Въпрос за е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XD

Въпрос за е60

Мнение от bordo_77 » 27 Сеп 2009, 15:32

Здравейте колеги, в този форум съм от скоро регистриран, тъй като съм решил да се сдобия с е60, модела ми харесва, имах въможността да карам 530д около 2000 км., и бях очерован, но от собственика на това возило не можах да получа кой знаи какво инфо тъй като е купена нова и беше само на 50000 км., каза ми че до сега само консумативи е сменял. Затова моля, колеги които знаят повече за модела да ми помогнат в избора/какво да гледам, слаби места, скъпа ли е подръжката, кои модели не създават много ядове, каква да бъде кутията и т.н./ спрял съм се на 525д или 530д но не на конкртен автомобил. Предварително се извинявам ако темата е дускутирана вече, но нямам възможност да преровя форума. Ще бъда благодарен на всички колеги които отговорят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: Въпрос за е60

Мнение от павката » 09 Окт 2009, 17:46

не да е скъпа подръжката ми направо товари,много собственици вдигат температура като чуят цените и то за неща,които са си наложителни,особено,ако предходния автомобил е бил някъв скромен
инак-рейката,турбината,предницата и задължителните проблеми с електрониките
успех в намирането на нещо,което не е разсипано :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 09 Окт 2009, 22:09

Кой от двигателите ще взимаш???218к.с. или 231 к.с........като цяло Е60 е здрав автомобил и с 3.0д е самолет,частите са скъпи.....като всяко по-ново БМВ.Както каза колегата в по-старите еденици на модела се срещат тези проблеми но на по-новите особено след фейса са отстранени....можеби бъгването чат-пат на някоя система,но тя се оправя сама.Но като цяло за да си доволен трябва да попаднеш на поддържан автомобил,защото иначе ще те сасипе и ще плюеш яко БМВ-тата.Гледай хубаво всичко или най-добре в оторизиран сервиз!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Мнение от lusienk » 10 Окт 2009, 8:56

Аз карам 530дА 131коня. Колата е на 122хил. км. До този момент съм сменял само консумативи.Относно подръжката не мисля , че е по-скъпа от разни японски и френски производители от същия клас. Но все пак частите са значително по скъпи от Форд Ескорт или Опел Астра.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XD

Мнение от bordo_77 » 10 Окт 2009, 14:39

Благодаря ви за отговорите колеги, ще си отварям очите при търсенето за да не страдам после :D .

Потребител
Аватар

Мнение от Boris Mitev » 27 Ное 2010, 14:16

Здравейте, имам проблем относно отключването на кормилото

На компютъра ми показва червен волан с катинар. Отидох в БМВ и ми смениха кормилната колона, но отново ми показа червен волан с катинар .

Благодаря ви предварително !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 28 Ное 2010, 9:36

Boris Mitev написа:Здравейте, имам проблем относно отключването на кормилото
На компютъра ми показва червен волан с катинар. Отидох в БМВ и ми смениха кормилната колона, но отново ми показа червен волан с катинар .
Благодаря ви предварително !

Пусни си нова тема по тоя въпрос, предполагам си объркал бутона като и си го пуснал това в чужда тема..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 28 Ное 2010, 9:39

bordo_77 написа:Здравейте колеги, в този форум съм от скоро регистриран, тъй като съм решил да се сдобия с е60, модела ми харесва, имах въможността да карам 530д около 2000 км., и бях очерован, но от собственика на това возило не можах да получа кой знаи какво инфо тъй като е купена нова и беше само на 50000 км., каза ми че до сега само консумативи е сменял. Затова моля, колеги които знаят повече за модела да ми помогнат в избора/какво да гледам, слаби места, скъпа ли е подръжката, кои модели не създават много ядове, каква да бъде кутията и т.н./ спрял съм се на 525д или 530д но не на конкртен автомобил. Предварително се извинявам ако темата е дускутирана вече, но нямам възможност да преровя форума. Ще бъда благодарен на всички колеги които отговорят.

Колега добра е била идеята с преравянето на форума :yes: бъди принципен и я доведи докрай :wave:

Писани са страшно много неща точно по този въпрос и никой няма да седне да ги повтаря заради тебе... иначе ако имаш конкретен въпрос по това което си прочел или те притеснява, питай пак.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

Назад към Е60/Е61