Е60 Централно заключване след запалване на колата

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от neo_9668 » 28 Юли 2009, 17:04

Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките
neo

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Е60 Централно заключване след запалване на колата

Мнение от Dimitroff » 28 Юли 2009, 17:18

neo_9668 написа:Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките

Всеки колега, който разполага с Carsoft (възможно най-аматьорския софтуер/хардуер за диагностика) може да ти го направи.

Другия вариант Дару/Камор.

Разликата е единствено в цената... ;)

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 28 Юли 2009, 17:20

Цъкаш i-drive контролера на вътре(демек да потъне),излизат ти менюта и има едно мисля че се казваше car setup,като влезеш в това меню има подменю lock door,цъкаш там и ти излизат още 2-3 подменюта и там си избираш....Заключи когато потегля,не заключвай и още такива
Изображение

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 28 Юли 2009, 17:22

Dimitroff написа:
neo_9668 написа:Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките

Всеки колега, който разполага с Carsoft (възможно най-аматьорския софтуер/хардуер за диагностика) може да ти го направи.

Другия вариант Дару/Камор.

Разликата е единствено в цената... ;)

Колега,това не е Е46......тука всичко се управлява от i-drive с много малко изключения
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от neo_9668 » 28 Юли 2009, 17:31

Мерси.Ще пробвам
neo

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Юли 2009, 18:53

quickshare написа:Цъкаш i-drive контролера на вътре(демек да потъне),излизат ти менюта и има едно мисля че се казваше car setup,като влезеш в това меню има подменю lock door,цъкаш там и ти излизат още 2-3 подменюта и там си избираш....Заключи когато потегля,не заключвай и още такива

Жокерче ;)

Потребител
Аватар

Мнение от neo_9668 » 28 Юли 2009, 23:37

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Благодара на колегите и мога да им пожелая само едно-в сервис да не влизат
neo

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 29 Юли 2009, 23:26

Верно е много гадно ,тея хора дърпат като хайвани невидели кола, ще счупят дръжките, че и някои бутат вратата с рамо все едно са в вартбург.Затова и аз си го отмених, става си точно от менюто!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от neo_9668 » 30 Юли 2009, 16:21

Стана.Махнах го и сега е супер.
Още един път благодаря на колегите за помоща.
neo

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 30 Юли 2009, 16:56

Langata написа:
Верно е много гадно ,тея хора дърпат като хайвани невидели кола, ще счупят дръжките, че и някои бутат вратата с рамо все едно са в вартбург.Затова и аз си го отмених, става си точно от менюто!

Аз го имам подобен проблем. При Soft Close трескат кат на трабантче. Затва вече не возим никой у Х5-цата

Назад към Е60/Е61