Чип на 530Д 231к.с.?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: Чип на 530Д 231к.с.?

Мнение от Ivo_Borisov » 17 Яну 2014, 12:47

stankata777 написа::OT: Многониковият Розендаал(йорданпар) започва да губи самообладание безпричинно...Не беше ли против правилата на уважаваният ни форум лице веднъж изгонен от форума да участва с друг ник? :dunno:
Господа модератори?

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 17 Яну 2014, 13:16

stankata777 написа::OT: Многониковият Розендаал(йорданпар) започва да губи самообладание безпричинно...Не беше ли против правилата на уважаваният ни форум лице веднъж изгонен от форума да участва с друг ник? :dunno:
Господа модератори?

:OT: Тъкмо започвах да се питам дали само на мен ми прави впечатление очевадната прилика между въпросните юзъри. :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 17 Яну 2014, 13:46

rosendaal написа:.....
конфликт има само в твоята глава,както и опит за опетняване на някой...ако искам да опетня някой мога да го направя във всеки един момент в който си поискам понеже имам компромати за всеки защото всички имаме недоволни клиенти,както аз така и брезел така и много други,затова престани да създаваш напрежение,защото не става дума в момента коя тунинг фирма е по-добра :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 17 Яну 2014, 13:57

Този под форум има нужда от повече модератори и по-малко юзъри :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 17 Яну 2014, 14:06

VRPerformance написа:
rosendaal написа:.....
конфликт има само в твоята глава,както и опит за опетняване на някой...ако искам да опетня някой мога да го направя във всеки един момент в който си поискам понеже имам компромати за всеки защото всички имаме недоволни клиенти,както аз така и брезел така и много други,затова престани да създаваш напрежение,защото не става дума в момента коя тунинг фирма е по-добра :kuku:

Тогава каква ти е целта да създаваш интригата с този телефонен номер и обявата за турбината?
Цитирам те:Та,аз винаги държа да се казва истината,не е добре да се хвърлят кюфтета в на хората очите...не че не вярвам че не може да стане,възможно е...особенно когато се наливат пари всичко е възможно :) но аз лично ще го повярвам само ако го видя с очите си на моето дино :)
А Иначе Боги,след като си правил и вече пътя е отъпкан не виждам защо не продължаваш да правиш клиентите доволни като следваш твоето си правило :) . иначе собственика..Петко ли е,Любо ли е ако има път към Русе,мога да го черпя едно дино ако има мерак да докаже на хората че колата му е сток с 314кс на гуми

Значи хем всяваш съмнения хем не търсиш конфликт-ами ако аз почна да се съмнявам в теб как ще го наречеш?Градивна критика ли?
И нали ти казах вече-ако не беше и ти с такава дейност с която да си изкарваш хляба,нямаше да е толкова очевадно за какво ровиш толкова.
Мен ми е ясно каква ти е целта,както и на повечето.Не си за пръв път намесен в конфликти по тези теми.И за теб има доста негативно инфо в нета.
И да форума има нужда от модераторите си,и добре че са те защото комерсиализма иначе ще го погуби.
Защото една от важните задачи на подобни социални обединения е взаимопомощта а не омаскаряването на този или онзи.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 17 Яну 2014, 14:23

Аз не мога да разбера какъв е целият проблем и защо така се създава напрежение между дългогодишни и уважавани юзъри и то точно в тоя подфорум? :roll: Ако иска и 900 коня да изкара на колела - нас кво ни грее? VRP му предложи безплатно дино, ако все пак се окаже че е възможно да се изкарат такива коне (в което се съмнявам за 3.0d сток) евала за ентусиазма на собственика и хубавия екземпляр, който е взел.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 17 Яну 2014, 18:49

Абсолютни спекулации, от които никой не печели.

Брезел има нужа от пълно инфо за хардуера на колата, като ще прави къстъм чип на макс, защото трябва да знае колко е този "МАКС", тези 1.9бара са подбрани не на случаен принцип, както и впърсканото количество гориво, т.е. той е знае какъв е хардуерът, по това което разбирам само по думите на собственика, че всичко е сток.

Интересният въпрос за мен тук е, как е сток, а на клипчето, което е качено в youtube от Брезел (според юзъра) пишеше турбина, генерация и "т.н." (което може да значи още хиляди подобрения) :arrow: т.е. за мен има нещо гнило въпросите са: Дали? Ако да, какво?, на които може да отговорят 2ма човека, а те вече го направиха, макар и двусмислено.

Според мен Брезел не желае да маркетира това постижение, защото в противен случай щяха да са пълни данните относно тунинга и много хора щяха да се възползват от услугата, когато виждат нагледните резултати. Ако има сменени части по хардуера, можеше това чудо да се превърне в КИТ, който той да продава и монтира, трупайки различни дивиденти.

Колата не разбрахме дали е автомат или ръчка (поне аз), ако е ръчка решения за съединители сигурно има, но с автомата, би трябвало да е взаимствано нещо от 535D, или тази кутия ще мачка торка доста често.

...въпроси колкото щеш, само да има кой да отговори на тях.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S8
Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago

Мнение от timur_lenk » 17 Яну 2014, 19:06

С два чипа според мене ще стане 600 коня.И скоростна кутия от верижен трактор.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 545i
Детайли за колата: E 60

Мнение от bmw545i » 17 Яну 2014, 21:19

Надявам се, сага достатчно колеги разбраха, защо не трябва да ходят да си чипосват колите... :wave:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S8
Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago

Мнение от timur_lenk » 17 Яну 2014, 22:26

BMW са постигнали 231 коня.Тука всеки втори отворил катун постига повече.После ще има: няма го антифриза,колата загрява,много масло харчи,блоковете на е60 са слаби и се пукат.Всички имате TIS,
прочетете какво пише там за тунинга на дизеловите мотори:
Промяна в работата на мотора чрез саботиране на ECU настройките за защита от претоварване. Последици: двигаетел механично състояние - ускорено износване;повреди по трансмисията и диференциала.Да се уведомят всички клиенти да не допускат подобни интервенции.

Bayerische Motoren Werke AG
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 17 Яну 2014, 22:44

Аз също не разбрах едно ако някой е тунинговал колата си и е постигнал тези резултати ,можеше просто да застане зад клавиатурата и да напише смених това и това и това постигнах това и това ,еди кой си ми направи къстъм ремап при сменени тези и тези части.И примерно съм супер доволен,или не съм...Така поставена темата наистина води до много догадки и доста хора не биха повярвали на тези резултати при сток автомобил,да не кажа че звучат нереално,примерно има един колега който е правил 330д 204 коня с хибридна турбина генерация ,кулер и къстъм мап и е докарал 206 кв на колелата както и 604 н/м ,но не е скрил хардуера и всичко си е точно... Аз лично много бих се изкефил ако собственика на колата каже всички подобрения ,даже да го отдели в темата за проекти би било доста интересно и полезно.. :yes:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 17 Яну 2014, 22:55

И тази тема осрахте ...... :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Предишна

Назад към Е60/Е61