Въпрос за печката на Е60 (Independent heating)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за печката на Е60 (Independent heating)
Колеги,
искам да ви попитам за тази благинка - печката. Значи из iDrive менюто намерих два таймера, които са за "independent heating", като освен това имам и дистанционно управление, специално за печката. Там е работата, че не знам как трябва да се използва
Въпросите ми са:
1. След като веднъж стартирам печката посредством дистанционното - сам ли трябва да я изключа или при достигане на някаква температура печката си спира сама?
2. За какво служат двата таймера в iDrive менюто?
3. Колко време е необходимо за да загрее до 80-90 градуса в зимни условия (например при -5 градуса)?
4. Печката само малкия кръг ли затопля или при достигане на определена температура - термостатът отваря и големия?
П.п. разгледах тази тема, но там не успях да намеря отговор на въпросите си. Може би само за последния въпрос - вероятно печката затопля само малкия кръг
искам да ви попитам за тази благинка - печката. Значи из iDrive менюто намерих два таймера, които са за "independent heating", като освен това имам и дистанционно управление, специално за печката. Там е работата, че не знам как трябва да се използва

Въпросите ми са:
1. След като веднъж стартирам печката посредством дистанционното - сам ли трябва да я изключа или при достигане на някаква температура печката си спира сама?
2. За какво служат двата таймера в iDrive менюто?
3. Колко време е необходимо за да загрее до 80-90 градуса в зимни условия (например при -5 градуса)?
4. Печката само малкия кръг ли затопля или при достигане на определена температура - термостатът отваря и големия?
П.п. разгледах тази тема, но там не успях да намеря отговор на въпросите си. Може би само за последния въпрос - вероятно печката затопля само малкия кръг

F07 535d
F07 530d
E60 530d
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Re: Въпрос за печката на Е60 (Independent heating)
При стартиране на печката от дистанционното можеш и сам да я спреш от него или тя сама да спре след 30мин. работа.Таймерите на менюто ги имат всички Е60 от там можеш да си я нагласяш да ти се включва,като имаш 2 времена за включване по твой избор,но трябва да са през 31мин. минимална разлика едно от друго,което се обезсмисля от дистанционното с което си я включваш и изключваш когато поискаш(в форума има преведено ръководство за Е60 в което е описано доста добре).На печката и са нужни около 15мин.да ти затопли купето и да даде на двигателя доста важния за него топъл старт.Печката при новите модели БМВ се включва и автоматично с паленето на двигателя за да спомогне за по бързото затопляне на купето!Дистанционното има доста голям обхват около 300+ метра пряка видимост и около 150м. ако има сгради-изпробвано!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
2 мнения
• Страница 1 от 1