питане за професионална навигация
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
питане за професионална навигация
Колеги имам професионална навигация и днес взех и диск за БГ.
Искам да питам като го сложа на 3 D , не ми показва имената на улиците върху картата, иначе на нормална карта ( не 3 D ) имената ги има .
Така ли е по принцип ?
Искам да питам като го сложа на 3 D , не ми показва имената на улиците върху картата, иначе на нормална карта ( не 3 D ) имената ги има .
Така ли е по принцип ?
Последна промяна FERINOS на 16 Авг 2010, 22:03, променена общо 1 път
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Re: питане за професионална навигация
Освен това сложих професиналния диск ъпдейт 2010 г., и пак за България в инфото на София примерно на местата за хотели,ресторанти, обществени места и подобни дава в София 5- 6 ресторанта и няколко болници, това е ?!
Така ли е по принцип , толкова бедна ли е картата на София за 2010 за тези неща на най- добрата професионална навигация ??!!
Защо взех професионална тогава ??!
Така ли е по принцип , толкова бедна ли е картата на София за 2010 за тези неща на най- добрата професионална навигация ??!!
Защо взех професионална тогава ??!

- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Re: питане за професионална навигация
Колега, мога ли да те попитам откъде си набави това ДВД за БГ, и аз съм с профешънъл, но диска си е немския и в БГ са отбелязани само международните пътища, така че не ми върши особена работа.
Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

3 мнения
• Страница 1 от 1