Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
adovet написа:badsharki написа:martin_avramov написа:Здравейте приятели,
искам да си купя e60 3.0xd 2008г. и по точно съм хвърлил око на http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1lzcwp
прочетох доста теми относно тези автомобили и най-много ме притеснява скоростната кутия. Може ли някой да ми обясни или да ме насочи към друга тема във форума - какви са признаците по които може да се разбере че даден автомобил има проблем (за автоматиците). Имам много слаби познания и всеки един съвет ще ми е от голяма полза (какво да гледам при покупка) тъй като съм решен да закупя такъв автомобил.
Благодаря !
Като си готов да дадеш толкова пари поне си вземи нещо истинско - http://www.mobile.bg/11478761531974321
To вече за тея пари се взимат F10 ти му предлагаш Е60 префейс
Защото за този префейс съм сигурен.

Покажи ми една в техническо състояние на тази и на тези пари, и отивам да я гледам веднага.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
badsharki написа:adovet написа:badsharki написа:martin_avramov написа:Здравейте приятели,
искам да си купя e60 3.0xd 2008г. и по точно съм хвърлил око на http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1lzcwp
прочетох доста теми относно тези автомобили и най-много ме притеснява скоростната кутия. Може ли някой да ми обясни или да ме насочи към друга тема във форума - какви са признаците по които може да се разбере че даден автомобил има проблем (за автоматиците). Имам много слаби познания и всеки един съвет ще ми е от голяма полза (какво да гледам при покупка) тъй като съм решен да закупя такъв автомобил.
Благодаря !
Като си готов да дадеш толкова пари поне си вземи нещо истинско - http://www.mobile.bg/11478761531974321
To вече за тея пари се взимат F10 ти му предлагаш Е60 префейс
Защото за този префейс съм сигурен.![]()
Покажи ми една в техническо състояние на тази и на тези пари, и отивам да я гледам веднага.
Щом ще си правите реклама, да помогна на колегата
viewtopic.php?f=46&t=404779
- badsharki
- ентусиаст
-
(h)aman написа:Тя май е неговата.
Не го крия, моята е.

Аз за ф10 питах да ми покаже.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
badsharki написа:(h)aman написа:Тя май е неговата.
Не го крия, моята е.dextuar написа:
Щом ще си правите реклама, да помогна на колегата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6&t=404779
Аз за ф10 питах да ми покаже.

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
- badsharki
- ентусиаст
-
adovet написа: първата дето ми попадна. Иначе моята съм я пуснал на тази цена, защото просто не ми се разделя с нея и съм сигурен че това не и е реалната цена.
Шегуваш се. Кажи честно, ще си го вземеш ли тоя бюджетник, ако ти предложат чист бартер за твоята?

На мен също не ми се разделя с моята за без пари. Пуснал съм я, ако някой я оцени, иначе ще си я карам. Не искам да си правя реклама на колата, но като видях колегата, който цитирах на какви се хвърля и не се стърпях и я пуснах тук. Поне да знае какво да гледа.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Освен да пусна и аз една обява на моята за 20к+....
Sent from my iPhone using Tapatalk
- badsharki
- ентусиаст
-
AmW написа:Освен да пусна и аз една обява на моята за 20к+....
Приветствам. Колкото повече толкова повече. Нека заедно да вдигнем средната цена на пазара.
Само да не ни хванат в пазарни манипулации и оффтопик.

- adovet
- старши ентусиаст
-
Нали знаете че реалната цена е на колкото се продаде
adovet написа:Нали знаете че реалната цена е на колкото се продаде
не, това е на колко ще кандиса продвавача и колко бърза

- adovet
- старши ентусиаст
-
kolp написа:adovet написа:Нали знаете че реалната цена е на колкото се продаде
не, това е на колко ще кандиса продвавача и колко бързаможеш да вземеш уникален автомобил на ниска цена, ако уцелиш момента и продавача. това не значи че колата реално струва по-малко. аз лично бих дал над 22-3к за Е60 ако купувах сега, и над 42-3 за Ф10. достатъчно добрите екземпляри си заслужават парите. ф10 за под 25к е просто смешно, явно не е ок.
За мен едно нещо струва колкото пари съм дал за него
- martin_avramov
- Потребител
-
@Yachev от къде изнамери толкова инфо, евала !
ако ти пусна още 2 можеш ли да ми дадеш инфо и за тях ?
@badsharki - търся 3.0xd 2008,2009 седан, Mка, с новия лост
Но това е само на външен вид и хартия,
Когато стане дума за оглед съм кръгла 0.. за това се включих тук да търся вашите мнения..
кое, как и защо да гледам при покупка
Благодаря
ако ти пусна още 2 можеш ли да ми дадеш инфо и за тях ?
@badsharki - търся 3.0xd 2008,2009 седан, Mка, с новия лост
Но това е само на външен вид и хартия,
Когато стане дума за оглед съм кръгла 0.. за това се включих тук да търся вашите мнения..
кое, как и защо да гледам при покупка
Благодаря
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
между другото колеги така е най-идеално за продаване, пускаш си я на реалната цена и не я бързаш, караш си хубавата кола и ако се продаде продаде.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Колеги,да попитам как точно в сайта се гледат километрите във www.bmwdecoder.com.Благодаря предварително
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
adovet написа:kolp написа:adovet написа:Нали знаете че реалната цена е на колкото се продаде
не, това е на колко ще кандиса продвавача и колко бързаможеш да вземеш уникален автомобил на ниска цена, ако уцелиш момента и продавача. това не значи че колата реално струва по-малко. аз лично бих дал над 22-3к за Е60 ако купувах сега, и над 42-3 за Ф10. достатъчно добрите екземпляри си заслужават парите. ф10 за под 25к е просто смешно, явно не е ок.
Адо, за съжаление мнозинството от купувачите не са на това мнение. Отваря се мобилето и се гледат първите обяви по за 10К и след това се почва - много пари и тъсиш, в мобилето почват от 10к

- adovet
- старши ентусиаст
-
fitter написа:adovet написа:kolp написа:adovet написа:Нали знаете че реалната цена е на колкото се продаде
Адо, за съжаление мнозинството от купувачите не са на това мнение. Отваря се мобилето и се гледат първите обяви по за 10К и след това се почва - много пари и тъсиш, в мобилето почват от 10кбез да се преценява реалното състояние на колата и какво е налято в нея и какъв и е бъдещият ресурс без да се инвестирaт средства за скрити (премълчани) проблеми.
Taka e ама и няма гаранция, че ако е скъпа колата пак няма да има проблеми. Каквото и да си говорим колите непрекъснато поевтиняват и колкото и пари да наливаме това не е от кой знае какво значение. Като гледам какви ремонти излизат и на нови коли още в гаранция ( гледайте сервизните истории на колите) колкото и добре да подържаме колите си винаги може да изникнат какви ли не ядове. Така разсъждава и масовия купувач и всеки в интерес на истината гледа поне да се набута с по малко пари, пък ако излезат ядове с разликата се компенсират. Кофтито е че има и коли просто които са си за скрап и много колеги се набиват с такива и после почват големите мъки