Ароматизатор на БМВ
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ароматизатор на БМВ
Аз си взех новия дизайн преди няколко месеца и съм доволен от продължителността по принцип. Въпреки това мисля, че този, с който дойде самия ароматизатор издържа най-дълго (като оригиналните батерии на дистанционните
) .
Пълнители взимам от колегата от предната страница и си изкарват по 3-4 седмици, но като цяло не обичам силни миризми тип "такси".

Пълнители взимам от колегата от предната страница и си изкарват по 3-4 седмици, но като цяло не обичам силни миризми тип "такси".

- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Аз също си купих от този на БМВ и наистина мирише хубаво (синия) поне него съм ползвал но както казват някои от колегите трайността му е много кратка. И от скоро си взимам ароматизатор от този на Кариби Вип, всичките са с мирис на парфюми. Режа го на ленти и го пъхам в този на БМВ и ефекта е задоволителен и траен. 

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Взех си преди няколко дни и аз,як е като за аксесоар.
Доста слабичко мирише като цяло ...

Доста слабичко мирише като цяло ...
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
Здравейте,
Не съм доволен и аз от този ароматизатор, като цяло тези, които са на духалката се усещат само като караш с по-силен вентилатор, визуално е много красиво, но практически не. Мразя да имам разни кутийки, висящи или подобни ароматизатори, обичам да нямам нищо излишно никъде, гледам има някакви спрейове, които пръскаш по мокета през няколко дни и колата ухае постоянно, имате ли някакви мнение за някой такъв "парфюм" ?
Поздрави!
Не съм доволен и аз от този ароматизатор, като цяло тези, които са на духалката се усещат само като караш с по-силен вентилатор, визуално е много красиво, но практически не. Мразя да имам разни кутийки, висящи или подобни ароматизатори, обичам да нямам нищо излишно никъде, гледам има някакви спрейове, които пръскаш по мокета през няколко дни и колата ухае постоянно, имате ли някакви мнение за някой такъв "парфюм" ?
Поздрави!
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
От тези съм много доволен, пробвал съм почти всички аромати (Imao)
А пробвал ли си ароматизаторите на Car Scents и от тях съм доволен. Мятам една ''кутийка'' в багажника и две под предните седалки, обаче не ги отварям изцяло, защото не обичам прекалено силната миризма

А пробвал ли си ароматизаторите на Car Scents и от тях съм доволен. Мятам една ''кутийка'' в багажника и две под предните седалки, обаче не ги отварям изцяло, защото не обичам прекалено силната миризма

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Exclusive89 написа:От тези съм много доволен, пробвал съм почти всички аромати (Imao)![]()
Тези от къде ги взимаш и на каква цена са?
ПП Сега видях, че си в Брюксел, тук не услявам да намеря вносител, а в амазонките доставката е космическа

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4