Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?ac ... 5458869070
тази как ви се вижда, мокета защо е черен ?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
nikolae написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11446885458869070
Едни джанти как могат да убият една кола...
Иначе мокета си е добре, но стелките са сменяни най-вероятно...
Отделно има много малко снимки на салона и не се виждат важни неща...
Ама за тази цена, толкова...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
Джантите са идеални за E39...
Малко глупав въпрос, но днес като запалих колата ми излезе съобщение "service due" и ми показва това долу на снимката. Нали няма проблем просто да си го направя на 11/2016, установих че може? Колата си е обслужена напълно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
dimodi написа:Малко глупав въпрос, но днес като запалих колата ми излезе съобщение "service due" и ми показва това долу на снимката. Нали няма проблем просто да си го направя на 11/2016, установих че може? Колата си е обслужена напълно.
Няма не се притеснявай
Просто откакто имам колата за първи път ми изкарва съобщение различно от тези за незакопчан колан и външна температура 3 градуса, та затова малко се зачудих
Мерси, колега 

- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
Колеги , луднал съм да си сменя колата с е60 525d ,но имам няколко въпроса :
-Мога ли да натикам про навигация от ф10 на е60
-И гледах ,че може да се направи спорт-режим бутон има ли някаква разлика и някой правил ли го е ?
И последния понеже живея във влажна държава и започна да ме боли коляното от ръчкането на скорости мисля да мина на мързелива кола ,но пък все едно да се осъкатя .... Ще ми е скучно вътре . Мисълта ми е по добре ли е автомата от ръчката имайки предвит ,че съм малко нервен шоф и не си пия хаповете.... ?
-И гледах ,че може да се направи спорт-режим бутон има ли някаква разлика и някой правил ли го е ?
И последния понеже живея във влажна държава и започна да ме боли коляното от ръчкането на скорости мисля да мина на мързелива кола ,но пък все едно да се осъкатя .... Ще ми е скучно вътре . Мисълта ми е по добре ли е автомата от ръчката имайки предвит ,че съм малко нервен шоф и не си пия хаповете.... ?

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
SH3M37A написа:Колеги , луднал съм да си сменя колата с е60 525d ,но имам няколко въпроса :
Колега по отношение на първите ти два въпроса има теми във форума в които е описано много подробно...
А по отношение на 3-тия въпрос, май ще трябва да си вземеш 530д щом си нервен шофер

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Здравейте, попринцип съм се насочил към 3ка(330xd ръчка) но сега се появи тази 530ка и ме вкара в дълбок размисъл. Как ви се вижда колицата, малко кът са снимките и качеството им е скапано ама знам, че има хора които и от тях ще видят много неща. Както казах основно се интересувах от 3ки и не знам този модел какви детски болести има и изобщо къде са му слабите места.
ПП Каква би била разликата според вас в разход/поддръжка/застраховки м/у 330xd и 530xd?
ПП Каква би била разликата според вас в разход/поддръжка/застраховки м/у 330xd и 530xd?
Здравейте, колеги! Аз съм с 523и 177к.с. Голям мераклия съм да сложа 19' джанти, но не ми е ясно следното: Ще стане ли колата по-тромава и дали ще вдигне доста разхода?! Размера на гумите е 245/35/19. Моделът е Style 167. Кажете си вашето мнение !
- netmurder
- старши ентусиаст
-
b_u_b_o написа:Здравейте, попринцип съм се насочил към 3ка(330xd ръчка) но сега се появи тази 530ка и ме вкара в дълбок размисъл. Как ви се вижда колицата, малко кът са снимките и качеството им е скапано ама знам, че има хора които и от тях ще видят много неща. Както казах основно се интересувах от 3ки и не знам този модел какви детски болести има и изобщо къде са му слабите места.
Старите стопове и фарове, няма как да е юни 2007 и съответно не е 235 к.с. от тук нататък няма какво повече да коментираме !!!
цитат.:Задължително е правилното и точно попълване на всички полета във формата за записване на обява, в противен случай администраторите на сайта си запазват правото за редактиране, променяне на позицията и изтриване на обяви с грешно или неправилно попълнено съдържание.
И мобилето какво прави по въпроса с неверните данни?
цитат.Резон" ООД не носи отговорност за верността и актуалността на публикуваните обяви. Цялата отговорност за верността и актуалността на публикуваните обяви и реклама се носи от лицето, което ги е публикувало. С факта на публикуването публикуващият декларира, че в обявите или в рекламата не се съдържа подвеждаща или невярна информация.

цитат.Резон" ООД не носи отговорност за верността и актуалността на публикуваните обяви. Цялата отговорност за верността и актуалността на публикуваните обяви и реклама се носи от лицето, което ги е публикувало. С факта на публикуването публикуващият декларира, че в обявите или в рекламата не се съдържа подвеждаща или невярна информация.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Roki1985 написа:Здравейте, колеги! Аз съм с 523и 177к.с. Голям мераклия съм да сложа 19' джанти, но не ми е ясно следното: Ще стане ли колата по-тромава и дали ще вдигне доста разхода?! Размера на гумите е 245/35/19. Моделът е Style 167. Кажете си вашето мнение !
Колега, използвай търсачката, има теми за разход и за джанти.
- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
netmurder написа:SH3M37A написа:Колеги , луднал съм да си сменя колата с е60 525d ,но имам няколко въпроса :
Колега по отношение на първите ти два въпроса има теми във форума в които е описано много подробно...
А по отношение на 3-тия въпрос, май ще трябва да си вземеш 530д щом си нервен шофер![]()
или да се сложи чип на 525-цата
![]()
Благодаря колега ! Предполагам има писано ,но успях да намеря само за спорт бутона ( понеже беше отгоре и не знаех ,че е дпф или там както му е абревиятурата )
За навигацията питам понеже няма как да ровя смисъл , разделям се с приятелката ми и нямам лаптоп собствен и карам само на телефон

А чип ще се сложи но ще гледам да отида до Германия те да ми го боцнат или някой реномиран ( де тоз късмет ) мапер в Ирландия......
Иначе има доста 530d но 1500 евро за пътна такса на год ми иде множко

Но благодаря за отговора ,ще се помъча през тела да намеря нещо

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!