Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
dobrintt написа:Колеги някой гледал ли е тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dcnvvp
Изглежда добре,но ми се струва че не е 2008 а 2007.Вероятно от Италия...
10.2007 г. е, от 2013 г. е в Бг, и да от Италия е, етo vin:CX14419

- dobrintt
- Потребител
-
- Кара: 525 xd
- Мечтае да кара: 750 xi
maikooo написа:dobrintt написа:Колеги някой гледал ли е тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dcnvvp
Мерси за бързите отзиви на всички.Мисля да отида да я проверя само дето не знам къде да я закача в Шумен.Но все ще се намери някъде..
- Hideo_Itokava
- Потребител
-
Здравейте колеги, бих искал да помоля за мнение за http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dcy2e9
Реална ли е цената за този модел и тази година?
Реална ли е цената за този модел и тази година?
- rmwest
- Потребител
-
- Кара: 530D e60
- Мечтае да кара: m6 :D
Здравейте колеги!мнение за тази http://mobile.bg/details/11458311875916253 и някой ако я е гледал.благодаря!
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
dobrintt написа:maikooo написа:dobrintt написа:Колеги някой гледал ли е тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dcnvvp
Мерси за бързите отзиви на всички.Мисля да отида да я проверя само дето не знам къде да я закача в Шумен.Но все ще се намери някъде..
Колата не съм я гледал лично , но се продава от лятото на миналата година. Имал съм вземане-даване със собственика на къщата. Нехрин Яшар се казва , от Исперих. И категорично не препоръчвам "бизнес" с него

Успех в търсенето

- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
dobrintt написа:maikooo написа:dobrintt написа:Колеги някой гледал ли е тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dcnvvp
То май и М волана го няма.Аз не бих си правил труда да ходя да я гледам.
SDLS написа:оригинален външен мпакет
Да затова е ясно въпроса е като състояние някой ако е ходил да я гледа.... То в БГ май няма ориг. м пакет или колите са адски малко
Ами аз не бих гледал кола от човек, който още в първото изречение се опитва да заблуди купувача по такъв гигантски начин. Какво очакваш после от гледането на колата като идеш при него? Да ти каже някаква истина ли? И не си напълно прав, има си доста оригинални М-пакети, с М-окачване и всичко М. Просто трябва да се загледаш. Лайсните на вратите са черни, таван черен, М-волан. Разбира се, човек, който продава оригинален М-пакет сигурно ще иска малко повече пари, защото М-пакет не са само броня отпред и отзад, както се опитват да ни убеждават доста продавачи в България. Започнал е обявата на 14 000, сега е качил 900
Не съм карал 525 бензин, особено на газ, не съм сигурен как ще се държи, но това вече са други въпроси..
Километрите за кола с газ едва ли може да са такива, но това в България вече почти не трябва да се коментира 

SDLS написа:Ами аз не бих гледал кола от човек, който още в първото изречение се опитва да заблуди купувача по такъв гигантски начин. Какво очакваш после от гледането на колата като идеш при него? Да ти каже някаква истина ли? И не си напълно прав, има си доста оригинални М-пакети, с М-окачване и всичко М. Просто трябва да се загледаш. Лайсните на вратите са черни, таван черен, М-волан. Разбира се, човек, който продава оригинален М-пакет сигурно ще иска малко повече пари, защото М-пакет не са само броня отпред и отзад, както се опитват да ни убеждават доста продавачи в България. Започнал е обявата на 14 000, сега е качил 900Не съм карал 525 бензин, особено на газ, не съм сигурен как ще се държи, но това вече са други въпроси..
Километрите за кола с газ едва ли може да са такива, но това в България вече почти не трябва да се коментира
Къде е проблема, че е написал оригинален ВЪНШЕН М пакет? Има си брони, прагове. Сложил, написал. Правете разлика между фабричен и оригинален. Сега, ако са китайски е друг въпрос, но едва ли по снимки може да се разбере.

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
SDLS написа::kuku: Проблемът първо е, че 99% е китайски и второ, че М-пакета не е 2 брони и праговеКъде отиват спортното М окачване, спортният волан, спортните седалки, черен таван, shadowline, М алуминиеви елементи и още и още?
Все едно да си сложа чип и да я пиша M-POWER
Колега извинявай, ама ти четеш ли обявата изобщо !!! Като нормален юзер от обявата се разбира че броните и праговете са оригинални на БМВ, а не че колата има М пакет и това знаеш че може да се провери много лесно... и как така по снимките даде заключение че е 99% китайки !!! И китайски да е какво от това, да не би китайските да ги дават без пари !!! Колата има стойка, изглежда супер даже, при това е с газова уредба, според мен е много по-добра оферта от някой стар дизелов кош които се предлагат по автокъщите !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
И китайски да са, струват 1300лв., до като обикновените ОЕМски 250лв.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Спокойно, спокойно, дишайте момчета, ще се задавите
ОРИГИНАЛЕН "М5" ПАКЕТ значи оригинален пакет, т.е. поставен от BMW, а не с поставянето на газовата. Сигурен съм, че много хора се заблуждават, заради поставянето на такива брони, че това си е М пакета. Казвам си моето мнение, вие ако искате я купувайте даже, слабо ме интересува, какво ми обяснявате колко пари стрували китайските брони..
Никога не съм твърдял, че колата не изглежда добре на снимките, твърдях, че пакета не е оригинален и че километрите не са такива. Вие къде отидохте само вие си знаете 

Последна промяна SDLS на 10 Апр 2016, 22:23, променена общо 1 път