Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
То ако става дума да е съвсем съвсем като хората и окачването трябва да и се смени с s704, за да може тия брони и прагове да седят на правилното отсояние от земята.
Та разликите са много въпроса е какво се търси, дали само визия или пълна промяна.
Та разликите са много въпроса е какво се търси, дали само визия или пълна промяна.

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
300 лв на детайл в реномиран сервиз на Мерцедес... няма да казвам името на сервиза. В Ст. Загора се намира.
Боядисвал съм предна и задна броня на е36-цата на по 150 лв детайла в добър сервиз, стана идеално, да. . Виждал съм как работят и доста други майстори бояджии, е така добре както работят тези в Ст. Загора, до сега не съм виждал другаде.
Но пък вземат от 250 до 300 лв на детайл. Щом педант като мен с много набито око, който ще направи проблем за една прашинка на 1 кв. м, не успя да намери забележка на цялата задна броня на е60-ката.
До 3000 лв съм склонен да отделя за оригинален пакет + боядисването му. От там нагоре не мисля, че си струва да инвестирам в пакет, защото после ще трябва да сложа и 19-ки джанти...и М волан и т.н.
Половинчати работи не харесвам.
Боядисвал съм предна и задна броня на е36-цата на по 150 лв детайла в добър сервиз, стана идеално, да. . Виждал съм как работят и доста други майстори бояджии, е така добре както работят тези в Ст. Загора, до сега не съм виждал другаде.
Но пък вземат от 250 до 300 лв на детайл. Щом педант като мен с много набито око, който ще направи проблем за една прашинка на 1 кв. м, не успя да намери забележка на цялата задна броня на е60-ката.
До 3000 лв съм склонен да отделя за оригинален пакет + боядисването му. От там нагоре не мисля, че си струва да инвестирам в пакет, защото после ще трябва да сложа и 19-ки джанти...и М волан и т.н.
Половинчати работи не харесвам.
- vld
- Старши ентусиаст
-
Днес имаше един комплект в фейса за 1400, погледни го дали седи още, имаше забележка на задната броня, но едва ли е проблем, след като ще се боядисва.
За 3000лв. според мен ще се включиш даже с волана.
Мой приятел на скоро взе пълен комплект външен М пакет оригинален за префейсова кола + кожен рекаро салон за под 2000лв.
П.С даже са го свалили на 1300, може да не е оригинален не пише в обявата но не пречи да се провери:
https://www.facebook.com/groups/1559628 ... 7290707403
Мой приятел на скоро взе пълен комплект външен М пакет оригинален за префейсова кола + кожен рекаро салон за под 2000лв.
П.С даже са го свалили на 1300, може да не е оригинален не пише в обявата но не пречи да се провери:

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
За 3к. според мен ще влезеш с м пакет + боя + таван + волан. Всичко е ровене в нета и търпение.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
vld написа:Днес имаше един комплект в фейса за 1400, погледни го дали седи още, имаше забележка на задната броня, но едва ли е проблем, след като ще се боядисва.
Колега, а дали ще паснат както трябва без въздоховодите и без подкалниците... Лятото като бях при колегата Atsalov казах му че имам мерак за М пакет и тай ми каза освен ОЕМ да не си слагам.. както и да е, имаше една кола в сервиза му с ОЕМ М пакет и ми показа кое трябва да се сменя за да стане както трябва и имаше доста неща за смяна освен брониЙте и праговете

- vld
- Старши ентусиаст
-
Незнам колега не съм ровил да видя какви са точно раликите, предполагам, че ще е като при повечето БМВ-та, тоест за отпред ще ти трябват въздуховодите и подкалниците, просто им сравни номерата в риълоем.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Колеги, не го превръщайте в такава драма тайванския м-пакет.Иска се малко игра и някоя друга подложна шайба при монтажа и нещата стават перфектни.Като си правих колата само задна броня взех ОЕМ, защото я намерих по-евтино от репликата.
П.П.Масово не пасват на блъскани и преправяни автомобили.Там, където има нагрявно, натискано, усукано само и само да се получат фугите просто няма как да пасне и ОЕМ
П.П.Масово не пасват на блъскани и преправяни автомобили.Там, където има нагрявно, натискано, усукано само и само да се получат фугите просто няма как да пасне и ОЕМ

Аз не мога да повярвам каква дискусия се заформи за тея М-пакети, явно съм от малкото които предпочитат М-пакета да си остане само на М5-ицата. Говорим и за Е60, и за Ф10. Абсурдно е разни 520ки да слагат разни китайски М-пакети, 19ки, 20ки, 21единици, червени фарове и прочие цигании
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Не ме притеснява дали ще пасне, защото колата не е удряна. В сервиза я провериха, дебелина на лаковото покритие... за кит и т.н.
Оказа се, че има боядисвани 3 детайла, преден капак, задна броня и заден десен панел, но никъде няма кит. Общо взето нормалните ремонти на драскотини.
Ще разгледам в нета, но се притеснявам да не ми пробутат тайвански пакет за оригинален. На самия пакет трябва да има парт номер нали. А какво още?
Според мен един пакет и 19 цолови джанти ще стоят перфектно на 530i, нищо, че е далеч от М-ката във всяко отношение.
Ако беше феслифтова и без пакета щях да я харесвам... но преди фейса е доста невзрачна с оригиналните брони.
Оказа се, че има боядисвани 3 детайла, преден капак, задна броня и заден десен панел, но никъде няма кит. Общо взето нормалните ремонти на драскотини.
Ще разгледам в нета, но се притеснявам да не ми пробутат тайвански пакет за оригинален. На самия пакет трябва да има парт номер нали. А какво още?
Според мен един пакет и 19 цолови джанти ще стоят перфектно на 530i, нищо, че е далеч от М-ката във всяко отношение.
Ако беше феслифтова и без пакета щях да я харесвам... но преди фейса е доста невзрачна с оригиналните брони.
Последна промяна Plamen_Shopov_BMW на 01 Дек 2017, 10:04, променена общо 1 път
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Plamen_Shopov_BMW написа:Не ме притеснява дали ще пасне, защото колата не е удряна. В сервиза я провериха, дебелина на лаковото покритие... за кит и т.н.
Ще разгледав в нета, но се притеснявам да не ми пробутат тайвански пакет за оригинален. На самия пакет трябва да има парт номер нали? А какво още?
Според мен един пакет и 19 цолови дганти ще стоят перфектно на 530i, нищо, че е далеч от М-ката във всяко отношение.
Щампа BMW и парт номер предполагам трябва да има всеки един елемент.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
М-пакета с нормалното окачване изглежда нелепо. Т.е. към сметката добавяме и окачване, ако вече не сме с такова. Според мен при тези цени е най-добре човек да си вземе една издухана англичанка с пакет и да си свали каквото му трябва. После продава резервната гума и е на фитка 

- toncho83
- младши ентусиаст
-
kolp написа:Аз не мога да повярвам каква дискусия се заформи за тея М-пакети, явно съм от малкото които предпочитат М-пакета да си остане само на М5-ицата. Говорим и за Е60, и за Ф10. Абсурдно е разни 520ки да слагат разни китайски М-пакети, 19ки, 20ки, 21единици, червени фарове и прочие цигании
Грозни са без М пакет колега...

- toncho83
- младши ентусиаст
-
Speed_Am_All написа:М-пакета с нормалното окачване изглежда нелепо. Т.е. към сметката добавяме и окачване, ако вече не сме с такова. Според мен при тези цени е най-добре човек да си вземе една издухана англичанка с пакет и да си свали каквото му трябва. После продава резервната гума и е на фитка
Съгласен съм с теб колега.Без окачване наистина е грозно...като скакалец

- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
toncho83 написа:kolp написа:Аз не мога да повярвам каква дискусия се заформи за тея М-пакети, явно съм от малкото които предпочитат М-пакета да си остане само на М5-ицата. Говорим и за Е60, и за Ф10. Абсурдно е разни 520ки да слагат разни китайски М-пакети, 19ки, 20ки, 21единици, червени фарове и прочие цигании
Грозни са без М пакет колега...все тая какво има под капака, като не ми прави кеф на окото
И джамбазите така мислят.

Аз пък се кефя повече като се покаже звяра в овча кожа, отколкото да видя чадела на нещо приличащо на ///М с огромните джанти и "недохранени" спирачни дискове и апарати.
Последна промяна dir2cas на 01 Дек 2017, 12:37, променена общо 1 път
Аз лично, много харесва фейслифтовата броня и бих сменил моите PreLCI с такива LCI.
Освен броните, праговете различни ли са и трябва ли да се сменят и те?
Освен броните, праговете различни ли са и трябва ли да се сменят и те?