Питане за Bluetooth
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Питане за Bluetooth
Здравейте на всички.В подлакътника на колата имам оригинален телефон,Моторола е май.А СИМ картата се поставя в едим малък отвор до телефона.Разбрах,че слушалката се свързва с колата чрез Блутуут.Реших да опитам да използвам тзи връзка и да я свържа с моя телефон.Отмених оригиналния от менюто.Намерих моята Нокия и я "сдвоих" с колата.Разпознаха се,разбраха се и до там.Влизам в меню телефон и иска СИМ карта без да отразява Нокията.Възможно ли е изобщо нещо да се получи от това сдвояване с моя апарат.Да провеждам разговори,указател,SMS-и и така нататък.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Питане за Bluetooth
сигурен ли си че имаш блутуут за външни телефони? а не само този за моторолата? името на екстрата е "Bluetooth Preparation"
иначе аз с Нокиа Е51 имах много проблеми с блутуута, които частично бяха решени с инсталация на някакъв софтуерен ъпдейт на телефона (не на колата), но въпреки това той така и не успя да се връзва и работи 100% както трябва и го разкарах. със сони-ериксон телефон всичко е перфектно
иначе аз с Нокиа Е51 имах много проблеми с блутуута, които частично бяха решени с инсталация на някакъв софтуерен ъпдейт на телефона (не на колата), но въпреки това той така и не успя да се връзва и работи 100% както трябва и го разкарах. със сони-ериксон телефон всичко е перфектно
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
da6ip написа:сигурен ли си че имаш блутуут за външни телефони? а не само този за моторолата? името на екстрата е "Bluetooth Preparation"
Нямам такава екстра "Bluetooth Preparation" .Не знаех че има два Блутуута - външен и за нейния телефон.Точно за това питам за да се светна и да знам какво е положението.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
и аз не съм 100% наясно, но мисля че трябва да имаш опцията S644A Bluetooth Preparation (Vorbereitung) за да работи.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Моята кола също го има това и видях как работи с телефона на предишния собственик Нокиа но на моя Самсунг не работи.
Tool - Fear Inoculum
- Stefan Penkov
- Потребител
-
- Кара: Е 60 m- pack
Здравейте колеги, кажете ми къде точно се намира bluetooth в менюто.Как да разбера дали изобщо има.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Задръж I-Drive бутона натиснат нагоре 1-2 секунди и ще влезеш в Communications менюто.

Аз съм с нокиа ц5 и нямам проблем ,веднага се сработиха с блутуткатана е60 ката
, изписва ми на навигацията кой ме търси ,приети ,не приети повиквания кеф 

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
За да настроиш нов апарат трябва да влезеш в settings->bluetooth. Ако го нямаш то най-вероятно нямаш и екстрата. Това което ти е казал колегата над мен е след като тела е вързан с колата
9 мнения
• Страница 1 от 1