опция за паркиране
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
опция за паркиране
Здравейте колеги, в ръководството чета ,че има възможност при включване на задна за паркиране , огледалото до водача да се наклони надолу.Това допълнителн екстра ли е или трябва да се програмира по някакъв начин. В ръководството пише , че трябва копчето за регулиране да е сложено в положение за регулиране на страничното огледало за водача. При мен не се получава.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Re: опция за паркиране
Ако огледалата ти имат опция да се сгъват, тогава слагаш копчето което определя кое огледало да се мести от бутона на позиция да мести огледалото на водача, лявото и когато включиш задна дясното ще се наклони.
Освен това има опция ТЪРСЕНЕ горе дясно на екрана ти, потърси има теми по въпроса даже има и картинки.
Освен това има опция ТЪРСЕНЕ горе дясно на екрана ти, потърси има теми по въпроса даже има и картинки.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
S_GonzaLes написа:Ако огледалата ти имат опция да се сгъват, тогава слагаш копчето което определя кое огледало да се мести от бутона на позиция да мести огледалото на водача, лявото и когато включиш задна дясното ще се наклони.
Огледалата ми имат опция да се сгъват, но не мога да активирам фукнкцията да се наклони дясното при паркиране.
П.П. Благодаря , че ме светна къде има опция ТЪРСЕНЕ.
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Май трябва да си с комфортни седалки и тогава я има тази опция,аз съм с комфортни седалки и го имам това с накланянето,ама не го ползвам,много ме дразни защото се забива в бордюра и губя видимост назад.
- Marco_Sepoti
- Потребител
-
Имаше някаква игра с позицията на копчето което определя ляво или дясно огледало ще се настройва или имаше едно малко допълнително копченце.Моята Е90-ка има такава опция и го бях изключил по едно време без да искам.Поиграй си с контролния център на ел огледлата от шофьорската страна и ако го имаш като опция - ще тръгне.Там е истината.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Копчето за разулиране на огледалата трябва да е бутнато наляво. Не е нужно да имаш опция за автоматично прибиране на страничните огледала, за да ти се накланя дясното при паркиране.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
При Е60 нямах малкото кръгло копче /което предполагам, че е за автоматично прибиране на огледалата/, а копчето до него беше в такава позиция и се накланяше дясното странично огледало всеки път като се включи на задна. 

((:BuKcu:)) написа:При Е60 нямах малкото кръгло копче /което предполагам, че е за автоматично прибиране на огледалата/, а копчето до него беше в такава позиция и се накланяше дясното странично огледало всеки път като се включи на задна.
Същото е при мен!

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Опцията върви със седалките с памет. Ако не ти се навежда най-вероятно е заради това.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
icog написа:Опцията върви със седалките с памет. Ако не ти се навежда най-вероятно е заради това.
Нямам памет на седалките, може би в това е причината.
при Е39 беше така, за да се сваля огледалото,
трябва да имаш комфорт модул... демек
всичко да е с електрическо задвижване, седалки,
огледала и т.н.
При Е60/Е90 незнам дали не се програмира това?
трябва да имаш комфорт модул... демек
всичко да е с електрическо задвижване, седалки,
огледала и т.н.
При Е60/Е90 незнам дали не се програмира това?
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
При мен седалките не са с електрическо задвижване и нямат памет, но имам опцията.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
PSiderov написа:При мен седалките не са с електрическо задвижване и нямат памет, но имам опцията.
Нещо обнадеждаващо.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Нито ел. седалки, нито седалки с памет имам...! А екстрата я имам и е много полезна 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2