Чип на 530Д 231к.с.?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Чип на 530Д 231к.с.?
stankata777 написа::OT: Многониковият Розендаал(йорданпар) започва да губи самообладание безпричинно...Не беше ли против правилата на уважаваният ни форум лице веднъж изгонен от форума да участва с друг ник?![]()
Господа модератори?

stankata777 написа::OT: Многониковият Розендаал(йорданпар) започва да губи самообладание безпричинно...Не беше ли против правилата на уважаваният ни форум лице веднъж изгонен от форума да участва с друг ник?![]()
Господа модератори?

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
конфликт има само в твоята глава,както и опит за опетняване на някой...ако искам да опетня някой мога да го направя във всеки един момент в който си поискам понеже имам компромати за всеки защото всички имаме недоволни клиенти,както аз така и брезел така и много други,затова престани да създаваш напрежение,защото не става дума в момента коя тунинг фирма е по-добраrosendaal написа:.....

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
VRPerformance написа:конфликт има само в твоята глава,както и опит за опетняване на някой...ако искам да опетня някой мога да го направя във всеки един момент в който си поискам понеже имам компромати за всеки защото всички имаме недоволни клиенти,както аз така и брезел така и много други,затова престани да създаваш напрежение,защото не става дума в момента коя тунинг фирма е по-добраrosendaal написа:.....
Тогава каква ти е целта да създаваш интригата с този телефонен номер и обявата за турбината?
Цитирам те:Та,аз винаги държа да се казва истината,не е добре да се хвърлят кюфтета в на хората очите...не че не вярвам че не може да стане,възможно е...особенно когато се наливат пари всичко е възможно

А Иначе Боги,след като си правил и вече пътя е отъпкан не виждам защо не продължаваш да правиш клиентите доволни като следваш твоето си правило

Значи хем всяваш съмнения хем не търсиш конфликт-ами ако аз почна да се съмнявам в теб как ще го наречеш?Градивна критика ли?
И нали ти казах вече-ако не беше и ти с такава дейност с която да си изкарваш хляба,нямаше да е толкова очевадно за какво ровиш толкова.
Мен ми е ясно каква ти е целта,както и на повечето.Не си за пръв път намесен в конфликти по тези теми.И за теб има доста негативно инфо в нета.
И да форума има нужда от модераторите си,и добре че са те защото комерсиализма иначе ще го погуби.
Защото една от важните задачи на подобни социални обединения е взаимопомощта а не омаскаряването на този или онзи.
Аз не мога да разбера какъв е целият проблем и защо така се създава напрежение между дългогодишни и уважавани юзъри и то точно в тоя подфорум?
Ако иска и 900 коня да изкара на колела - нас кво ни грее? VRP му предложи безплатно дино, ако все пак се окаже че е възможно да се изкарат такива коне (в което се съмнявам за 3.0d сток) евала за ентусиазма на собственика и хубавия екземпляр, който е взел.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Абсолютни спекулации, от които никой не печели.
Брезел има нужа от пълно инфо за хардуера на колата, като ще прави къстъм чип на макс, защото трябва да знае колко е този "МАКС", тези 1.9бара са подбрани не на случаен принцип, както и впърсканото количество гориво, т.е. той е знае какъв е хардуерът, по това което разбирам само по думите на собственика, че всичко е сток.
Интересният въпрос за мен тук е, как е сток, а на клипчето, което е качено в youtube от Брезел (според юзъра) пишеше турбина, генерация и "т.н." (което може да значи още хиляди подобрения)
т.е. за мен има нещо гнило въпросите са: Дали? Ако да, какво?, на които може да отговорят 2ма човека, а те вече го направиха, макар и двусмислено.
Според мен Брезел не желае да маркетира това постижение, защото в противен случай щяха да са пълни данните относно тунинга и много хора щяха да се възползват от услугата, когато виждат нагледните резултати. Ако има сменени части по хардуера, можеше това чудо да се превърне в КИТ, който той да продава и монтира, трупайки различни дивиденти.
Колата не разбрахме дали е автомат или ръчка (поне аз), ако е ръчка решения за съединители сигурно има, но с автомата, би трябвало да е взаимствано нещо от 535D, или тази кутия ще мачка торка доста често.
...въпроси колкото щеш, само да има кой да отговори на тях.
Брезел има нужа от пълно инфо за хардуера на колата, като ще прави къстъм чип на макс, защото трябва да знае колко е този "МАКС", тези 1.9бара са подбрани не на случаен принцип, както и впърсканото количество гориво, т.е. той е знае какъв е хардуерът, по това което разбирам само по думите на собственика, че всичко е сток.
Интересният въпрос за мен тук е, как е сток, а на клипчето, което е качено в youtube от Брезел (според юзъра) пишеше турбина, генерация и "т.н." (което може да значи още хиляди подобрения)

Според мен Брезел не желае да маркетира това постижение, защото в противен случай щяха да са пълни данните относно тунинга и много хора щяха да се възползват от услугата, когато виждат нагледните резултати. Ако има сменени части по хардуера, можеше това чудо да се превърне в КИТ, който той да продава и монтира, трупайки различни дивиденти.
Колата не разбрахме дали е автомат или ръчка (поне аз), ако е ръчка решения за съединители сигурно има, но с автомата, би трябвало да е взаимствано нещо от 535D, или тази кутия ще мачка торка доста често.
...въпроси колкото щеш, само да има кой да отговори на тях.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
С два чипа според мене ще стане 600 коня.И скоростна кутия от верижен трактор.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Надявам се, сага достатчно колеги разбраха, защо не трябва да ходят да си чипосват колите... 

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
BMW са постигнали 231 коня.Тука всеки втори отворил катун постига повече.После ще има: няма го антифриза,колата загрява,много масло харчи,блоковете на е60 са слаби и се пукат.Всички имате TIS,
прочетете какво пише там за тунинга на дизеловите мотори:
Промяна в работата на мотора чрез саботиране на ECU настройките за защита от претоварване. Последици: двигаетел механично състояние - ускорено износване;повреди по трансмисията и диференциала.Да се уведомят всички клиенти да не допускат подобни интервенции.
Bayerische Motoren Werke AG
прочетете какво пише там за тунинга на дизеловите мотори:
Промяна в работата на мотора чрез саботиране на ECU настройките за защита от претоварване. Последици: двигаетел механично състояние - ускорено износване;повреди по трансмисията и диференциала.Да се уведомят всички клиенти да не допускат подобни интервенции.
Bayerische Motoren Werke AG
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Аз също не разбрах едно ако някой е тунинговал колата си и е постигнал тези резултати ,можеше просто да застане зад клавиатурата и да напише смених това и това и това постигнах това и това ,еди кой си ми направи къстъм ремап при сменени тези и тези части.И примерно съм супер доволен,или не съм...Така поставена темата наистина води до много догадки и доста хора не биха повярвали на тези резултати при сток автомобил,да не кажа че звучат нереално,примерно има един колега който е правил 330д 204 коня с хибридна турбина генерация ,кулер и къстъм мап и е докарал 206 кв на колелата както и 604 н/м ,но не е скрил хардуера и всичко си е точно... Аз лично много бих се изкефил ако собственика на колата каже всички подобрения ,даже да го отдели в темата за проекти би било доста интересно и полезно.. 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
И тази тема осрахте ......