Вериги за сняг
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Вериги за сняг
Интересува ме някой слагал ли е оригиналните вериги от бмв и кои други марки предлагат високо качество ? Нормално ли е да са толкова скъпи? И ще станат ли на гуми 234/45/17 ,въпреки че не ги дават като вариант?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Re: Вериги за сняг
Колега,
размера не е проблем - тези които си дал на скрейншот ще станат за твойте гуми
(предполагам си имал в предвид размер 235/45/17 защото си написъл 234).
За цената - Да, нормално е класните продукти да струват една шапка пари.
Преди 2 години си бях взел ето този модел на Туле -
http://www.thule.com/en/BG/Products/Sno ... K_-_Summit
и останах очарован от продукта. Не се налага да бъркаш зад гумата и т.н.
Тогава карах зимни гуми на 535д 245/45/17 и цената на Тулето беше по с
спомен над 650 лева.
размера не е проблем - тези които си дал на скрейншот ще станат за твойте гуми
(предполагам си имал в предвид размер 235/45/17 защото си написъл 234).
За цената - Да, нормално е класните продукти да струват една шапка пари.
Преди 2 години си бях взел ето този модел на Туле -
http://www.thule.com/en/BG/Products/Sno ... K_-_Summit
и останах очарован от продукта. Не се налага да бъркаш зад гумата и т.н.
Тогава карах зимни гуми на 535д 245/45/17 и цената на Тулето беше по с
спомен над 650 лева.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Оригиналните BMW вериги са RUD-Matic http://www.rud.com/en/products/snow-cha ... assic.html с пластмасов ореол,пазещ джантата от нараняване!
Според мен не си струва за тези пари!Произвеждат се за всички размери и модели на BMW но НЕ са универсални и трябва да провериш кой номер е за твойте гуми/джанти и модел BMW! Realoem-universal accsessoires-snow chains!
Имам RUD-Matic BMW но тази зима заложих на текстилните!
да видим дали не съм сгрешил
Според мен не си струва за тези пари!Произвеждат се за всички размери и модели на BMW но НЕ са универсални и трябва да провериш кой номер е за твойте гуми/джанти и модел BMW! Realoem-universal accsessoires-snow chains!
Имам RUD-Matic BMW но тази зима заложих на текстилните!

да видим дали не съм сгрешил

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Пред 2 години може би беше през ноща падна нов около 40см сняг в полите на Витоша и ... нямаше схема как да издрапам. Та варианта беше на пролет колата да си я взема или с вериги....
Аз съм на 225/45/17 и купих някакви австрииски от ОМВ за около 160лв бяха, малко трудно се слагат тъй като размера е последен като големина, но пък свършиха идеална работа и някакси сумата от 160лв я преживях по-спокойно
П.п. това ми беше най скъпото слизане от Драгалевци

Аз съм на 225/45/17 и купих някакви австрииски от ОМВ за около 160лв бяха, малко трудно се слагат тъй като размера е последен като големина, но пък свършиха идеална работа и някакси сумата от 160лв я преживях по-спокойно

П.п. това ми беше най скъпото слизане от Драгалевци

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Ivel: Ако не успееш навреме да избереш/купиш/намериш качествени вериги, за всеки случай си вземи едни текстилни от Практикер примерно. Чудесна алтернатива (лека, компактна, евтина и работеща!) са на истинските вериги, за по-умерени преспи разбира се
Иначе аз също съм привърженик на качествения истински продукт (т.е. истинска верига), но не съм си взел такива още защото планирам както ъпгрейд на зимните джанти, така и едно шперче ако финансовите богове са благосклонни..

Иначе аз също съм привърженик на качествения истински продукт (т.е. истинска верига), но не съм си взел такива още защото планирам както ъпгрейд на зимните джанти, така и едно шперче ако финансовите богове са благосклонни..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
И аз съм в търсене на вериги преди зимата и се колебая между няколко различни варианта за текстилни вериги от типа на AutoSock. Цената като цяло е прилична и си заслужават, ако не се кара в много тежки зимни условия.
Като някакъв междинен вариант между текстилни и метални Michelin Easy Grip излизат около 100-120 EUR, някой има ли впечатления от тях http://www.youtube.com/watch?v=58s8hDjW ... re=related
Като някакъв междинен вариант между текстилни и метални Michelin Easy Grip излизат около 100-120 EUR, някой има ли впечатления от тях http://www.youtube.com/watch?v=58s8hDjW ... re=related
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
С вериги от 25лева съм и са перфектни
Верно че слагането отнема 2-3мин на верига ама.... като се скъсат купувам нови и хвърлям старите. И марковите ръждасват за 2 сезона, само луд или живеещ в планина дава 600лв за вериги...
Верно че слагането отнема 2-3мин на верига ама.... като се скъсат купувам нови и хвърлям старите. И марковите ръждасват за 2 сезона, само луд или живеещ в планина дава 600лв за вериги...
7 мнения
• Страница 1 от 1