Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- bestlap
- Потребител
-
- Мечтае да кара: X5
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Аз ще ходя до чужбина /германия/ да го докарам
чичо ми се занимава със внос на коли и ще ходя с него да си го гледам и да си харесам някое
Защо да съм разочарован ?Ще съм благодарен ако някой може да ми отговори на въпросите по-горе
който знае отговорите защото трябва да чета 5-6 часа за да си отговоря на тях а някой може да драсне едно мнение за 10 мин за да се ориентирам за какво става на въпрос ? Като разход на гориво /поддръжка/дали да е дизел или бенз / и кой мотор е най-сполучлив ? Какво може да очаквам от него като най-честа повреда и колко е и ремонта.Просто до преди няколко месеца карах ауди а6 2.5 тди 2004 год. сменях съединител 4000 лв... дюзите правих 600лв бройка дебитомер сменях някакви друго глупости и съм назад със 8000 лв някъде от ремонти за 1 год и го продадох затова се ориентирах към BMW ?

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
bestlap - има няколко теми по въпроса за поддръжката . Разгледай ги хубаво , за не останеш неприятно изненадан ...
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- bestlap
- Потребител
-
Като гледам май бензиновите са по евтини за поддръжка ?Или се лъжа?Със монтиран един инцекцион какъв разход да очаквам във града от една бензинова 5-ца ? 

- off_line
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530d
Има писано и писано по тоя въпрос, при 530i средно се готви за цифри от проядъка на 13-14л. средно на 100км.
..живота е прекалено кратък за грозни жени и бавни коли..
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
А ако ти сдаде багажа рейката ?
Запознат ли си колко струва? И това на примависта... в подраздела има много инфо, прочети го
Запознат ли си колко струва? И това на примависта... в подраздела има много инфо, прочети го
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Не е само рейката - електрониката , модулите , торк-а ... просто психически и финансово трябва да е подготвен човек 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
bestlap написа:Аз ще ходя до чужбина /германия/ да го докарамчичо ми се занимава със внос на коли и ще ходя с него да си го гледам и да си харесам някое
Защо да съм разочарован ?Ще съм благодарен ако някой може да ми отговори на въпросите по-горе
който знае отговорите защото трябва да чета 5-6 часа за да си отговоря на тях а някой може да драсне едно мнение за 10 мин за да се ориентирам за какво става на въпрос ? Като разход на гориво /поддръжка/дали да е дизел или бенз / и кой мотор е най-сполучлив ? Какво може да очаквам от него като най-честа повреда и колко е и ремонта.Просто до преди няколко месеца карах ауди а6 2.5 тди 2004 год. сменях съединител 4000 лв... дюзите правих 600лв бройка дебитомер сменях някакви друго глупости и съм назад със 8000 лв някъде от ремонти за 1 год и го продадох затова се ориентирах към BMW ?
колега ако си решил ,че Е60 е по евтина кола от А6 си сгрешил .. поддръжката ще ти е на същото ниво ако пак случиш на кочина и почне да се троши ...
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
Alexi написа:колега ако си решил ,че Е60 е по евтина кола от А6 си сгрешил .. поддръжката ще ти е на същото ниво ако пак случиш на кочина и почне да се троши ...
E60 e доста по-здрава кола, но за до 15'000 90% от колите ще те вкарат в ремонти и ще се разочароваш
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
да се надяваш на по-читава бройка под 17 000лв. си е лудост като говорим за първите модели 2003-2005г. Дори и да си подготвил 17-ка трябва поне още 4-5к да имаш така готови да ги дадеш, само първо обслужване + зимни/летни гуми + задулжителните упдеити и прочие ги пиши 3 хилки бегали и от там нататака късмет 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Братле имам 530д 4 месеца вече.Купих го за 14 бона.Сменил съм масло,филтри,нагревателни свещи(4 бяха сдали багажа),махнал съм пеперудите,гарнитурите на колектора са сменени,блокировчица против гепене.
Колата е с много екстри.Човека ми го даде с летни и зимни гуми.Зимните ще ги продам щото в снега карам jeep grand cherokee.Общо към 1200 лв съм дал след купуването и само ръчкане. Тука доста хора говорят за некви луди пари които требва да дадеш след покупката.Ако избереш читава нямаш проблеми.
Не е задължително да е скъпа.При мене продавача беше на зор.Търсих 2 месеца,яко гробове се продават.
Нов внос от автокъща никъде не ми дадоха да карам колата.Това е все едно да вземеш жена без да си спал с нея.Аз исках бензиново 525 или 530 с ръчна кутия,но са по с скъпи с 3-4 бона и са пошли от към екстри.Ваносите на всичките тракат,а за раход градско 16-18.Бях харесал х5 4.6 is на която тракаха ваносите,с проблем в торка. Спазарих я на 14 300,но едни руснаци дадоха повече и сега те я карат,беше направо лудница още я сънувам.Купих точно това което не исках,530д автомат. Супер съм доволен.Моят съвет когато си търсиш такава кола.Купи си от човек който си я кара активно поне 1 г.Първо караш яко ръчка по баир,ако не качи грешка автомата добре е.После в сервиз за течове и кодове и ако си доволен взимаш.Пълно е с разглобеняци по моргите части има.Сега,някакъв запас от пари трябва да имаш все пак BMW караш,утре всичко може да се повреди не е ново.Но тиа хиляди дето ги говорят,ако ги дават те си знаят.Колите са здрави просто са много карани и затова вият врат от тях.Нали знаеш като я караш лошо впечатление не трябва нищо да ти прави.Взимай каквото ти хареса,пък като се повреди нещо ще поправяме.И не забравяй тези хора танкове произвеждат,знаят как се правят машини.Ако се е повредила причината е прекалено износване или некомпетентна сервизна намеса.Чувам че турбото и рейката се рециклират,дюзи помпи има по моргите.Сега който иска да си я прави в Камор.Аз лично ще дам кола там когато я купя от там.Това са на 10г коли по сервизите горе долу им разбират. Това е от мене братле купи си и няма да сбъркаш.
Колата е с много екстри.Човека ми го даде с летни и зимни гуми.Зимните ще ги продам щото в снега карам jeep grand cherokee.Общо към 1200 лв съм дал след купуването и само ръчкане. Тука доста хора говорят за некви луди пари които требва да дадеш след покупката.Ако избереш читава нямаш проблеми.
Не е задължително да е скъпа.При мене продавача беше на зор.Търсих 2 месеца,яко гробове се продават.
Нов внос от автокъща никъде не ми дадоха да карам колата.Това е все едно да вземеш жена без да си спал с нея.Аз исках бензиново 525 или 530 с ръчна кутия,но са по с скъпи с 3-4 бона и са пошли от към екстри.Ваносите на всичките тракат,а за раход градско 16-18.Бях харесал х5 4.6 is на която тракаха ваносите,с проблем в торка. Спазарих я на 14 300,но едни руснаци дадоха повече и сега те я карат,беше направо лудница още я сънувам.Купих точно това което не исках,530д автомат. Супер съм доволен.Моят съвет когато си търсиш такава кола.Купи си от човек който си я кара активно поне 1 г.Първо караш яко ръчка по баир,ако не качи грешка автомата добре е.После в сервиз за течове и кодове и ако си доволен взимаш.Пълно е с разглобеняци по моргите части има.Сега,някакъв запас от пари трябва да имаш все пак BMW караш,утре всичко може да се повреди не е ново.Но тиа хиляди дето ги говорят,ако ги дават те си знаят.Колите са здрави просто са много карани и затова вият врат от тях.Нали знаеш като я караш лошо впечатление не трябва нищо да ти прави.Взимай каквото ти хареса,пък като се повреди нещо ще поправяме.И не забравяй тези хора танкове произвеждат,знаят как се правят машини.Ако се е повредила причината е прекалено износване или некомпетентна сервизна намеса.Чувам че турбото и рейката се рециклират,дюзи помпи има по моргите.Сега който иска да си я прави в Камор.Аз лично ще дам кола там когато я купя от там.Това са на 10г коли по сервизите горе долу им разбират. Това е от мене братле купи си и няма да сбъркаш.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Абе извода е купете си самолети по-евтино ще ви е и по-бързо.
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
timur_lenk написа:Братле имам 530д 4 месеца вече.Купих го за 14 бона.Сменил съм масло,филтри,нагревателни свещи(4 бяха сдали багажа),махнал съм пеперудите,гарнитурите на колектора са сменени,блокировчица против гепене.
да намериш читава кола за около 15К не е невъзможно, но колите по автокъщите в този диапазон са морги. един познат досега е 5000 лв назад по ремонти от както взе такава. самото обслужване на първоначалните неща (както сам си забелязал) може да надхвърли 1000лв. 2000лв са ти застраховките, регистрация и данък, ако е нов внос. рециклиране на турбина и рейка са възможни, но и те са пари. съвета към човека е да внимава с този бюджет, защото може да се вкара в голям филм
- bestlap
- Потребител
-
Не знам какви са тия 2000 лв който говорите за тия застраховки и каскота
Лев Инс-216лв на година
Булстрад-234лв на година
ХДИ-242лв на година
ДЗИ-221лв на година
Бул ИНС-224лв на година
Каско:
Лев инс-930лв (оценена на 18к лв.)
Булстрад-631лв (оценена на 15к лв)
Бул Инс-968лв (оценена на 19к лв)
Армеец-1009лв (оценена на 22 к лв)
Виктория-880лв (оценена на 19к лв)
Това са цени като съм я писал на баща ми на името над 45 год. със над 28 год стаж /защото на мен ще е по-скъпо/ и става въпрос за 520i 2005-6 год

Лев Инс-216лв на година
Булстрад-234лв на година
ХДИ-242лв на година
ДЗИ-221лв на година
Бул ИНС-224лв на година
Каско:
Лев инс-930лв (оценена на 18к лв.)
Булстрад-631лв (оценена на 15к лв)
Бул Инс-968лв (оценена на 19к лв)
Армеец-1009лв (оценена на 22 к лв)
Виктория-880лв (оценена на 19к лв)
Това са цени като съм я писал на баща ми на името над 45 год. със над 28 год стаж /защото на мен ще е по-скъпо/ и става въпрос за 520i 2005-6 год

Я отиди при брокер, а не цъкай в интернет, да видиш колко е реално каското 

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Не всеки регистрира колата на баща си!
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507