Е60 Централно заключване след запалване на колата
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките
neo
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Е60 Централно заключване след запалване на колата
neo_9668 написа:Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките
Всеки колега, който разполага с Carsoft (възможно най-аматьорския софтуер/хардуер за диагностика) може да ти го направи.
Другия вариант Дару/Камор.
Разликата е единствено в цената...

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Цъкаш i-drive контролера на вътре(демек да потъне),излизат ти менюта и има едно мисля че се казваше car setup,като влезеш в това меню има подменю lock door,цъкаш там и ти излизат още 2-3 подменюта и там си избираш....Заключи когато потегля,не заключвай и още такива
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Dimitroff написа:neo_9668 написа:Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките
Всеки колега, който разполага с Carsoft (възможно най-аматьорския софтуер/хардуер за диагностика) може да ти го направи.
Другия вариант Дару/Камор.
Разликата е единствено в цената...
Колега,това не е Е46......тука всичко се управлява от i-drive с много малко изключения

Благодара на колегите и мога да им пожелая само едно-в сервис да не влизат
neo
Верно е много гадно ,тея хора дърпат като хайвани невидели кола, ще счупят дръжките, че и някои бутат вратата с рамо все едно са в вартбург.Затова и аз си го отмених, става си точно от менюто!neo_9668 написа:Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
Стана.Махнах го и сега е супер.
Още един път благодаря на колегите за помоща.
Още един път благодаря на колегите за помоща.
neo
Langata написа:Верно е много гадно ,тея хора дърпат като хайвани невидели кола, ще счупят дръжките, че и някои бутат вратата с рамо все едно са в вартбург.Затова и аз си го отмених, става си точно от менюто!neo_9668 написа:Колеги някои може ли да каже дали мога да махна(изключа) централното заключване на колата след потегляна на автомобила.Това всеки път като тръгна се заключва и после отклюване непрекасното ме дразни малко.Не ми е много проблем но като воза хора с мен много хамалската дърпат да слизат и ще счупат дръжките
Аз го имам подобен проблем. При Soft Close трескат кат на трабантче. Затва вече не возим никой у Х5-цата
10 мнения
• Страница 1 от 1