Странно поведение на разходомера
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Странно поведение на разходомера
Привет!
Преди малко забелязах много странно поведение на разходомера - онзи, под обортомера.
3-4мин. след като потеглих забелязах следното: Тръгвам, минават 3-4 секунди и чак тогава отчита някакъв разход. След това пък при натискане на спирачка - разходът скача до 15-16 някак латентно... Снимката по-долу е около секунда-две СЛЕД натискане на спирачката.. След като снимах - скочи до 15 и после си спадна до 0... след около 3-4мин. се оправи, но не ми харесва тая работа... Някой забелязвал ли е нещо такова?

Някой забелязвал ли е нещо такова при него?
Преди малко забелязах много странно поведение на разходомера - онзи, под обортомера.
3-4мин. след като потеглих забелязах следното: Тръгвам, минават 3-4 секунди и чак тогава отчита някакъв разход. След това пък при натискане на спирачка - разходът скача до 15-16 някак латентно... Снимката по-долу е около секунда-две СЛЕД натискане на спирачката.. След като снимах - скочи до 15 и после си спадна до 0... след около 3-4мин. се оправи, но не ми харесва тая работа... Някой забелязвал ли е нещо такова?

Някой забелязвал ли е нещо такова при него?
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Re: Странно поведение на разходомера
При натискане на спирачка малко преди да спре колата разхода се вдига почти до края и след като спре напълно отива на нула.Но това е нормално,защото колата се напряга да върви докато натискаш спирачката и дава газ,съответно и разхода се вдига.Ама чак 3-4 минути не съм забелязал да се бави.
3-4мин. продължи (наблюдавах) това "колебливо" поведение. След това сякаш се нормализира..
F07 535d
F07 530d
E60 530d
Ти нали си от отбора с хедъп дисплейте. Защо въобще гледаш надолу 

Tool - Fear Inoculum
Всъщност ти си много прав - аз почти никога не гледам там, и ако гледам - то е точно разходомера. Може винаги да ми е било така - просто да не съм го забелязал... Но ми е малко странно това..
F07 535d
F07 530d
E60 530d
Ами тъй като и аз не гледам надолу нямам впечатления но ще погледна следващия път да видя как е при мене.
Tool - Fear Inoculum
При мен е абсолютно същото! .....и аз доста се позачудих в началото,но най-вероятно, ......е нормално!
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
При мен е също така от както имам колата 

- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
mupoo написа:При мен е също така от както имам колата
и при мен е така от както съм взел колата.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Явно си е така!!!
Колеги, карайте си колите и "не търсете под вола теле"!!!
Колеги, карайте си колите и "не търсете под вола теле"!!!
10 мнения
• Страница 1 от 1