Падащи седалки на Е60/Е90 - идват ли винаги, ако е с кожа?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Падащи седалки на Е60/Е90 - идват ли винаги, ако е с кожа?
Здравейте, колеги. Гледам усилено за Е60/Е90 да си взема втора ръка, но искам да могат да падат седалките или поне да има капак на подлакътника отзад за ски.
На Е90 е по-често срещано да му падат седалките. Но на Е60 е много трудно да намеря. Забелязах, че на Е90-ките, които гледах, ако има кожен салон, то седалките падат. Дали важи това и за Е60 и объркал ли съм се изобщо? Как стои въпросът? На сегашната ми Е46 не и падат и понякога е мъчително с багажа...
На Е90 е по-често срещано да му падат седалките. Но на Е60 е много трудно да намеря. Забелязах, че на Е90-ките, които гледах, ако има кожен салон, то седалките падат. Дали важи това и за Е60 и объркал ли съм се изобщо? Как стои въпросът? На сегашната ми Е46 не и падат и понякога е мъчително с багажа...
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Re: Падащи седалки на Е60/Е90 - идват ли винаги, ако е с кож
ingenious написа:Здравейте, колеги. Гледам усилено за Е60/Е90 да си взема втора ръка, но искам да могат да падат седалките или поне да има капак на подлакътника отзад за ски.
Колега,нито при Е46,нито при Е90,нито при Е60 има такова нещо.Падащите седалки са отделна екстра и нямат нищо общо с коженият салон!!!.Мойта Е90-ка и Е46-ца нямат кожи и са си с падащи седалки!!!
Колега вземи си Touring,там пада всичко и може да си караш и ски и бордове и сърфове наведнъж.Заедно със гаджетата!
И гледай да е с М-пакет,много ги отвара,а без него особено Е61 си е лек кашмер отзад.
Иначе за седаните,както казаха колегите,няма значение дали е с кожа или не-зависи дали е поръчано като екстра.Успех!

- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, ясно ми е, че са отделна екстра и че можеш да имаш падащи седалки без кожа.
Въпросът ми е, може ли да имаш кожа без падащи седалки? Виждал ли е някой такава конфигурация?
Въпросът ми е, може ли да имаш кожа без падащи седалки? Виждал ли е някой такава конфигурация?
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Няма никакво значение дали падат или не падат..! Ски сак-а може да го има, ако няма примерно кожа
Или ако няма падащи седалки..!

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- quickshare
-
-
vesko06 написа:TUZara` написа:Не съм срещал Е90 с ски сак....
Е мойто е90 е със ски сак
И мойто Е90 е със ски сак

- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
Как може изобщо от БМВ да се циганят и да не го слагат стандартно на седаните като на комбитата. Бях изумен, когато по едно време ми трябваше на моята Е46-ца и се оказа, че няма. Всякакви тъпи Шкоди и прочее го имат това стандартно. Ебати екстрата, честно...
- quickshare
-
-
ingenious написа:Как може изобщо от БМВ да се циганят и да не го слагат стандартно на седаните като на комбитата. Бях изумен, когато по едно време ми трябваше на моята Е46-ца и се оказа, че няма. Всякакви тъпи Шкоди и прочее го имат това стандартно. Ебати екстрата, честно...
Незнам,може да знаеш,но да ти кажа-да не се окаже че търсиш ръчките за сваляне на седалките вътре в купето?!?!Те се намират в багажника точно под края на задния прозорец!!!
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
quickshare написа:Незнам,може да знаеш,но да ти кажа-да не се окаже че търсиш ръчките за сваляне на седалките вътре в купето?!?!Те се намират в багажника точно под края на задния прозорец!!!
Ми не знам по принцип къде са, колега, ама при мене задната банка е цяла и отзад откъм багажника има плътна кора. Отделно, доколкото виждам, на тия модели,на които им се свалят седалките, пантите се виждат на самите седалки вътре в купето. Моята сега няма такова нещо

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
quickshare написа:vesko06 написа:TUZara` написа:Не съм срещал Е90 с ски сак....
Е мойто е90 е със ски сак
И мойто Е90 е със ски сак
+1, ма ся и ски тряя се търсят

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2