Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
zAcK написа:vld написа:Каквато и да вземеш все ще глътне няколко хиляди, въпроса е да са 2-3 а не 7-8
Аз съм ги приготвилПросто констатирам факти за жалката действителност, в която живеем
![]()
![]()
Поне да не пишат УНИКАЛНА, при условие, че знаят какви цигании са правили по премиум автомобил![]()
P.S. Кой държи на колата си и спестява 20 лева за водна помпа? Щото толкова ще е с отстъпка
Защо не си вземеш нещо от Германия? Гледам, че не си като масата да гледаш нещо за 12-13к, така че няма да е много трудно да намериш нещо със сервизна история и на г/д нормални км.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Защото си нямам идея как става
Като вземах 540-ка беше лесно предния път - продаваше я mad_presley
Отидох и я взех. Ама той ми каза всичко 1:1. Ни се пазарих, ни нищо
Сега някой хора ги моля да им купя колата - буквално!
Като чета темата назад, май ме очакват още месеци търсене. Като гледам как други колеги са издирвали по половин година читав автомобил

Отидох и я взех. Ама той ми каза всичко 1:1. Ни се пазарих, ни нищо

Като чета темата назад, май ме очакват още месеци търсене. Като гледам как други колеги са издирвали по половин година читав автомобил

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

bonis71 написа:
Благодаря!
За тази кола някой да каже мнение!
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=538rpc
е по картинка как да стане?
пусни рамата да я видим
CS88281
Благодаря!
Направо ме отчая!Няма оправия с такива обяви за уникални,като нови и т.н.коли.Явно трудно ще се намери нещо читаво за 14-15 х.лв. на 10+години!
Благодаря!
За тази кола някой да каже мнение!
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=538rpc
е по картинка как да стане?

CS88281
kolp написа:06.2017 - 330 000, маслото е било на -33 000км. преди това се вижда на 225, маслото на -27 000км. или е сменяно при някой чичо дето
не може да занули броячите, или е най големия палачорама иначе мирише на нова от магазина
![]()
![]()
Благодаря!
Направо ме отчая!Няма оправия с такива обяви за уникални,като нови и т.н.коли.Явно трудно ще се намери нещо читаво за 14-15 х.лв. на 10+години!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Спирам си колата в една автокъща вече година и нещо, та се сприятелих със собственика. Преди седмица ми се хвали, че си е избрал уникална 535д за него, но още не е пристигнала. Ако ми грабне окото като я видя, ще й взема ВИН-а и ще ти го пратя да я разгледаш.zAcK написа:Защото си нямам идея как ставаКато вземах 540-ка беше лесно предния път - продаваше я mad_presley
![]()
Отидох и я взех. Ама той ми каза всичко 1:1. Ни се пазарих, ни нищоСега някой хора ги моля да им купя колата - буквално!
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530d , E39 Touring
zAcK написа:Поне да не пишат УНИКАЛНА, при условие, че знаят какви цигании са правили по премиум автомобил![]()
![]()
E60/61 беше премиум автомобил преди 10 години....сега си е стара барака, на която ние се радваме, след като чичо шваба/италианец/швейцарец се е радвал точно когато е била премиум....и аз си обичам 61-цата, но дайте да бъдем реалисти....чак такава педантичност при търсене на автомобил, на който му предстои само драстичен спад в цената (освен ако не е М-пауър), не мога да я разбера.
- dir2cas
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е46 330d, E60 545i
Powerslide написа: просто за да е пълно щастието липсват само ///М елементи
Според мен и липсва хубаво заводско озвучаване, иначе другите "полезни" екстри си ги има. На мен ми харесва, че има SAT. A тоя М пакет, няма никакъв смисъл от него, само се набива на очи на джамбазина и най-много да го задереш отпред на некоя неревност...
На мен като че ли XD-то ми се вижда "по-истинска" ако мога така да кажа и вероятно е по-прилежно стопанисвана.
vld написа:zAcK написа:vld написа:Иначе е похвално, че е дал 140лв. За старт бутона.
Имаш предвид, че се е изтрил и е сменен, да не си личи, че е смляна от каране ли?
По скоро имам в предвид, че собственикът е педантичен и го е дразнил изтъркания бутон, моя също беше изтъркан леко и беше едно от първите неща които смених, а колата ми е на по малко километри, та не е задължително да е смляна от каране. Виж махането на филтъра за мен лично е циганийка, имах кола с махнат филтър и знам колко гадно смърди като я запаля в гаража, докато я изкарам и сляза да го затворя после умирах..., та това е едно от нещата които трябва да си е там и да работи![]()
На тия години трудно ще намериш не почукване, важно е да не е била много поляна ако и е истински километража си струва да се види.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
За съжаление само в България махането на ДПФ е екстра

Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Някой има ли инфо за тази 525-ца, има я публикувана и в раздела с обявите тук:
VIN: c058966
viewtopic.php?f=46&t=423195
Много ме сърби да сменям към 5-ца, но нещо само на снимки едвам се намират коли, които да хванат окото камоли на живо. Та както съветват повечето колеги - може и да се планира една разходка по немско напролет.
viewtopic.php?f=46&t=423195
Много ме сърби да сменям към 5-ца, но нещо само на снимки едвам се намират коли, които да хванат окото камоли на живо. Та както съветват повечето колеги - може и да се планира една разходка по немско напролет.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Според мен изчакай за F-каdrago9205 написа:Някой има ли инфо за тази 525-ца, има я публикувана и в раздела с обявите тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&t=423195

доста подробна история до 06.2014, 193хкм. само обслужвания в историята, няма големи ремонти. имаш едни минимум 50к върнати според мен.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Колега. След като вчера пак ме излъгаха, вече тотално се отчаях. Явно ще карам Е39 още сума години
Не ми се беше случвало такова нещо - да искам да купя, да имам пари и да не мога
А един от тия продължава да не ми вдига, за една Е65-ца,
поне да го благословя като хората
Скапана история
P.S.
Някой продавали ли М-брони за 540

Не ми се беше случвало такова нещо - да искам да купя, да имам пари и да не мога

поне да го благословя като хората

P.S.

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
kolp написа:доста подробна история до 06.2014, 193хкм. само обслужвания в историята, няма големи ремонти. имаш едни минимум 50к върнати според мен.
Благодаря, колега

Значи към момента е минимум на едни 250к
dextuar написа:Според мен изчакай за F-ка
Може и така да стане в зависимост от пазара, но на моменти се замислям дали е по-добре ф10 в долният ценови диапазон или е60 в горният

от долен до долен има разлика
ф10 е радикално по добра кола, но не и на всяка цена. за 25к ще е гробница със сигурност или някоя служебна 520д с 0 екстри.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
zAcK написа:Колега. След като вчера пак ме излъгаха, вече тотално се отчаях. Явно ще карам Е39 още сума години![]()
поне да го благословя като хората![]()
![]()
Скапана история
![]()
P.S.Някой продавали ли М-брони за 540
![]()
![]()
Kakви са тея драми, в смисъл какво те лъжат. нали е обявена колата, не я ли продават?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
adovet написа:Kakви са тея драми, в смисъл какво те лъжат. нали е обявена колата, не я ли продават?
Например:
За едната 745d преди 10 дни се разбрахе да я видя - вече не ми вдигат, като звъня.
За сивото 530xd уж щях да я купувам, собственика сега му трябвала

И т.н. Не ми се влиза в подробности, но ми е супер странно, какви са тия изпълнения! Или продаваш, или не продаваш.

P.S. Много се надявах за това 530xd, защото я зная колата от преди, беше на приятел, ама