Първата ми петица
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Първата ми петица
Здравейте колеги, от доста време съм притежател на автомобили от нашата любима марка, но с времето и съзряването се ориентирах към 5 та серия 535д, изчел съм всичко налично за автомобила и поради факта, че съм от Бургас където снегът, не е фактор съм решил че колата ще е 535, а не 530хд. Прегледах всички обяви в немското и нашето мобиле и за сега съм се спрял на този автомобил: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1gxwl1 като основни причини изтъквам пробега - които ще проверя доколкото мога в представителство на БМВ, както и състоянието на автомобила, но наличието на дайнамик драйв и обдухване на седалките наистина ме спечели, като цяло нямам проблем финансово да си взема и 5 ца след фейса 286к.с, но не и с тези екстри защото тогава цените отиват 35000+++ .
Та въпросът ми е според вас заслужава ли си да взема пред фейсова 5 ца с много екстри спрямо фейска с по скромно оборудване и някой до сега ходил ли е да гледа тази 5 ца и ако да какви са му впечатленията от колата ?
Та въпросът ми е според вас заслужава ли си да взема пред фейсова 5 ца с много екстри спрямо фейска с по скромно оборудване и някой до сега ходил ли е да гледа тази 5 ца и ако да какви са му впечатленията от колата ?
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Re: Първата ми петица
Аз съм с пре-фейс с доста екстри. Като цяло безркайно им се радвам на глезотийките и съм много щастлив, че ги имам. От друга страна колата ми боледува от всички характерни за пре-фейсовите детски болести, та си плащам за това като поп. Въпреки всичко съм доволен от избора си и мисля, че бих я сменил единствено със фейслифтната с идентично или по-високо оборудване. Тази от обявата много ми хареса, но нещата изглеждат "прекалено добре, за да са истина". Провери я обстойно и реши дали е твоята. Успех!
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
Не забравяйте, че фейслифтовите имат проблем с веригите. Познавам вече две такива, като едната е с много сериозен ремонт на двигателя, а другата е с голям късмет. Доколкото знам проблемът засяга доста голям процент. Даже е коментирано тук. Така, че това е още едно нещо при фейса, което трябва да се провери и смени превантивно.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Здраве, безаварийно и безпроблемно!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Тая кола е гледах преди да купя моята - от доста дълго време се продава и са и смъкнали цената с 3000лв. . Бях на кантар да е купя , но отидох с един познат да е поразгледаме . Пребоядисвана е на няколко места , някой елементи не са паснати много добре и други видими забележки и се отказах от по-задълбочена проверка поради интервенцийте които са правени по нея. Замаскирани са част от проблемите с некадърно пастиране, огледалата са боядисвани като в час по рисуване.Смея да твърдя ,че голяма част от колите с тези показатели съм ги "преслушал"
Има и доста други неща които ни направиха впечатление . Иначе и аз гледах в този диапазон -25000/30000хил.лв. с М-пакет и като мотор 535д или 530 и. Дано съм бил полезен.

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- tachbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d E60 - 530d F10 -530d G30 286hP
- Мечтае да кара: M5
Не съм сигурен че колата има монтирани седалки с обдухване . Не видях дупчиците по седалките. Въпреки че има бутоните на таблото за това . Ама това лесно се проверява като се види от близо.
- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
Георги, с тоз горубленски дарак ще се върнеш в първи клас
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 2
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
Тая кола и аз я гледах преди да купя моита ..
Значи има забележки като
(навигацията е лепена с силикон питах що за простотия е правил стърчи силикон тои ми каза че така си били стоково
вече може да го няма , при подаване на газ пуши яко не се трае ауспуха е черен и цапа значи за коли с дпф и моита и на брата, вече 6 месеца я кара брат ми аз 2 месеца ауспусите са чисти може да ям от тях и не цапат ... оправданието му беше че седяла много време на едно място и за това студена била
) това го пробвахме преди 3 месеца при температура 20 градуса сега незнам какво ще е
даже не се разкарвай да я гледаш !
А колега незнам за каква верига говориш. Аз детски проблем имах само с вакум клапанчетата на турбинките като се сменят и 2-те по 190лв броя заедно с една планка за 31лв.
Значи има забележки като
(навигацията е лепена с силикон питах що за простотия е правил стърчи силикон тои ми каза че така си били стоково

А колега незнам за каква верига говориш. Аз детски проблем имах само с вакум клапанчетата на турбинките като се сменят и 2-те по 190лв броя заедно с една планка за 31лв.
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Добре си се насочил колега, аз 4та година хвърча със 535цата и съм супер доволен.
Сега за колата - за 12000€ тя не само че няма да е на тези километри ами и най-вероятно ще е с удар. Въобще как може кола от този клас за 7 години да навърти 100к
Не се занимавай с боклука на Европа
Сега за колата - за 12000€ тя не само че няма да е на тези километри ами и най-вероятно ще е с удар. Въобще как може кола от този клас за 7 години да навърти 100к
Не се занимавай с боклука на Европа
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Защо да не може да навърти 100к ? Аз моята я взех на 18000 през 2010, сега е на 148000 за 3 години. Цената е мега съмнителна.
Дада, не бях си бил кафето още
извинявам се.
Дада, не бях си бил кафето още

Последна промяна lowlevel на 15 Дек 2012, 13:36, променена общо 1 път
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Тази кола специално се продава от година сигурно.На всичко отгоре е явно че са продали оригиналните джанти и са сложили тези,на които даже като гледам офсета не отговаря.И за тея пари кажете честно,може ли да се намери читаво 535 на което да не ги е срам поне километрите да оставят реални.Купувате по цена повечето пичуиииии,грешка Но1.

Гледам че в същата автокъща продават и ЦЛ500 за 14 000 лева!!!! е тва е достатъчно да ме откаже от тея,освен ако не ми намерят и ферари за 25 бона.

Гледам че в същата автокъща продават и ЦЛ500 за 14 000 лева!!!! е тва е достатъчно да ме откаже от тея,освен ако не ми намерят и ферари за 25 бона.
Кола на ниска цена от автокъща за мен винаги е доста съмнителна, понеже за да е взета на тази цена и препродавана с печалба, почти сигурно е кошник. Докато от частно лице може да има друго обяснение за ниската цена - колата е добра, но човека е притиснат от кризата, идва му скъпо да я гледа, трябват му спешно пари и т.н. Не че и там няма рискове разбира се. Така, че аз предпочитам вариант 2.
Ето една от частно лице и с доста екстри, но цвета на салона вече е въпрос на вкус. На мен лично ми е много грозен, но хора всякакви.
http://www.cars.bg/u891164

Ето една от частно лице и с доста екстри, но цвета на салона вече е въпрос на вкус. На мен лично ми е много грозен, но хора всякакви.
http://www.cars.bg/u891164
kapitanat написа:Здравейте колеги, от доста време съм притежател на автомобили от нашата любима марка, но с времето и съзряването се ориентирах към 5 та серия 535д, изчел съм всичко налично за автомобила и поради факта, че съм от Бургас където снегът, не е фактор съм решил че колата ще е 535, а не 530хд. Прегледах всички обяви в немското и нашето мобиле и за сега съм се спрял на този автомобил: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1gxwl1 като основни причини изтъквам пробега - които ще проверя доколкото мога в представителство на БМВ, както и състоянието на автомобила, но наличието на дайнамик драйв и обдухване на седалките наистина ме спечели, като цяло нямам проблем финансово да си взема и 5 ца след фейса 286к.с, но не и с тези екстри защото тогава цените отиват 35000+++ .
Мисля, че става въпрос за същата кола, която преди около половин година ми беше предложена за 7600 евро франко София. Ако не ме лъже паметта, беше на малко под 400 хил. километра, а от едната страна вратите бяха бая ударени. Правя този извод за колата, защото я взе един прекупвач, който продава коли под моста до кръговото, на влизане в Горубляне, а снимките са точно от там. Цвета е същия, салона също, макар, че беше пълен леш и ако е същата кола направо незнам как е докарал този вид на интериора.
Последната даже е близо и си заслужава огледа. При нея ще спестиш и доста пари!
Ако последната се визира тази с червеникавия салон, си е доста близо, ама извън БГ
Любопитно ми е също и защо ще спести доста пари

Любопитно ми е също и защо ще спести доста пари