Въпрос за запотени фарове !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за запотени фарове !
Здравейте колеги , имам фар който се поти постоянно та искам да питам някой взимал ли е щета (нов фар) от каско за това потене , тъй като смятам че фара е пукнат и от там влиза влага (но не се вижда пукнатината )! Съмнявам че ще заведат щета при положение че няма видими счупвания - пукнатини а само пълен фар и мигач с вода!!
Вие как мислите ?
Вие как мислите ?
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
Re: Въпрос за запотени фарове !
Съмнявам се застраховател да заведе щета за изпотен фар , ако няма видимо нарушаване на целостта на фара.
А иначе къде е влагата? Във веждата или където са крушките?
А иначе къде е влагата? Във веждата или където са крушките?
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
кажи къде си държиш колата колега ще направим видима щета 

- batzlati
- младши ентусиаст
-
emoo написа:кажи къде си държиш колата колега ще направим видима щета

Извинете ,че така се намесвам в темата , но и аз имам проблем единият ми фар се поти точно по цялата мигла и няма никаде пукнатина и т. н . Някой да Има представа от какво може да е 

АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI космос
- Мечтае да кара: Йемки
sashko*** написа:Извинете ,че така се намесвам в темата , но и аз имам проблем единият ми фар се поти точно по цялата мигла и няма никаде пукнатина и т. н . Някой да Има представа от какво може да е
Спечени уплътнения

По темата:Колега едва ли ще ти платят за това нещо!Въпреки, че един познат му бяха матирани само стъклата и пред тях с един чук си размаза фаровете и му ги платиха, но и много зависи към кой ти е каското и дали няма да надушат

- batzlati
- младши ентусиаст
-
sashko*** написа:Извинете ,че така се намесвам в темата , но и аз имам проблем единият ми фар се поти точно по цялата мигла и няма никаде пукнатина и т. н . Някой да Има представа от какво може да е
Отвори предния капак. На проблемния фар отгоре има една черна пластмасова лайсничка , от страната на фара с гумено уплътнение , ако така може да се нарече. Тази лайсничка се откопчава внимателно! Измести я на страна и огледай хубаво горната вътрешна част на фара , точно там , където е било гуменото уплътнение на лайсничката. Обикновено там се "разлепя" фара и се пълни с вода.
8 мнения
• Страница 1 от 1