дилема!!!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
дилема!!!
Как ви се вижда пълен бартер за 730д е65 2004 ,моита е 2004 530д седан автомат , 7цата е с адаптивно окачване има режим комфорт ,спорт, и още други , знам че не е тук мястото за тая тема но ми е трудно да взема решение ,плашиме адаптивното окачване на 730д ,някой ако е карал такава да помогне колеги МЕРСИ предварително 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: дилема!!!
Как може да ни се вижда пълен бартер на автомобил,струващ нов 200к лв с такъв,струващ нов 100к лева?Ако са на 100к км,ми изглежда смислено за теб,но тогава собственика на седмицата трябва да не е наред психически
.За него има смисъл,например ако неговата е на 400к км,а твоята на 180-200к км,но тогава не намирам смисъл за теб да влизаш в подобен"филм".Както и да го гледам,не мога да намеря дори една пресечна точка в този пълен бартер....

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Лично мнение: Е65 е една баржа за река Дунав, далеч няма спортно-динамичното усещане на Е60, отвътре отпред е зверски грозна (отвън е въпрос на вкус, фейслифта ми харесва, ама тва не е).
Седни вътре и виж тая клечка на кормилната колона дето замества скоростния лост! Представи си да се набираш на тая клечка при всяка смяна... И цялата шарения вътре сравнено с Е60.
Отделно това адаптивно окачване ще ти изяде портфейла по-скоро рано отколкото късно.
Единствения плюс е че отвън си "по-престижен"
И още нещо: лично аз изпитвам повече удоволствие да се возя в Е65, отколкото да съм зад волана, което според мен принципно не е наред.
Седни вътре и виж тая клечка на кормилната колона дето замества скоростния лост! Представи си да се набираш на тая клечка при всяка смяна... И цялата шарения вътре сравнено с Е60.
Отделно това адаптивно окачване ще ти изяде портфейла по-скоро рано отколкото късно.
Единствения плюс е че отвън си "по-престижен"

И още нещо: лично аз изпитвам повече удоволствие да се возя в Е65, отколкото да съм зад волана, което според мен принципно не е наред.

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
stankata777 написа:Как може да ни се вижда пълен бартер на автомобил,струващ нов 200к лв с такъв,струващ нов 100к лева?Ако са на 100к км,ми изглежда смислено за теб,но тогава собственика на седмицата трябва да не е наред психически.За него има смисъл,например ако неговата е на 400к км,а твоята на 180-200к км,но тогава не намирам смисъл за теб да влизаш в подобен"филм".Както и да го гледам,не мога да намеря дори една пресечна точка в този пълен бартер....
Колега пресечната точка се казва скука , и нещо друго цената на тези коли е една и съща на пазара за коли втора употреба ,като нови може разликата да е тройна но те не са нови

- boyko1984
- Потребител
-
- Кара: напреко, през копривата.
- Детайли за колата: E61 3.0d
[quote="da6ip"]Лично мнение:
Седни вътре и виж тая клечка на кормилната колона дето замества скоростния лост! Представи си да се набираш на тая клечка при всяка смяна... И цялата шарения вътре
Колега колко пък "набирания" имаш? Само леко дърпаш към теб и превключваш : D,N,R или от бутона, даваш Р. Всяка една смяна на мултитроника идва от бутоните на лицевата и задната част на волана
Седни вътре и виж тая клечка на кормилната колона дето замества скоростния лост! Представи си да се набираш на тая клечка при всяка смяна... И цялата шарения вътре
Колега колко пък "набирания" имаш? Само леко дърпаш към теб и превключваш : D,N,R или от бутона, даваш Р. Всяка една смяна на мултитроника идва от бутоните на лицевата и задната част на волана

swing, братле, кога навърши 60?
Е60-ката е с изключително динамичен външен вид и изключително гъзарски интериор.
не искам да обидя никого, но Е65 преди фейса, отвън ми прилича на кашалот с тъжен поглед, а отвътре е потресаващо скучна и с това лостче за скоростите е направо смешна...

Е60-ката е с изключително динамичен външен вид и изключително гъзарски интериор.
не искам да обидя никого, но Е65 преди фейса, отвън ми прилича на кашалот с тъжен поглед, а отвътре е потресаващо скучна и с това лостче за скоростите е направо смешна...

- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Здравейте колеги!Реших и аз да се включа в спора тъй като сам карал и все още карам от въпросните машини.В момента карам 730Д Е65 2003 година а преди две години карах 530Д Е60 2004.По принцип обичам големите коли а Е65 е точно такава-напомня ми много на Мерцедес В140 само.че в БМВ вариант.Та към темата- Е60-Много по-спортна динамична и няма кво да си кривя душата е по-красива от Е65. докато Е65 е много по-голяма комфортна и престижна доставя доста повече удоволствие на дълги пътувания..На Е60 интериора си е много по-прибран и опростен докато при Е65 е по-сложно..Аз лично и от двете коли бях доволен но реших да пробвам и Е65. От тук нататъка ти си знаеш-не ти препоръчвам с Адаптив драйв поради качеството на асфалта на милата ни родина и после ужасно скъпите амортисьори...Вземи си с обикновените амортисьори да нямаш ядове. Ако се стигне до Бартер успех и непременно да се похвалиш но провери колата хубаво после да не намразиш Е65. Поздрави Баро! 

- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
На мен пък Е-65 отпред ми прилича новата Волга, отзад са добре. Всичко обаче е въпрос на вкус и предпочитание. Аз лично не бих се заинтересувал от такъв бартер.
Baro 530d написа:Здравейте колеги!Реших и аз да се включа в спора тъй като сам карал и все още карам от въпросните машини.В момента карам 730Д Е65 2003 година а преди две години карах 530Д Е60 2004.По принцип обичам големите коли а Е65 е точно такава-напомня ми много на Мерцедес В140 само.че в БМВ вариант.Та към темата- Е60-Много по-спортна динамична и няма кво да си кривя душата е по-красива от Е65. докато Е65 е много по-голяма комфортна и престижна доставя доста повече удоволствие на дълги пътувания..На Е60 интериора си е много по-прибран и опростен докато при Е65 е по-сложно..Аз лично и от двете коли бях доволен но реших да пробвам и Е65. От тук нататъка ти си знаеш-не ти препоръчвам с Адаптив драйв поради качеството на асфалта на милата ни родина и после ужасно скъпите амортисьори...Вземи си с обикновените амортисьори да нямаш ядове. Ако се стигне до Бартер успех и непременно да се похвалиш но провери колата хубаво после да не намразиш Е65. Поздрави Баро!

9 мнения
• Страница 1 от 1