Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Nukem написа:баш декември 2005-а е, ти честно ще караш ли кола със салон в това състояние и така грозно тапициран волан.
Съгласен съм за салона и волана, но мисля, че това са лесно поправими неща. Притесняват ме километрите (дали са реални) и състоянието на мотора и ходовата част.
J0keraaa написа:Nukem написа:баш декември 2005-а е, ти честно ще караш ли кола със салон в това състояние и така грозно тапициран волан.
Съгласен съм за салона и волана, но мисля, че това са лесно поправими неща. Притесняват ме километрите (дали са реални) и състоянието на мотора и ходовата част.
оставете волана

kolp написа:J0keraaa написа:Nukem написа:баш декември 2005-а е, ти честно ще караш ли кола със салон в това състояние и така грозно тапициран волан.
оставете волана2012 е била на 539 000 хкм
:):)
Благодаря ти много. Спести ми много разходи и главоболия :Д
Здравейте колеги,
Интересуваме някой ходил ли е да гледа ето тази кола http://m.cars.bg/c1457777 . От Стара Загора съм и Варна е доста далеч и не ми се бият 300км. напразно.
Моля без коментари от рода няма екстри..Нямам нужда от масаж на ушите. Важно е техническото състояние
Интересуваме някой ходил ли е да гледа ето тази кола http://m.cars.bg/c1457777 . От Стара Загора съм и Варна е доста далеч и не ми се бият 300км. напразно.
Моля без коментари от рода няма екстри..Нямам нужда от масаж на ушите. Важно е техническото състояние
Bimmvo написа:Здравейте колеги,
значи, ако някой може да прецени техническо състояние по снимките, искам да се запознаем

kolp написа:Bimmvo написа:Здравейте колеги,
значи, ако някой може да прецени техническо състояние по снимките, искам да се запознаемне става така, обади се поне, вземи и рамата и поствай тук. 12г дизеларка няма как да е на 160к, ясно ти е предполагам, макар че ръчка може и да е карана от частник
На мен ми ясно, че не може да се прецени от снимките. Питам ако някой е ходил да я гледа лично да сподели мнение. Не съм толкова глупав да вярвам, че е ма 160к. Търся само ръчки, автоматици не ме интересуват.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Bimmvo написа:kolp написа:Bimmvo написа:Здравейте колеги,
значи, ако някой може да прецени техническо състояние по снимките, искам да се запознаемне става така, обади се поне, вземи и рамата и поствай тук. 12г дизеларка няма как да е на 160к, ясно ти е предполагам, макар че ръчка може и да е карана от частник
На мен ми ясно, че не може да се прецени от снимките. Питам ако някой е ходил да я гледа лично да сподели мнение. Не съм толкова глупав да вярвам, че е ма 160к. Търся само ръчки, автоматици не ме интересуват.
Ето ти едно мнение колега, аз за тази кола бих дал 8к. с оглед екстрите и състоянието...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Това означава ли, че си я видял лично или го реши по снимките гадаейки. Просто питам дали някой като мен, който си търси e60 е ходил да я види. Стига с тези екстри, ако колата е запазена и работи отлично, екстрите са без значение за мен.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Bimmvo написа:Това означава ли, че си я видял лично или го реши по снимките гадаейки. Просто питам дали някой като мен, който си търси e60 е ходил да я види. Стига с тези екстри, ако колата е запазена и работи отлично, екстрите са без значение за мен.
Повечето подхождайки така при покупката, после пълнят форума с въпроси за ретрофити. Но не те познавам, може наистина да не те интересуват екстри, но БМВ без екстри е... лично аз ги подминавам при покупка.

badsharki написа:Bimmvo написа:Това означава ли, че си я видял лично или го реши по снимките гадаейки. Просто питам дали някой като мен, който си търси e60 е ходил да я види. Стига с тези екстри, ако колата е запазена и работи отлично, екстрите са без значение за мен.
Повечето подхождайки така при покупката, после пълнят форума с въпроси за ретрофити. Но не те познавам, може наистина да не те интересуват екстри, но БМВ без екстри е... лично аз ги подминавам при покупка.
Ами колега предпочитам кола с читав мотор, окачване и трансмисия пред това да имам масаж на задника и тем подобни с извинение. Има си всичко нужно за мен ;-)
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Този отговор, ми допадна много.Bimmvo написа:badsharki написа:Bimmvo написа:Това означава ли, че си я видял лично или го реши по снимките гадаейки. Просто питам дали някой като мен, който си търси e60 е ходил да я види. Стига с тези екстри, ако колата е запазена и работи отлично, екстрите са без значение за мен.
Ами колега предпочитам кола с читав мотор, окачване и трансмисия пред това да имам масаж на задника и тем подобни с извинение. Има си всичко нужно за мен ;-)
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Bimmvo написа:Ами колега предпочитам кола с читав мотор, окачване и трансмисия пред това да имам масаж на задника и тем подобни с извинение. Има си всичко нужно за мен ;-)
Колегите са прави, колата е доста "постна" за подобен клас автомобили, дори като я гледам май екстри няма, всичко й е базово за модела. Щом като оборудване ти допада, ок, но така като й гледам ауспусите май отдавна се е разделила с DPF-a и обявените 160 000км. са поне х3 ... та може и да не се припокрие с очакванията ти за читав автомобил. Успех в търсенето, но лично аз подобен автмобил бих подминал без да се замислям.
kiko™ написа:Bimmvo написа:Ами колега предпочитам кола с читав мотор, окачване и трансмисия пред това да имам масаж на задника и тем подобни с извинение. Има си всичко нужно за мен ;-)
Колегите са прави, колата е доста "постна" за подобен клас автомобили, дори като я гледам май екстри няма, всичко й е базово за модела. Щом като оборудване ти допада, ок, но така като й гледам ауспусите май отдавна се е разделила с DPF-a и обявените 160 000км. са поне х3 ... та може и да не се припокрие с очакванията ти за читав автомобил. Успех в търсенето, но лично аз подобен автмобил бих подминал без да се замислям.
Относно екстрите мисля, че бях ясен. DPF-а си е махнат, тръбите са си чернички. Но без да я видя нямам как да твърдя нищо относно състоянието. Това е все едно да си търсиш жена по снимки, няма как да стане без да видиш и пипнеш, хаха. И все пак някой колега от Варна ако е ходил да я види лично, нека да сподели дали си заслужава или не.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Bimmvo написа:kiko™ написа:Bimmvo написа:Ами колега предпочитам кола с читав мотор, окачване и трансмисия пред това да имам масаж на задника и тем подобни с извинение. Има си всичко нужно за мен ;-)
Относно екстрите мисля, че бях ясен. DPF-а си е махнат, тръбите са си чернички. Но без да я видя нямам как да твърдя нищо относно състоянието. Това е все едно да си търсиш жена по снимки, няма как да стане без да видиш и пипнеш, хаха. И все пак някой колега от Варна ако е ходил да я види лично, нека да сподели дали си заслужава или не.
Колега за мен тази кола изглежда изморена и без да я гледам на живо, но ти щом толкова яростно е защитаваш, можеш да отидеш до Варна и направо да е купиш. Единствените екстри на тази кола са че има волан седалки и гуми, които не се знае в какво състояние са !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Колеги, въпросът ми беше конкретен. Няма как да твърдиш, че колата е изморена без да си я видял. До Варна може и да ида, ако всичко е точно, защо да не я взема ? Хора, които само държат на екстри и само повтарят, че е постна, моля да не пишат.
Последна промяна Bimmvo на 24 Юли 2016, 7:56, променена общо 1 път