Относно парното на Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Относно парното на Е60
Здравейте колеги,
Като пусна парното да духа само отпред духа студено, ако завъртя да духа и на стъклото колкото повече въртя копчето към маркировката само за духане на стъклото (или на краката) толкова по-топло става въздуха, който духа отпред. Струва ми се доста странно. Имам я от 2 седмици (530i) като сменях маслото преди няколко дена, човека ми каза че антифриза ми бил намалял и доля, но каза да не очаквам да духа отпред. Така били тези БМВ-та. Мен ми е доста странно.
При вас как е?
Като пусна парното да духа само отпред духа студено, ако завъртя да духа и на стъклото колкото повече въртя копчето към маркировката само за духане на стъклото (или на краката) толкова по-топло става въздуха, който духа отпред. Струва ми се доста странно. Имам я от 2 седмици (530i) като сменях маслото преди няколко дена, човека ми каза че антифриза ми бил намалял и доля, но каза да не очаквам да духа отпред. Така били тези БМВ-та. Мен ми е доста странно.
При вас как е?
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Re: Относно парното на Е60

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Относно парното на Е60
Мерси много, наистина това беше. Направо не можех да повярвам че парното отпред не духа. 

3 мнения
• Страница 1 от 1