Чип на 530Д 231к.с.?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
Re: Чип на 530Д 231к.с.?
Brezel написа:По принцип не е невъзможно да са скрили нещо и от мен, но е слабо вероятно. Колата се намира в София. Който има интерес към нея, нека се обади на собственика и да иде да я види и провери
0899924444 Любо.
Пак казвам - идва човека и иска всичко да е на макс без оглед на пораженията. Не съм гледал всеки детайл какъв е и дали са пипали по колата а им се доверих и направих това за което си платиха.
PS. Колата наистина излезе че е 231, заблудил съм се като съм правил клипа но при такова текучество на коли е простимо.
За да не размивам темата на колата спирам до тук, ако некой желае може да отвори друга тема. Пък дано и собственика да драсне един ред за да няма смут.Поздрави
Лично познавам Даги , даже съм се дърпал с тая 530-ка !
Наистина много върви и Определено ме изненада вървежа и ............ НЕДОУМЯВАМ как и издържа автомата на тоя ВМ.

Брезел имам следния въпрос към теб : Мерихте ли коне на колела (при теб ) на тая кола преди да я ''ЧИПОСАШ '' ти ?
Имам в предвид - в стоково състояние ( без премахнат ДПФ , със стокова генерация , стоков софт и т.н ) !
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- dagi
- Потребител
-
- Кара: E60 lci 530d/e63 645ci
Аз съм собственика на колата.Колата е 231 коня фабрично,за колегите които пишат,че колата има по-голяма турбина мога само да им кажа че им пожелавам успех с поставянето на такава по простата причина че турбината лежи в лапата на мотора и по-голяма турбина от тази която е на колата GT2260v няма как да се сложи,който все пак продължава да не вярва винаги съм готов да отидеме в избран от него сервиз и да си плати качване и сваляне на турбината тъкмо ще видя в какво състояние след 40к навъртяни
.Колата не е изпуснала нито едно Божурище или Кондофрей и най-доброто време и на двете места и е 13.6 като на 60фт под 2.38 неможе да падне никъде,което ще рече че със сликове и време от около 2.1 за 60 фута колата ще е в 13.3-4 постоянни.Който има желание винаги приемам стартове
.Ако все пак се приемат конете на другата ми кола 645(333 коня сток) с генерация,ремап,махнати катализатори и intake мога само да добавя че дизела до около 240 е към 6-7 коли пред 6-цата 

- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
neonman написа:[
Брезел имам следния въпрос към теб : Мерихте ли коне на колела (при теб ) на тая кола преди да я ''ЧИПОСАШ '' ти ?
Имам в предвид - в стоково състояние ( без премахнат ДПФ , със стокова генерация , стоков софт и т.н ) !
Здравей,
не сме я мерили. Нямаше как, тъй като диното ми не беше въведено в експлоатация.
Тази кола дойде при мен около 8 месеца преди да бъде готова сградата в която се помещава диното. Чипнахме я просто ей тъй, с нормален чип и махнахме ДПФа. Едва след повече от половин година пуснах Диностенда да работи. Тогава момчетата пак дойдоха с вече чипната кола и амбиции да я помпаме. Също така Dagi вече си беше поиграл със софтуера (той също доста добре пипа там) и при качването на колата на диностенда, тя нямаше нищо общо със стоковото и състояние. Та....нищо не е мерено стоково.
Иначе други такива като съм мерил сток дават към 190-195 на колелата
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Аз само леко да се намеся,понеже видях нещо странно,нека собственика да обесни
хем нищо не е сменяно,хем колата не е чупила...странното ми е защо колегата продава перфектно турбо за същата кола?
предполагам отговора ще е че си е купил ново за да сигорен че ще държи на бой
http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... %B4-231hp/
Та,аз винаги държа да се казва истината,не е добре да се хвърлят кюфтета в на хората очите...не че не вярвам че не може да стане,възможно е...особенно когато се наливат пари всичко е възможно
но аз лично ще го повярвам само ако го видя с очите си на моето дино
А Иначе Боги,след като си правил и вече пътя е отъпкан не виждам защо не продължаваш да правиш клиентите доволни като следваш твоето си правило
Правиш им колите както искат и си свиркаш,хем няма да е единствената и да се чудят сега хората истина ли е или не е
А иначе собственика..Петко ли е,Любо ли е ако има път към Русе,мога да го черпя едно дино ако има мерак да докаже на хората че колата му е сток с 314кс на гуми
Хем да се запознаем
А иначе БМВ-тата са си здрави машини,лошото е че повечето които са нов внос са на километри

Brezel написа:Който има интерес към нея, нека се обади на собственика и да иде да я види и провери
0899924444 Любо.
http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... %B4-231hp/
Та,аз винаги държа да се казва истината,не е добре да се хвърлят кюфтета в на хората очите...не че не вярвам че не може да стане,възможно е...особенно когато се наливат пари всичко е възможно

А Иначе Боги,след като си правил и вече пътя е отъпкан не виждам защо не продължаваш да правиш клиентите доволни като следваш твоето си правило

Brezel написа:ВСИЧКО по колата е стоково.
Нали знаете , който плаща той поръчва музиката! Такова поръчали , такова съм направил.
Правиш им колите както искат и си свиркаш,хем няма да е единствената и да се чудят сега хората истина ли е или не е

А иначе собственика..Петко ли е,Любо ли е ако има път към Русе,мога да го черпя едно дино ако има мерак да докаже на хората че колата му е сток с 314кс на гуми

Хем да се запознаем

А иначе БМВ-тата са си здрави машини,лошото е че повечето които са нов внос са на километри

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Нима един телефонен номер доживот трябва да е на един човек???????????????
Д-р Любомир Денчев, очен лекар, София, офталмохирургия: операции с ултра-звук /лазер/, пластична хирургия, тел. 00359899924444-това пък ми излиза на мен като инфо от нета.Същия човек с данни и единия телефонен номер излиза и в националната листа на Хуманни лекари по очни болести в Област София .
Ако не се занимаваше и ти случайно с ''мунинг'' нямаше да е толкова натрапчиво това което се опитваш да втълпиш на хората с това си мнение.
Нещо май страх от конкуренцийка?
Брезел открай време е известен с ниските си цени,но не и за сметка на нивото на качеството.
От всичките коли които е правил един телефонен номер и обява за турбина ли са ти доводите за световната конспирация?
Ще следя с интерес какви методи се ползват в България за да залеем конкуренцията с фекалии.

Д-р Любомир Денчев, очен лекар, София, офталмохирургия: операции с ултра-звук /лазер/, пластична хирургия, тел. 00359899924444-това пък ми излиза на мен като инфо от нета.Същия човек с данни и единия телефонен номер излиза и в националната листа на Хуманни лекари по очни болести в Област София .
Ако не се занимаваше и ти случайно с ''мунинг'' нямаше да е толкова натрапчиво това което се опитваш да втълпиш на хората с това си мнение.
Брезел открай време е известен с ниските си цени,но не и за сметка на нивото на качеството.
От всичките коли които е правил един телефонен номер и обява за турбина ли са ти доводите за световната конспирация?
Ще следя с интерес какви методи се ползват в България за да залеем конкуренцията с фекалии.

- dagi
- Потребител
-
- Кара: E60 lci 530d/e63 645ci
Имах цяла е60-ка за части затова продавам турбината,както имам в момента и цяла 645 за части и моята която си е в движение
.Иначе когато минавам през Русе няма проблем ще замерим колата
.

- neonman
- младши ентусиаст
-
rosendaal написа: .
Роско, аз не защитавам по никакъв начин ВРП , дажее по-скоро е отрицателен герой в моите очи , вярно е и че обича да провокира с неособенно чисти методи

ОБАЧЕ : аз не виждам нищо странно в въпроса му !!! Това за сменения номер издиша като довод отвсякъде ...... новия собственик на номера , ще продава ТОЧНО същата турбина като на колата на предишния собственик ( който пък си е тунинговал колата )

ОЩЕ ПОВЕЧЕ , че ако си се интересувал от тази турбина (стоковата ) - навсякъде в нета и дават МАКС 290-300 кс ( и това на мотор ) !!!
Аз все пак допускам по някакви неведоми негови си начини ( на Брезел ) да е изстискал към 370кс ( 314 на мотор ) , но ми се струва малко вероятно ...... А явно и на ВРП

Та.....кво лошо има да му предложи АКО иска да си премери колата и на Русенското дино

- rosendaal
-
-
Първо ще наричаш ''роско'' сина на баща си!!!!
Второ-Брезел ви каза че каквото са му казали това знае.нали така?Казали са му какво искат като чип от него,той им е казал -ама по добре не,пак са му казали абе давай на макс.И това е.Който плаща,той поръчва музиката.
Да отиде един със същия двигател,да му го надуят и на него на макс и на всеки 24 часа да рапортува в собствена тема какво се случва с колата.
Само циркаджии се напълни тук.
Второ-Брезел ви каза че каквото са му казали това знае.нали така?Казали са му какво искат като чип от него,той им е казал -ама по добре не,пак са му казали абе давай на макс.И това е.Който плаща,той поръчва музиката.
Да отиде един със същия двигател,да му го надуят и на него на макс и на всеки 24 часа да рапортува в собствена тема какво се случва с колата.
Само циркаджии се напълни тук.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
хахах,провокирал съм с не чисти методи,кое му е не чистото? притеснявал съм се от конкуренцията,конкуренцията приятел е хубаво нещо,конкуренцията вдига качеството и намаля цените на даден продукт
Богомил си има негови клиенти,аз си имам мои,работа има за всеки които я върши добре
а сега по темата....просто ми стана странно как хем нищо не е сменяно,хем човека е запознат как се смъква и слага турбо,хем колата е изкарала еди какви си коне....не ме разбирай погрешно,може да се случат нещата с подходящите средства
И изведнъж излиза че Петко23 продава такова турбо преди 6 месеца с ник без мнения,фалшиво име(тей като разбрахме че ника му е dagi,а не петко23),за сменен телефонен номер пък е смешно да се говори,преди 6 месеца е била пусната темата.... иии просто реших да питам
Точно и затова предложих дино измерване,щото не вярвам
хем да се запознаем със собственика,имам проблем с очите и досега не съм срещнал офталмолог които да обесни какво се случва
Та мислете си каквото искате,вървете при Боги да направи и вашите така и си свиркайте

а сега по темата....просто ми стана странно как хем нищо не е сменяно,хем човека е запознат как се смъква и слага турбо,хем колата е изкарала еди какви си коне....не ме разбирай погрешно,може да се случат нещата с подходящите средства

И изведнъж излиза че Петко23 продава такова турбо преди 6 месеца с ник без мнения,фалшиво име(тей като разбрахме че ника му е dagi,а не петко23),за сменен телефонен номер пък е смешно да се говори,преди 6 месеца е била пусната темата.... иии просто реших да питам

Точно и затова предложих дино измерване,щото не вярвам

Та мислете си каквото искате,вървете при Боги да направи и вашите така и си свиркайте

- rosendaal
-
-
И?
От мненията ти струи злоба и опит за злепоставяне.
Брезел не пречеше на никой докато беше най-търсен от ВАГ форума,но когато и тук започна да се чува повече за него и хайде да го омаскарим без да е напълно ясно кое какво.
Що сме такива хора българите бе.
Ами съберете неверниците пари за едно Е60,купете го,дайте му да го направи и да видим какво ще стане.
Аман от хейтъри.
От мненията ти струи злоба и опит за злепоставяне.
Брезел не пречеше на никой докато беше най-търсен от ВАГ форума,но когато и тук започна да се чува повече за него и хайде да го омаскарим без да е напълно ясно кое какво.
Що сме такива хора българите бе.
Ами съберете неверниците пари за едно Е60,купете го,дайте му да го направи и да видим какво ще стане.
Аман от хейтъри.
- neonman
- младши ентусиаст
-
rosendaal написа:Само циркаджии се напълни тук.
Горния цитат НИЩО не значи без предлога ''С'' , ама кой знае, може неволно да си го изпуснал (а не просто да си неграмотен )

Ей, БАСТУН , с какво толкова те провокирах , че обиждаш бе ...... депресиран тип такъв !

! НИКОГА не обиждам пръв, но и не оставам длъжен на никой

И освен че раздаваш квалификации наляво и надясно , с какво допринесе за разговора ???
Последна промяна neonman на 17 Яну 2014, 11:59, променена общо 3 пъти
- rosendaal
-
-

Съжалявам но средата в която се движа не ми позволява да отговоря по начина по който ми се иска.Циркаджии е много уважавана професия за мен и това са хора които си показват номерата срещу заплащане-няма нищо обидно за мен в нея.Затова и за мен думата ''циркаджия'' е някой който се прави на какъвто не е с цел финансова изгода-за това му се плаща.Последно гледах ''Цирк дьо Солей'' и те са циркаджии от световна величина.
Относно дали съм бастун и дали някой ще ми ''такова'' майката ,оставям на модератор да реши.
Лек ден и съжалявам че се намесих в професионалния спор между елитни български тунинг фирми .
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Че кой се опитва да уронва престижа на Брезел
той е свършил дадена работа,клиента му е доволен всичко е ОК,просто за хората които са в час са странни тея резултати....ето и защо
535д с агресивен ремап максумама на 2.1бара е 370кс на мотора...а на 1.9бар е около 320-330кс...
535д е с две турбини и по-големи дюзи...а тая кола е станала 370коня на 1.9бара и със стандартните дюзи
За справка може да погледнете при Маднес Моторспорт(Венци) има повече от едно 535д на 370кс
Така че недей създава излишно напрежение с мненията си,че някой иска да злепостави някой,просто си говорим

535д с агресивен ремап максумама на 2.1бара е 370кс на мотора...а на 1.9бар е около 320-330кс...
535д е с две турбини и по-големи дюзи...а тая кола е станала 370коня на 1.9бара и със стандартните дюзи

За справка може да погледнете при Маднес Моторспорт(Венци) има повече от едно 535д на 370кс

Така че недей създава излишно напрежение с мненията си,че някой иска да злепостави някой,просто си говорим

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Господа модератори?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- rosendaal
-
-
Услугите на Брезел съм ползвал още от 2006 или 2007 г. Още от времето когато имейла за контакт беше mzetz или нещо подобно.
Та съм сигурен че си ги поразбира нещата ,хеле пък за 8 години от тогава насам.
Не защитавам никого,но и не мога да разбера винаги първоначалния хейт и стремежа да опетним някой който може да ни е конкуренция.Говоря като клиент а не като страна по конфликта.Лицата които обвиняват Брезел в некоректност можеше първо да се разберат с него на ЛС и после ако беше установено разминаване в неговата версия и истината да напишат тема и да го изобличат.А така се получи малко ''отиди сега доказвай че нямаш сестра''.
п.п. Аз съм един от малкото които са с най-точно попълнена графа местожителство.Около мен живеят и не малко българи още.Не мога да понасям някой който се е скрил зад удобството на интернет анонимността да хвърля обвинения насам натам.
Форума нито ще свърши ако ще и всички сегашни юзъри да бъдат изгонени щот не са удобни на този или онзи,нито обаче и ще продължи да бъде полезен ако все повече се набляга на комерсиализма.
Защото все повече грозни сцени се наблюдават в тези трудни времена,как целенасочено се пишат теми или мнения в теми против определени хора ,сервизи,услуги предлагани от някой тук.
Та съм сигурен че си ги поразбира нещата ,хеле пък за 8 години от тогава насам.
Не защитавам никого,но и не мога да разбера винаги първоначалния хейт и стремежа да опетним някой който може да ни е конкуренция.Говоря като клиент а не като страна по конфликта.Лицата които обвиняват Брезел в некоректност можеше първо да се разберат с него на ЛС и после ако беше установено разминаване в неговата версия и истината да напишат тема и да го изобличат.А така се получи малко ''отиди сега доказвай че нямаш сестра''.
п.п. Аз съм един от малкото които са с най-точно попълнена графа местожителство.Около мен живеят и не малко българи още.Не мога да понасям някой който се е скрил зад удобството на интернет анонимността да хвърля обвинения насам натам.
Форума нито ще свърши ако ще и всички сегашни юзъри да бъдат изгонени щот не са удобни на този или онзи,нито обаче и ще продължи да бъде полезен ако все повече се набляга на комерсиализма.
Защото все повече грозни сцени се наблюдават в тези трудни времена,как целенасочено се пишат теми или мнения в теми против определени хора ,сервизи,услуги предлагани от някой тук.