Телевизия в E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Телевизия в E60
Някой скъп колега с тази екстра в колата може ли да каже освен Autostore и списък с каналите които е намерил тунера, има ли и други менюта свързани с това? Примерно AUX Video меню или нещо свързано с външен видео вход. Може и снимка да направи ако има желание.
Питам защото си ретрофитнах телевизия с ясната идея че самия тунер има хардуерен AUX Video вход, обаче не знам как да го подкарам, а искам! Би трябвало да има начин да се активира тази функция особено когато имаш задни монитори и чинчове като на картинката.
П.С. Остана ми един чисто нов аналогов тунер с кабеляци и антенен модул за комби. Ако някой има мерак да пише ЛС
Питам защото си ретрофитнах телевизия с ясната идея че самия тунер има хардуерен AUX Video вход, обаче не знам как да го подкарам, а искам! Би трябвало да има начин да се активира тази функция особено когато имаш задни монитори и чинчове като на картинката.
П.С. Остана ми един чисто нов аналогов тунер с кабеляци и антенен модул за комби. Ако някой има мерак да пише ЛС
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Only dead fish follow the stream...
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Телевизия в E60
Не мисля че има AUX самия тунер. Аз имам същите изходи отзад + монитори за ДВД-то, но според мен мониторите отзад и тези изходи нямат нищо общо с ТВ тунера. ДВД плеъра мисля е единственото нещо свързано с мониторите отзад и въпросните изходи.

- MadChicken
- Legendary
-
Има, има и поне според WDS схемите е свързан точно с тунера за пренос на видеото (жълт чинч) и вместо традиционния AUX In (бял и червен чинч) за звука към CCC модула. При теб какво се вързва там? А ДВД плеъра къде ти е - в багажника в ляво до тунера или другаде?
В някои конфигурации (ниво на оборудване) видео входа даже се използва за камерата за задно виждане. При E70 също го има това.
Можеш ли да си дадеш VO на лично (VIN-a не ми трябва).
В някои конфигурации (ниво на оборудване) видео входа даже се използва за камерата за задно виждане. При E70 също го има това.
Можеш ли да си дадеш VO на лично (VIN-a не ми трябва).
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
От доста време нямам НЦС на лаптопа и ме мързи да го сетъпвам, нямам VO-то под ръка. ДВД плеъра е отзад в багажника да, некъв доста обемист Алпайн, прилича на мини ПЦ. Видео входовете съм сигурен че са само за ТВ-та отзад, поне при мен, не са вързани с ЦЦЦ-то по никакъв начин.

- MadChicken
- Legendary
-
Зависи дали си го правиш сам, с нови или употребявани модули и т.н. Реално кита се състои от - тунер, антенен усилвател (подменя се текущия с такъв с антена за ТВ), оптични, коаксиални, токови кабели и кабели за видеото. Отделно се подменя лявата кора в багажника и се прекарва кабел от там до iDrive-a отпред. Може да струва от 500 та до 1000 и нагоре предполагам. Подробности на ЛС.
- miki27
- Потребител
-
- Кара: Е61
Здтвейте колега, порових се из форума за тоя ССС модул и за антенния модул и имам въпрос .
Ако си монтирам това дали ще ми реши проблема с радио, нави комуникаций т.н.
file://ru.aliexpress.com/store/product/ ... 81536.html
Ако си монтирам това дали ще ми реши проблема с радио, нави комуникаций т.н.
file://ru.aliexpress.com/store/product/ ... 81536.html
7 мнения
• Страница 1 от 1