Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Колеги, някой да е гледал тази на живо -> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d50evo
Продава се от близо 1,5 г. като започна от 35 хил. лв., освен бизнес навито и кранчетата нещо друго дразнещо?
Продава се от близо 1,5 г. като започна от 35 хил. лв., освен бизнес навито и кранчетата нещо друго дразнещо?

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
maikooo написа:Колеги, някой да е гледал тази на живо -> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d50evo
Няма го дпфа значи е над 400к км., то си личи и по седалките де и с тези ръчни скорости

- maikooo
- младши ентусиаст
-
adovet написа:maikooo написа:Колеги, някой да е гледал тази на живо -> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d50evo
Няма го дпфа значи е над 400к км., то си личи и по седалките де и с тези ръчни скоростиНе знам какво би харесал човек в тази кола освен комфортния салон
Хм...тези нещо по снимки ли ги определи или на живо си я виждал?

- adovet
- старши ентусиаст
-
maikooo написа:adovet написа:maikooo написа:Колеги, някой да е гледал тази на живо -> http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d50evo
Няма го дпфа значи е над 400к км., то си личи и по седалките де и с тези ръчни скоростиНе знам какво би харесал човек в тази кола освен комфортния салон
Хм...тези нещо по снимки ли ги определи или на живо си я виждал?
Ами виж че ауспуха е черен, не съм я виждал на живо
- maikooo
- младши ентусиаст
-
adovet написа:Ами виж че ауспуха е черен, не съм я виждал на живо
От тези снимки аз лично не мога да определя, че ауспуха е черен от липса на дпф, по-скоро от светлината така изглежда, на седалката също не виждам нещо да и има, че чак и на 400к да е. Както и да е, говорих с човека, не знае що е то дпф

- adovet
- старши ентусиаст
-
maikooo написа:adovet написа:Ами виж че ауспуха е черен, не съм я виждал на живо
От тези снимки аз лично не мога да определя, че ауспуха е черен от липса на дпф, по-скоро от светлината така изглежда, на седалката също не виждам нещо да и има, че чак и на 400к да е. Както и да е, говорих с човека, не знае що е то дпф,той лично не е махал нищо, ще прати други снимки и ще видим
Погледни моите седалки на 400к и тези и ги сравни и ще разбереш защо седалките ми изглеждат над 400к, а също и волана е претапициран
По седалките е много косвено определянето на км-те, защото имам наблюдение на две коли които са на еднакви км 350К+ , едната е като нова а другата като милионерка.
За ДПФ пак не съм съгласен. Моя го махнах без да имам проблем с него гледан на диагностика и реални 200К на колата, бял ауспух и т.н.
За ДПФ пак не съм съгласен. Моя го махнах без да имам проблем с него гледан на диагностика и реални 200К на колата, бял ауспух и т.н.
- adovet
- старши ентусиаст
-
andy написа:По седалките е много косвено определянето на км-те, защото имам наблюдение на две коли които са на еднакви км 350К+ , едната е като нова а другата като милионерка.
Е защо махна дпфа?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- maikooo
- младши ентусиаст
-
adovet написа:Погледни моите седалки на 400к и тези и ги сравни и ще разбереш защо седалките ми изглеждат над 400к
Не го написах по-горе за да не те засегна, защото и аз направих именно това сравнение, та на мен по снимки твоите седалки ми изглеждат по-захабени, въпреки, че очевидно са поддържани много старателно за да изглеждат така на тези километри. Като цяло една седалка не може да е критерии за такива генерални изводи, знаеш че различния тип хора различно износват подобни елементи. След като прати снимки евентуално ще я видя и на живо и ще докладвам

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Претапицираният волан винаги ли е знак за 400к+, от коментарите с такова впечатление оставам
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
За 400++ не но определено 200+
adovet написа:andy написа:По седалките е много косвено определянето на км-те, защото имам наблюдение на две коли които са на еднакви км 350К+ , едната е като нова а другата като милионерка.
Е защо махна дпфа?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Това е за друга тема, но ще отговоря кратко.
Заради Back Pressure и High Temperature

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Гледам го тоя волан и от тази снимка изобщо не ми прилича да е претапициран 

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Не е чак толкова постна гледам и HeadUp има май. Една проверка да няма нещо фрапантно и ако отбие още някой лев мисля,че ще е добра сделка.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Аз лично оправям или сменям всичко, което се одраска, нарани или предобие вид на ползвано.. на 10 години и 200к воланът си е захабен отвсякъде и не виждам нищо лошо ако се претапицира професионално. Не говоря, че ми харесва точно тази кола или която и да е, просто не винаги нещата са така, както изглеждат.