Некоректно поведение от Армеец

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: BMW E60 545i
Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5

Re: Некоректно поведение от Армеец

Мнение от petar_majarov » 05 Фев 2014, 15:49

Армеец имат слава на некоректни от доста време...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 05 Фев 2014, 16:03

sapio написа:
Поради зачестилите оплаквания от Армеец твърдо съм решил да сменям застрахователя. Няколко години бях в БулИнс и не съм имал проблеми с плащане на обезщетения по никакви щети. Смених ги защото си завишиха тарифното число.

Точно пък БулИнс са много зле. Аз избягах от тях само след година, след като ми изплатиха стотинки при една щета и се наложи аз да покривам сам по-голямата част от ремонта. От тогава започнах да правя каско-то в Армеец и що се отнася до това как плащат мога да кажа, че е доста по-добре.

Аватар

Мнение от petar_majarov » 05 Фев 2014, 16:15

Дидо85 написа:
sapio написа:
Поради зачестилите оплаквания от Армеец твърдо съм решил да сменям застрахователя. Няколко години бях в БулИнс и не съм имал проблеми с плащане на обезщетения по никакви щети. Смених ги защото си завишиха тарифното число.

Точно пък БулИнс са много зле. Аз избягах от тях само след година, след като ми изплатиха стотинки при една щета и се наложи аз да покривам сам по-голямата част от ремонта. От тогава започнах да правя каско-то в Армеец и що се отнася до това как плащат мога да кажа, че е доста по-добре.

Колега, едните плащат по-добре, но по рядко, другите плащат по-слабо, но често....
Измамата прозира и навежда на мисълта, че всичките са под 1 похлупак.
Самата система пък се наваксва като системата с тото-то и лотариите - винаги ще са на печалба каквото и да стане, а прецаканите винаги ще са нормалните хора от народа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 05 Фев 2014, 16:19

petar_majarov написа:Армеец имат слава на некоректни от доста време...

Аз ги имах за едни от малкото коректни, ма като гледам кво се пише... Армеец не стават, БулИнс и Булстрад също, за ДЗИ не съм прочел нищо хубаво. То няма къде да си застраховаш колата дееб@. Добре, че не карам нещо за 30-40к :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RadoIvanov » 05 Фев 2014, 17:01

Според мен не е точно така. Дори напротив от доста години правим каско на всички коли в семейството в Армеец и са били коректни. А вече изминалата 2013 година са ми изплатили толкова, че направо съм си избил каското. Да не говорим, че скоро завеждах и една щета на майка ми, понеже не е много наясно с паркирането назад и пак нямаше проблеми с тях.
Та към мен са били много коректни, за разлика от други с които съм имал доста горчив опит преди години. :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 05 Фев 2014, 17:08

И какво се оказва?Армеец плащат щети коректно, но откраднат ли автомобила -няма плащане,освен ако не ги принудиш чрез съдебни дела да ти платят след 2-3 години.Въпреки всичките им изисквания за допълнителни имобилайзери,гпс тракери и т.н.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530 XD

Мнение от bordo_77 » 05 Фев 2014, 17:58

stankata777 написа:И какво се оказва?Армеец плащат щети коректно, но откраднат ли автомобила -няма плащане,освен ако не ги принудиш чрез съдебни дела да ти платят след 2-3 години.Въпреки всичките им изисквания за допълнителни имобилайзери,гпс тракери и т.н.

Точно така се оказва. Първите шест-седем месеца минават в набавяне на какви ли не документи. Още толкова като ти откажат и се изяснявате :mhihi: . Минимум две години по съдилища, защото дори и да губят, обжалват до последна инстанция и така четири години човек се занимава с глупости :mhihi:, и се вози на градския транспорт ако няма пари за друга кола. Ако пък е взел кредит за колата, естествено си го плаща с лихвите :D .

Аватар

Мнение от petar_majarov » 05 Фев 2014, 18:49

taratora написа:

Аз ги имах за едни от малкото коректни, ма като гледам кво се пише... Армеец не стават, БулИнс и Булстрад също, за ДЗИ не съм прочел нищо хубаво. То няма къде да си застраховаш колата дееб@. Добре, че не карам нещо за 30-40к :D

Разбира се, че няма къде. Самият факт, че всичките тези застр. компании плащаха да се палят коли и медиите отразяваха това, като че все едно не е ясно, че това се прави за да се наплащат хората и да правят каскота, доказва че отгоре на всичките тези компании седи една чудовищна международна организация, която е пуснала пипалата си по всички етажи, в България изцяло, а и в цяла Европа.
Няма как тези неща да са случайни

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 05 Фев 2014, 18:57

Напълно съм съгласен и аз с това. Мисля, че ако един път се закачиш като клиент към която и фирма да е за автокаско - влизаш в списъка им и не трябва да спираш да плащаш, че за да го прекратиш трябва или да си я продал или ако го спреш нарочно, защото не са ти изплатили щета както подобава и се откажеш от тая услуга като цяло от всички фирми предлагащи това..гориш буквално :roll: стига да получат нареждане от кораба-майка и ще си от първите в списъка.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 05 Фев 2014, 19:48

doomy525 написа:Напълно съм съгласен и аз с това. Мисля, че ако един път се закачиш като клиент към която и фирма да е за автокаско - влизаш в списъка им и не трябва да спираш да плащаш, че за да го прекратиш трябва или да си я продал или ако го спреш нарочно, защото не са ти изплатили щета както подобава и се откажеш от тая услуга като цяло от всички фирми предлагащи това..гориш буквално :roll: стига да получат нареждане от кораба-майка и ще си от първите в списъка.

Не е съвсем така... преди години си правех каско на Е34-ката редовно в Булинс, плащали са ми добре за щети. Преди 3 години престанах да я застраховам, защото остаря доста и прецених, че няма смисъл. Досега не са я взели или палнали. :mhihi:

Ся, за скъпите коли е ясно, че докато държат цена, трябва да си плащаш редовно.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Аватар

Мнение от petar_majarov » 05 Фев 2014, 23:30

Alexch написа:
doomy525 написа:Напълно съм съгласен и аз с това. Мисля, че ако един път се закачиш като клиент към която и фирма да е за автокаско - влизаш в списъка им и не трябва да спираш да плащаш, че за да го прекратиш трябва или да си я продал или ако го спреш нарочно, защото не са ти изплатили щета както подобава и се откажеш от тая услуга като цяло от всички фирми предлагащи това..гориш буквално :roll: стига да получат нареждане от кораба-майка и ще си от първите в списъка.

Не е съвсем така... преди години си правех каско на Е34-ката редовно в Булинс, плащали са ми добре за щети. Преди 3 години престанах да я застраховам, защото остаря доста и прецених, че няма смисъл. Досега не са я взели или палнали. :mhihi:

Ся, за скъпите коли е ясно, че докато държат цена, трябва да си плащаш редовно.

Е как да не е съвсем така, като сам казваш, че е остаряла колата ти и е ясно, че причината е това. По-старите коли не представляват такъв интерес поради обясними фактори. противоречиш си

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 05 Фев 2014, 23:35

Така де, просто уточних, че това важи само за скъпите автомобили, които така или иначе е нужно да имат каско. Ако са на лизинг е задължително, дори съм чувал, че лизинговата компания посочва в коя ЗК да се застрахова колата.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 06 Фев 2014, 9:50

Няма да забравя една случка - преди 5 години продаваме на жената А-класата / беше на 3 години някъде колата / и тъкмо след продажбата няколко дена изтича каското в Булинс. Обаждат ми се от компанията и ми казват - каското на автомобила ви е изтекло и ви заявяваме ,че вече не сме отговорни за последващи инциденти или кражба на автомобила :roll: .
Прозвуча доста интересно - или служителя е проявил инициатива /вместо да каже - напомняме ви ,че ви е изтелко каското :dunno: / или са им казали по този начин да напомнят :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '12 Е70 40d

Мнение от Gatz » 06 Фев 2014, 10:14

stankata777 написа:И какво се оказва?Армеец плащат щети коректно, но откраднат ли автомобила -няма плащане,освен ако не ги принудиш чрез съдебни дела да ти платят след 2-3 години.Въпреки всичките им изисквания за допълнителни имобилайзери,гпс тракери и т.н.

:yes:
Изображение

Предишна

Назад към Е60/Е61