Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
nvkbul написа:netmurder написа:nvkbul написа:колеги, малко глупав въпрос, но съм много раздвоен...Според вас залужава ли си 15 500лв. за Е60 530i автомат, произведено средата 2003-та с първа регистрация 2004-та. С малката навигация е. Иначе колата е на 110 000 км., които са 100% реални, въпросът е, че са само градско в София, колата никога не е излизала извън града...Това, което ме притеснява е, че не са правени никакви ремонти досега на колата, а градско 100к км. си е сериозна работа, я кутията ще тръгне да заминава скоро, карала се е почти винаги студена на къси разстояния...
Въобще какво да правя, да я взимам ли или по-добре някоя нов внос на 250 000 км., но направени на аутобан...
Ако можеш да свалиш още малко от цената направо я вземай... примерно 1000лв. надолу и си ти...
След някой месец колата става на 13г. и това трябва да се има в предвид, за последваща продажба... За скоростната кутия не се притеснявай, бензините по рядко чупят торка а и тази щом казваш че е на реални 110к би трябвало да няма проблеми...
не може по-надолу...първоначално й искаха 17500....иначе е с оригиналните джанти 18-ки с 4 летни гуми рънфлат + още 4 зимни гуми китайски някви, но на един сезон...Най ме е яд, че няма професионалната навигация, ако имаше досега да съм я вземал.Просто колата наистина е стара и се чудя 15 500 дали си струва за 13 годишна кола....Иначе седалките са ел. с памет, има шибидах, има 2 парктроници и фабричен ксенон....А тази приказка 100 хил. км градско = 200 хил. извънградско има ли нещо вярно
Колега, тази кола има смисъл ако и сложиш газ и голяма навигация, както ти написа колегата Адо почваш с 700лв. газта ти е около 1200-1400лв.... демек 2к за да стане приятна и евтина за каране, та от тази гледна точка ти казвам, че 14 500лв. ще е добра цена... обясни му ги тези неща на продавача и ако не се съгласи, го изчакай

Няма кой да е взема на тази пари...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
то аз от 1 месец го правя пазарлъка...тя си има и забележки, ожулена броня, единия праг и той сурнат, шибидаха му дава някаква грешка също...обаче под 15 500 не ще...той се надяваше даже 16 500 да й вземе
А профи навигация с голям дисплей наистина ли може да се сложи за 700 лв....и това заедно със DVD плейър ли...както са фабричните?

- netmurder
- старши ентусиаст
-
nvkbul написа:то аз от 1 месец го правя пазарлъка...тя си има и забележки, ожулена броня, единия праг и той сурнат, шибидаха му дава някаква грешка също...обаче под 15 500 не ще...той се надяваше даже 16 500 да й вземеА профи навигация с голям дисплей наистина ли може да се сложи за 700 лв....и това заедно със DVD плейър ли...както са фабричните?
Да наистина може, ама казах ти... изчакай го да стане 2016г.

- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
netmurder написа:nvkbul написа:netmurder написа:nvkbul написа:колеги, малко глупав въпрос, но съм много раздвоен...Според вас залужава ли си 15 500лв. за Е60 530i автомат, произведено средата 2003-та с първа регистрация 2004-та. С малката навигация е. Иначе колата е на 110 000 км., които са 100% реални, въпросът е, че са само градско в София, колата никога не е излизала извън града...Това, което ме притеснява е, че не са правени никакви ремонти досега на колата, а градско 100к км. си е сериозна работа, я кутията ще тръгне да заминава скоро, карала се е почти винаги студена на къси разстояния...
Въобще какво да правя, да я взимам ли или по-добре някоя нов внос на 250 000 км., но направени на аутобан...
Ако можеш да свалиш още малко от цената направо я вземай... примерно 1000лв. надолу и си ти...
След някой месец колата става на 13г. и това трябва да се има в предвид, за последваща продажба... За скоростната кутия не се притеснявай, бензините по рядко чупят торка а и тази щом казваш че е на реални 110к би трябвало да няма проблеми...
не може по-надолу...първоначално й искаха 17500....иначе е с оригиналните джанти 18-ки с 4 летни гуми рънфлат + още 4 зимни гуми китайски някви, но на един сезон...Най ме е яд, че няма професионалната навигация, ако имаше досега да съм я вземал.Просто колата наистина е стара и се чудя 15 500 дали си струва за 13 годишна кола....Иначе седалките са ел. с памет, има шибидах, има 2 парктроници и фабричен ксенон....А тази приказка 100 хил. км градско = 200 хил. извънградско има ли нещо вярно
Колега, тази кола има смисъл ако и сложиш газ и голяма навигация, както ти написа колегата Адо почваш с 700лв. газта ти е около 1200-1400лв.... демек 2к за да стане приятна и евтина за каране, та от тази гледна точка ти казвам, че 14 500лв. ще е добра цена... обясни му ги тези неща на продавача и ако не се съгласи, го изчакай![]()
![]()
![]()
Няма кой да е взема на тази пари...
Защо трябва да се слага газова уредба

- netmurder
- старши ентусиаст
-
tihomair написа:Защо трябва да се слага газова уредбаТо си зависи от собственика де, но аз лично никога
Иначе според мен е по-добре 200к на аутобана ,отколкото 100к САМО в града.
Ми защото колега, се взема 13 годишна кола и да се кара на бензин не виждам смисъл от това... По-добре да си вземе 530д и да си кара... Виж ако беше някой от новите бензини ОК, нека си го кара на бенц, ама тази кола под 16-17 градско няма да е свали и 8-9 извън града, та от тази гледна точка, но всеки сам си решава за себе си

- A9A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: V12
tihomair написа:Защо трябва да се слага газова уредбаТо си зависи от собственика де, но аз лично никога
Иначе според мен е по-добре 200к на аутобана ,отколкото 100к САМО в града.

Защото :
1. Може да кара много, а да не харесва дизелови коли.
2. Излиза два пъти по-евтино.
3. Замърсява по-малко околната среда.
4. Мрази Валентин Златев.

5. ...
Против АГУ съм само в случаят, че го монтираш за да си позволиш да притежаваш даден автомобил. По-добре смени модела/класа.

По темата - не си спомням къде точно, но бях чел, че 100км. градско се равнявали на 600км. извънградско. Аргументите бяха, че имало много студени стартове и много часове работа на празен ход.

Немски форум: питаш нещо и ти отговарят.
Сръбски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Сръбски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
- vmmnedelchev
- Потребител
-
Колеги предстои ми покупка на е60 530D 218ps 2004г. Молбата ми е следната,ако можете да ме светнете за какво да си отварям очите при покупката и евентуално да ми кажете нещо повече за двигателя и скоростната кутия (автомат).
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Здравейте колеги,
от известно време имам дилема каква кола да си взема и везните все повече се накланят към Е60 LCI. Чудя се дали да бъде 520d или 525d, но това е въпрос за друга тема. Тук искам да попитам за мнението ви за ето този автомобил:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=br9ffu
на вид го докарва, но километрите поне според мен са съмнителни. Кажете вие какво мислите
от известно време имам дилема каква кола да си взема и везните все повече се накланят към Е60 LCI. Чудя се дали да бъде 520d или 525d, но това е въпрос за друга тема. Тук искам да попитам за мнението ви за ето този автомобил:
на вид го докарва, но километрите поне според мен са съмнителни. Кажете вие какво мислите

- netmurder
- старши ентусиаст
-
kiko™ написа:Здравейте колеги,
Няма много снимки на салона, за да се прецени горе долу за километрите, но колата изглежда много добре и 20к си е добра цена според мен...
- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
М пакета не е оригинален не че нещо но да се знае , иначе изглежда добре нищо че снимките са скапани 

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
foxi написа:М пакета не е оригинален не че нещо но да се знае , иначе изглежда добре нищо че снимките са скапани
Клега, я кажи по какво го позна, за да знам занапред какво да гледам.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
foxi написа:М пакета не е оригинален не че нещо но да се знае , иначе изглежда добре нищо че снимките са скапани
При LCI лайсните на вратите не е задължително да са черни, според мен си е оригинален М-пакета...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
netmurder написа:foxi написа:М пакета не е оригинален не че нещо но да се знае , иначе изглежда добре нищо че снимките са скапани
При LCI лайсните на вратите не е задължително да са черни, според мен си е оригинален М-пакета...
С черния таван си е би трябвало да е оригинален
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
Taruno написа:netmurder написа:foxi написа:М пакета не е оригинален не че нещо но да се знае , иначе изглежда добре нищо че снимките са скапани
Не виждам какво общо има черния таван

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
tihomair написа:Taruno написа:netmurder написа:foxi написа:М пакета не е оригинален не че нещо но да се знае , иначе изглежда добре нищо че снимките са скапани
Не виждам какво общо има черния таван
Mките са с черен таван