Проблем с ксенона
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Проблем с ксенона
Здравейте колеги,
Имам следния проблем: преди време ми се напълни фара с вода, не беше много, но кондензираше сериозно. Аз малко го подцених проблеми и карах 2-3 дни така, и разбира се това ми излезе през носа. Изгасна ми ксеноновата крушка (казвам изгасна, защото се оказа, че крушката си е добре). Аз реших, че е изгоряла и си купих друга. Свалихме фара, изсъхна, оправихме проблема с водата. Смених и крушката, но не светват късите светлини. Всичко останало по фара си работи.
Моля Ви, давайте някви идеи от какво може да бъде. Аз си мислих нещо бушон да е, но се съмнявам да е това.
Предварително Ви, благодаря!
Имам следния проблем: преди време ми се напълни фара с вода, не беше много, но кондензираше сериозно. Аз малко го подцених проблеми и карах 2-3 дни така, и разбира се това ми излезе през носа. Изгасна ми ксеноновата крушка (казвам изгасна, защото се оказа, че крушката си е добре). Аз реших, че е изгоряла и си купих друга. Свалихме фара, изсъхна, оправихме проблема с водата. Смених и крушката, но не светват късите светлини. Всичко останало по фара си работи.
Моля Ви, давайте някви идеи от какво може да бъде. Аз си мислих нещо бушон да е, но се съмнявам да е това.
Предварително Ви, благодаря!
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с ксенона
Има ли някво DIY или да ходя на майстор, защото аз не знам как да го проверя баластта дали е добре.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Само внимавай къде и как пипаш, че стартовото напрежение е 23kV и ще останеш "шокиран" както и половината електроника в колата 

Only dead fish follow the stream...
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-

- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
При мен беше изгорял баласт-а на левия фар (под номер 1 на снимката):

Свалихме и двата фара, пробвахме от другия и работеше на изгорелия, така установихме със сигурност кое е. Малко под 400лв струва.

Свалихме и двата фара, пробвахме от другия и работеше на изгорелия, така установихме със сигурност кое е. Малко под 400лв струва.
На мен ми се беше изгорял единя, но смених и двата, за да няма разлика в осветяването - Д1С - на Осрам
Сега имам една резервна, с която може да се закърпи временно положението. Ако те интересува пиши ми на Л.С. можем да измислим нещо
Сега имам една резервна, с която може да се закърпи временно положението. Ако те интересува пиши ми на Л.С. можем да измислим нещо

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
имам един разглобен фар , ще ти продам каквото ти е изгоряло, имам всичките модули 
Пиши на ЛС тестваме и се пазариме

Пиши на ЛС тестваме и се пазариме
8 мнения
• Страница 1 от 1