Въпрос и проблем с Airbag BMW E60!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 2006
- Детайли за колата: M
Въпрос и проблем с Airbag BMW E60!
Здравейте колеги,
имам един много гаден проблем с Airbag свети постоянно в БоваКар ми казаха че е от датчика за седнал човек на дясната седалка струвал 250лв. но проблема бил че трябва да се маха тапицерията т.е. кожата за да се смени но на мен въобще ме ми се иска да си поря кожата не знам какво да правя няма ли начин да го излъжем този датчик без да порим седалката аз съм от Бургас и невярвам да никой в Бс да не разбира и не знае някоя шашма!!!!
Някой от Вас сменял ли го е този датчик как е кожата после ?
Как е на английски или немски този датчик за да мога да почета и в други чужди форуми!
Гледам има някакви неща които се запояват и лъжат че всичко е наред къде в Бургас ги слагат не обичам такива неща но НЯМА ДА СИ РАЗПОРЯ КОЖАТА ПОМАГАЙТЕ КОЛЕГИ!
Колата е BMW E60 525d 2006 !
имам един много гаден проблем с Airbag свети постоянно в БоваКар ми казаха че е от датчика за седнал човек на дясната седалка струвал 250лв. но проблема бил че трябва да се маха тапицерията т.е. кожата за да се смени но на мен въобще ме ми се иска да си поря кожата не знам какво да правя няма ли начин да го излъжем този датчик без да порим седалката аз съм от Бургас и невярвам да никой в Бс да не разбира и не знае някоя шашма!!!!
Как е на английски или немски този датчик за да мога да почета и в други чужди форуми!
Гледам има някакви неща които се запояват и лъжат че всичко е наред къде в Бургас ги слагат не обичам такива неща но НЯМА ДА СИ РАЗПОРЯ КОЖАТА ПОМАГАЙТЕ КОЛЕГИ!
Re: Въпрос и проблем с Airbag BMW E60!
И аз бях изпаднал в паника от такъв проблем. Гледах ги и тези модули дето лъжат обаче проблема е, че ако се удариш възглавниците на пасажера ще се отворят без той да е седнал. Ето моята тема по въпроса. viewtopic.php?f=116&t=242208&hilit=Restraint+System+Faulty
Препоръчвам ти да бръкнеш по седалката, да оправиш буксите ако случайно някоя се е разхлабила и след това да идеш при някой да ти изчисти грешките. Ако след изчистване грешката изчезне значи mat sensor-а ти е наред. Поради проблем с акумулатор светват произволни грешки понякога и ако се уцели да е с грешка с restrain system-а тя не се чисти сама така че трябва да и помогнеш
. Другия вариант е ако наистина да се е скапал тоя сензор и избираш или сваляш кожата или купуваш джаджа. Препоръчвам ти да не возиш важните хора за тебе отпред докато не оправиш проблема, защото няма да ти се отвори възглавницата при удар.
Препоръчвам ти да бръкнеш по седалката, да оправиш буксите ако случайно някоя се е разхлабила и след това да идеш при някой да ти изчисти грешките. Ако след изчистване грешката изчезне значи mat sensor-а ти е наред. Поради проблем с акумулатор светват произволни грешки понякога и ако се уцели да е с грешка с restrain system-а тя не се чисти сама така че трябва да и помогнеш

Tool - Fear Inoculum
Тапицерията на седалките е направена така, че веднъж свалена седалката, кожата може да се свали, не да се разпори. Направена е така, че да може да бъде подменена без да се разшива. Погледнах в eBay и цените са далеч под 250 лв.
Животът е сложен и непредсказуем, но това го прави по-сладък и желан. Загубим ли желанието, губим и себе си!
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
Това е така наречения mat sensor нали?
Кожата се сваля след като се свали седалката. Отдолу е захваната с телбод. Не става въпрос да се реже разшива или каквото е и да е брутално издевателство над кожата. Въпроса е че е играчка да се прави всичко това.
Tool - Fear Inoculum
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги,
отказах се да правя шашми ще го направя както трябва как точно се казва този сензор за да по потърся в нета на по-добра цена
в ebay не mat sensor за Е60 нищо не излиза!
отказах се да правя шашми ще го направя както трябва как точно се казва този сензор за да по потърся в нета на по-добра цена
emobs написа:Здравейте колеги,
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E60- ... 500wt_1182
Животът е сложен и непредсказуем, но това го прави по-сладък и желан. Загубим ли желанието, губим и себе си!
А самите части за `залъгалката` на бега са 2лв
Има едно момче което направи на моята /Е39/ такава залъгалка, ако искаш мога да ги питам

Има едно момче което направи на моята /Е39/ такава залъгалка, ако искаш мога да ги питам

- trenerito
- Потребител
-
- Кара: Е 46
- Мечтае да кара: millennium falcon
emobs написа:Здравейте колеги,
Проблема е често срещан, мат сензора се разваля.
Лесно се оправя, слага се залъгалка и после трябва да се изчисти грешката. На трета градска в ТВ сервиза на пазарчето майстора ще ви вземе 10-15 лв. за симулатора.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
trenerito написа:emobs написа:Здравейте колеги,
Проблема е често срещан, мат сензора се разваля.
Лесно се оправя, слага се залъгалка и после трябва да се изчисти грешката. На трета градска в ТВ сервиза на пазарчето майстора ще ви вземе 10-15 лв. за симулатора.
Добре че отговори 5 години по-късно да помогнеш

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
10 мнения
• Страница 1 от 1