Ъпдейт на софтуер на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Ъпдейт на софтуер на е60
Emooo написа:Викам си днеска ще се обадя на Бова кар, защото много ги хвалите във форума, да ги питам за упдейт на софтуер и да си запиша час. Първо ми дигна някой без да се представи като му обясних че искам упдейт за колата 5ца 12/2005 ми каза - "Абе то за тая стара кола закакво ще и правиш упдейт?" не бях подготвен за въпроса и след кратка пауза викам "Ами да кажем за може да просвирва mp3" пича вика - "Ами това не е вярно и не може да стане". Вече започнах да си мисля да не съм сбъркал номера но го заковах с "Ами един познат е идвал за упдейт на софтуер при вас и след това е можел да пуска mp3", човека на телефона направи разгневена пауза и ми даде телефона на сервиза да говоря с тях. Обаждам се след като си излагам въпроса жената отсреща ми се скара, че това е сервиза и че незнаели кой ми бил дал номера и незнаят нищо по въпроса да се обадя на приемчика като ми дадоха и телефона му. Звъня на телефона който ми продиктуваха, вдига "някой", изпявам си въпроса за пореден път така и така упдейт на софтуер, мп3, пари и гаранция. Оказа се че това е телефона на някаква баба която никога не е чувала за Бова кар за софтуер и за мп3. Сверявам телефона който съм набрал и тоя който записах - съвпадат. Викам си, да звъня ли пак ще взема да попадна на някой още по-лош. Така че дайте някой друг дилър който прави ъпдейт на софтуер и дава гаранция, че няма да има изгорели модули или ако някой от Бова кар чете да ми пише ЛС да му дам моя номер да ми се обади някой компетентен
Имаш Л.С.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
На телефоните публикувани на сайта им ли звъня - цък? Иначе мисля че Бова имат регистрация във форума - Bovacar.

Emooo написа:Звъня на телефона който ми продиктуваха, вдига "някой", изпявам си въпроса за пореден път така и така упдейт на софтуер, мп3, пари и гаранция. Оказа се че това е телефона на някаква баба която никога не е чувала за Бова кар за софтуер и за мп3.
е на тия две изречения се смях със сълзи

Cinder написа:На телефоните публикувани на сайта им ли звъня - цък? Иначе мисля че Бова имат регистрация във форума - Bovacar.
Да на тези телефони звънях.
da6ip благодаря ще направя втори опит с Бова кар другата седмица.
Tool - Fear Inoculum
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Ново 20 колеги
Днес ходих лично в Дару кар София за ъпдейт. Записах си час за утре. Преди това разпитах приемчика за гаранциите за изгорелите модули евентуално и думите му бяха, перефразирам " правим тест на всички модули преди ъпдейт-а за да се подсигурим и ако евентуално някои изгърми, предоставяме документа за този тест на БМВ Мюнхен и те доставят изгорелия модул в определени срокове и то за тяхна сметка". Така, че мисля че няма място за притеснения относно ъпдейта дори и в Дару, въпреки слуховете че не поемат вината за изгорял модул. 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
sawion написа:Ново 20 колегиДнес ходих лично в Дару кар София за ъпдейт. Записах си час за утре. Преди това разпитах приемчика за гаранциите за изгорелите модули евентуално и думите му бяха, перефразирам " правим тест на всички модули преди ъпдейт-а за да се подсигурим и ако евентуално някои изгърми, предоставяме документа за този тест на БМВ Мюнхен и те доставят изгорелия модул в определени срокове и то за тяхна сметка". Така, че мисля че няма място за притеснения относно ъпдейта дори и в Дару, въпреки слуховете че не поемат вината за изгорял модул.
Това не са слухове, това беше факт преди 18 месеца и по-назад. Ако са постигнали нова договореност с АГ-то и вече дават гаранция, толкова по-добре и за тях и за нас

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
stasko5 написа:Колега sawion кажи как е минал ъпдейта и колко ти е струвало в Дару.
Да и аз чакам да разбера.
Колеги може ли да ми кажете дали ъпдейт на софтуера на колата и упдейт на софтуера на навигацията са различни процедури?
Tool - Fear Inoculum
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Emooo написа:stasko5 написа:Колега sawion кажи как е минал ъпдейта и колко ти е струвало в Дару.
Да и аз чакам да разбера.
Колеги може ли да ми кажете дали ъпдейт на софтуера на колата и упдейт на софтуера на навигацията са различни процедури?
Различни са,но при ъпдейта на софта обикновенно се ъпдейтват и всички компоненти който имаш.

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
@ndro написа::!: а изтриват ли се всички промени и допълнителни функции, които са включени в последствие, като например да ти се показва реалната скорост на дисплея?
При мен се изтриха само настройките за блутута,всичко друго се запази даже и станциите на радиото.Моя ъпдейт го правих в Бовакар там момчетата са доста точни и ми пуснаха всичко възможно по колата ми

- da6ip
- старши ентусиаст
-
badjo E60 написа:там момчетата са доста точни и ми пуснаха всичко възможно по колата мибез да ми искат още пари като други хора

- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Според мен нещо не им се получи ъпдейта на софтуера. Не чете мп3 както и визията на менюто е същата. Някъкви предложения по какво може да се провери дали не са ми взели само парите за тоя ъпдейт пък да не са направили нещо смислено по колата? Прикачвам и снимка на главното меню, моля колеги със вече направен ъпдейт да кажат същото ли им е като визия или е изменено, защото аз мисля че трябва да има разлика а да не е същото както когато им я оставих. Общо 145лв и 3 часа. Не намирам разлика в поведението на колата.... някой да има идеи?? 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
sawion написа:Според мен нещо не им се получи ъпдейта на софтуера. Не чете мп3 както и визията на менюто е същата. Някъкви предложения по какво може да се провери дали не са ми взели само парите за тоя ъпдейт пък да не са направили нещо смислено по колата? Прикачвам и снимка на главното меню, моля колеги със вече направен ъпдейт да кажат същото ли им е като визия или е изменено, защото аз мисля че трябва да има разлика а да не е същото както когато им я оставих. Общо 145лв и 3 часа. Не намирам разлика в поведението на колата.... някой да има идеи??
това е новата визия на менюто.
ако са ъпдейтнали софтуера на скоростната кутия, би трябвало да усещаш разлика в превключването на скоростите - моментът на превключване е оптимизиран.