистенето внимавайте с тези дискове да не стане по-зле. Най-добре е да се отвори и почисти или да се провери от специалист.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3