скоростен лост-джойстик-
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
скоростен лост-джойстик-
Приятели ,
Може ли някой да ми каже каква е разликата между тези 2 лоста ?
Видимо втория е по-малък ... ?
Може ли някой да ми каже каква е разликата между тези 2 лоста ?
Видимо втория е по-малък ... ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: скоростен лост-джойстик-
Втория е джойстика на спортният автоматик... в темата под тази за разликите м/у 535 286 и 272 коня стана на въпрос , виж там 

- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Не мога да намеря тая тема ..?
Все пак каква е разликата м/у обикновения и спортния автоматик ...? накратко можеш ли да ми кажеш ... питам защото се чудя дали да взимам една 530i с такъв "спортен автоматик " ... и не знам какво е различното от обикновения .. видимо при обикновения лостчето е по голямо ... виждам само, че при спортния е по-късо ... и само това ми прави впечатление ...
Все пак каква е разликата м/у обикновения и спортния автоматик ...? накратко можеш ли да ми кажеш ... питам защото се чудя дали да взимам една 530i с такъв "спортен автоматик " ... и не знам какво е различното от обикновения .. видимо при обикновения лостчето е по голямо ... виждам само, че при спортния е по-късо ... и само това ми прави впечатление ...

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
FERINOS написа:Не мога да намеря тая тема ..?
viewtopic.php?f=116&t=314442 Ето тази тема там стана въпрос и за автоматика. Като цяло спортния е за предпочитане според мен

5 мнения
• Страница 1 от 1