ПРЕПРАВЯНЕ НА БРОНЯ, НА АЕРОДИНАМИК ПАКЕТ (М ПАКЕТ) ЗА Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stefanov_d
- Потребител
-
- Кара: E60 530D
ПРЕПРАВЯНЕ НА БРОНЯ, НА АЕРОДИНАМИК ПАКЕТ (М ПАКЕТ) ЗА Е60
Здравейте, някой преправял ли си е броните и праговете от обикновени на аеродинамик пакет (М Пакет), защото чувам, че са несъвместими, а от друго място, че нямало проблеми да се сменят?!?
Re: ПРЕПРАВЯНЕ НА БРОНЯ, НА АЕРОДИНАМИК ПАКЕТ (М ПАКЕТ) ЗА Е60
Аз преди да си купя колата проучвах въпроса защото мислех че няма да намеря таква с М пакет. Това което разбрах е че може да се сложи но трябва да изрежеш малко подкалниците и трябва да си купиш и фарчетата за мъгла на м пакета защото старите не стават. Задната броня и праговете пасват без проблем.
Tool - Fear Inoculum
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
колега аз си взех (М-пакет) и сега зада ги сложа трябва да режа под калника ли? а някои да предложи добър бояджия в пловдив
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
emoo написа:колега аз си взех (М-пакет) и сега зада ги сложа трябва да режа под калника ли? а някои да предложи добър бояджия в пловдив
Емо, мисля че Емо

П.П. Може и да си го купиш ако не ти се преправя. Ако не се лъжа беше нещо от сорта на 250-400лв на парче

Предполагам че подкалника е някаква пластмаса не е rocket surgery
че да те плаши.

Tool - Fear Inoculum
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
ако взема м-кови ще станатли
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Има турски мкови подкалници за по 60 лева бройката
- stefanov_d
- Потребител
-
А някой знае ли халогените колко най-тънко могат да се намерят 

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
stefanov_d написа:А някой знае ли халогените колко най-тънко могат да се намерят
Под 200лв комплектът, едва ли и то някакви китайски боклуци.

- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
stefanov_d написа:Здравейте, някой преправял ли си е броните и праговете от обикновени на аеродинамик пакет (М Пакет), защото чувам, че са несъвместими, а от друго място, че нямало проблеми да се сменят?!?
Абсолютно всичко си заспива на мястото,но е най добре да се купуват комплект всичко защото така си влизат в комплекта всички допълнителни пластмаси, за отпред има малки разлики в пластмасите точно около и под радиаторите,а отзад има една пластмаса която придържа бронята в най-ниската и част и една за под акумулатора, но както казах ако е комплект в него си влиза всичко,без разбира се подкалниците но при тях положението не е толкова страшно, ако не ви се дават допълнителни пари за тях се изрязват много малко от външната част и си пасват перфектно а и цената им не е толкова фрапираща мисля че оригиналните могат да се поръчат от аутоплюс или елиткар и с отстъпката ще ви легнат по-малко от 60лв. бройката!При колегата Babuna имаше комплекти на перфектна цена-1700лв. като се има на предвид колко са в БМВ над 4000лв. и той сигурно може да ви даде цена за халогените!Ето ви линк: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BC%D0%B8
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
bvv1 написа:stefanov_d написа:Здравейте, някой преправял ли си е броните и праговете от обикновени на аеродинамик пакет (М Пакет), защото чувам, че са несъвместими, а от друго място, че нямало проблеми да се сменят?!?
Абсолютно всичко си заспива на мястото,но е най добре да се купуват комплект всичко защото така си влизат в комплекта всички допълнителни пластмаси, за отпред има малки разлики в пластмасите точно около и под радиаторите,а отзад има една пластмаса която придържа бронята в най-ниската и част и една за под акумулатора, но както казах ако е комплект в него си влиза всичко,без разбира се подкалниците но при тях положението не е толкова страшно, ако не ви се дават допълнителни пари за тях се изрязват много малко от външната част и си пасват перфектно а и цената им не е толкова фрапираща мисля че оригиналните могат да се поръчат от аутоплюс или елиткар и с отстъпката ще ви легнат по-малко от 60лв. бройката!При колегата Babuna имаше комплекти на перфектна цена-1700лв. като се има на предвид колко са в БМВ над 4000лв. и той сигурно може да ви даде цена за халогените!Ето ви линк: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BC%D0%B8
Що така това ми прилича на хитра реклама

- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
badjo E60 написа:bvv1 написа:stefanov_d написа:Здравейте, някой преправял ли си е броните и праговете от обикновени на аеродинамик пакет (М Пакет), защото чувам, че са несъвместими, а от друго място, че нямало проблеми да се сменят?!?
Що така това ми прилича на хитра реклама![]()
Типичното Българско мислене

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
Що така това ми прилича на хитра реклама
Ами колега, не е реклама при положение, че Babuna си има тема в форума, където си продава частите

- stefanov_d
- Потребител
-
Ами не знам дали е реклама или не, ама на мен ми помогна и май сега от тях ще си поръчам комплекта брони и прагове, ще снимам колата "преди-сега" за да видите какви са разликите като стане 

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
http://bmwfans.info/parts/catalog/E60/S ... ont_sa715/ - eто тук е всичко дето ти трябва за М-броня.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E60/S ... per_front/ - тук е за обикновената броня, може да си ги гледате и двете и си сравнявате по-долу номерата и където има разминаване значи трябва да го поръчате.
Самите под-калници за да стане както си е реда има обикновени и М-кови 51 71 7 896 605 - това е номера на М-ковия 133лв. струва парчето, относно халогена единия е - 256лв., с отстъпка може да се намери за 180лв. оригинален!
http://bmwfans.info/parts/catalog/E60/S ... per_front/ - тук е за обикновената броня, може да си ги гледате и двете и си сравнявате по-долу номерата и където има разминаване значи трябва да го поръчате.
Самите под-калници за да стане както си е реда има обикновени и М-кови 51 71 7 896 605 - това е номера на М-ковия 133лв. струва парчето, относно халогена единия е - 256лв., с отстъпка може да се намери за 180лв. оригинален!

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2