Чип на 530Д 231к.с.?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: Чип на 530Д 231к.с.?

Мнение от jordanpar » 09 Яну 2013, 1:38

Тя целта на темата не е и била да се превърне в реклама на дейността ти каквато ти я превърна с всички тези постове.
Мерси все пак за инфото,на фона на твоята сума явно е по добре в Щутгарт,може би заради липсата на конкуренция в БГ цените са такива.
Със здраве.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 10 Яну 2013, 9:21

Защо да няма?

Тони от Варна и Венци от Пловдив все хубави неща правят и са доста по-напред в засилване на колите с хардуер.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 10 Яну 2013, 11:34

Може,не споря.
То ако ще е за експерименти,мерси.В България колко са истинските тунинг фирми със сериозен бюджет и даващи гаранция по карантиите ,които да ти направят нещо.Изключая Овърдрайва и Вилнер-много хора и от чужбина са ги чували.
всичко друго е тип гаражно творчество и добре че са форуми като този за да трупат слава и известност.Да не говорим пък колко ''тунери'' в БГ се възползваха от Брезел-едно момче което преди 5-6 години започна да продава качествени чипчета за БГ.И позахраниха малко от него и после се бият в гърдите колко са добри.
Ама темата стана друга вече.Както и да е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Яну 2013, 15:05

приятел,да не очакваш всички профитунери в бг да са с бащи тип ''сашо дончев'' и да имат тунингцентрове за над 20млн.
всеки който има дино ще даде гаранция естествено.той не го е взел само,за да се забавлява на него
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Потребител
Аватар

Мнение от genchoe60 » 25 Яну 2013, 8:04

Какво ще кажете за http://www.carpower.bg/

Потребител
Аватар

Мнение от Krasooo » 14 Яну 2014, 12:25

Питане към VRPerformance какви са ти отзивите след ремап на 530d (235к.с.) и ако има някой със същия модел с ремап да сподели.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 14 Яну 2014, 14:24

Krasooo написа:какви са ти отзивите след ремап на 530d (235к.с.) и ако има някой със същия модел с ремап да сподели.

310 к.с. на колелата в Годеч при Боги.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 382&type=1
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 14 Яну 2014, 14:48

Знаеш ли кога 530D, ще изкара 310 коня на колелата - точно никога, освен ако не са му подменяли карантийте. Колата от снимката дори не е фейслифт.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 14 Яну 2014, 15:07

310 к.с. и живот на автомобила от 15 хил. км. преди да е спукала блок :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 14 Яну 2014, 15:32

Това Е60 го бяхме коментирали в друга тема. Дори 314 к.с. са изкарали, но намесата далеч не е само софтуерна, а сменени турбина, генерация и кой знае какво още. Ето го видеото http://www.youtube.com/watch?v=_Ce4FwjEds8

Потребител
Аватар

Мнение от Krasooo » 14 Яну 2014, 15:56

Аз питам само за ремап без никакви други подмени.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Brezel » 14 Яну 2014, 23:19

Момчета , искам да ви помоля ако не сте се опитвали да счупите 530д, да не се изхвърляте с коментарите относно колко мое да изкара даден автомобил. По принцип нямам място в тази тема защото е подета от други лица но не се сдържахте да не намесите (и коментирате) на Любо дизела.

Та въпросното 530д 235 коня няма нищо общо с нормален адекватен чиптунинг.
Собственика (известен Очен хирург от София) дойде с думите "Прайме го на макс".

Съответно колата е с махнати ДПФи , гориво на макс (ама като кажа на МАКС значи на МАКС) и налягане на 1.9 бууст на стоковата турбина. ВСИЧКО по колата е стоково.

Нали знаете , който плаща той поръчва музиката! Такова поръчали , такова съм направил.

В интерес на истината бях сигурен че ще прецакаме колата още на диното. За мое голямо учудване колата вече над 1 година върви без ядове и се кара злобно ! От както видях какво удържа тоя автомобил, респекта ми към БМВ се покачи тройно. :bowdown:

Та....ако някой е имал такава кола и се е опитал да счупи такава кола и я е мерил на диното при опитите ще се радвам да сподели. Да ми говорите обаче какво е възможно и какво невъзможно е абсурдно!

Всъщност колата е собственост на бащата на Dagi който се подвизава във тунинг.бг форума, алфа форума и вероятно и в този форум. Имаше безброй спорове относно какво може тоя кораб и също така няколко дръпки с интересн край.

Колата с цялото си оборудване и т.н. дава 13.5 на 400 метра!

Ако на някой не му се вярва и му стиска, ще му дам телефона на собственика който ще се радва да направите няколко дръпки вместо да се чепкаме тук :D

740Нм на колелата знаете ли какво правят.....при 160 кмч с кикдаун и тракшъна присветва.

Както казват по телевизията "Не правете това у дома си!" в резултат на този клип , съм получавал безброй запитвания да направя и други такива коли толкова силни, НО винаги разубежадавам клиентите !

Просто при такова натоварване, неможе да се предвиди нищо, нито колко ще държи, нито какво първо ще се счупи и т.н.
Ако някой иска да експериметира с колата си е добре дошъл (важно условие е да има поне една такава резервна), но ако се интересува от качествен, надежден и професионален тунинг (какъвто предлагаме) тогава слезте на земята и забравете за тия 310 коня на колела от този мотор. :yes:

Вили и Лъчо достатъчно добре са описали какво може и какво неможе тоя мотор така че темата е повече от изчерпана. Надявам се да не обърнете тази тема в коментари на въпросния клип защото няма време през което да следя и да отговарям. Работата чака :winky:

PS. пак напомням, ако има мераклии за драг, собственика чака. Последно ми се похвали че разсърдил няква М3 но това само потелефона го разбрах :winky:
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 14 Яну 2014, 23:47

На клипа пише - генерация, турбина и др.?

Тази кола не е фейслифт, въпроса е как казвате, че е 235к.с.?

Тази кола евентуално е 231коня, което ще рече че има около 185-190к.с. на колелата, вие сте постигнали 314 (около 370к.с. на вала) и тази кола кара 1 година със здраво каране?

За да не стават спекулации изяснете какво и как е правено по колата, нормално е никой да не повярва, че е постигнато над 60% увеличение на мощността, но всеки ден научаваме по нещо ново.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 15 Яну 2014, 0:45

Brezel написа:Момчета , искам да ви помоля ако не сте се опитвали да счупите 530д, да не се изхвърляте с коментарите относно колко мое да изкара даден автомобил. По принцип нямам място в тази тема защото е подета от други лица но не се сдържахте да не намесите (и коментирате) на Любо дизела.

Та въпросното 530д 235 коня няма нищо общо с нормален адекватен чиптунинг.
Собственика (известен Очен хирург от София) дойде с думите "Прайме го на макс".

Съответно колата е с махнати ДПФи , гориво на макс (ама като кажа на МАКС значи на МАКС) и налягане на 1.9 бууст на стоковата турбина. ВСИЧКО по колата е стоково.

Нали знаете , който плаща той поръчва музиката! Такова поръчали , такова съм направил.

В интерес на истината бях сигурен че ще прецакаме колата още на диното. За мое голямо учудване колата вече над 1 година върви без ядове и се кара злобно ! От както видях какво удържа тоя автомобил, респекта ми към БМВ се покачи тройно. :bowdown:

Та....ако някой е имал такава кола и се е опитал да счупи такава кола и я е мерил на диното при опитите ще се радвам да сподели. Да ми говорите обаче какво е възможно и какво невъзможно е абсурдно!

Всъщност колата е собственост на бащата на Dagi който се подвизава във тунинг.бг форума, алфа форума и вероятно и в този форум. Имаше безброй спорове относно какво може тоя кораб и също така няколко дръпки с интересн край.

Колата с цялото си оборудване и т.н. дава 13.5 на 400 метра!

Ако на някой не му се вярва и му стиска, ще му дам телефона на собственика който ще се радва да направите няколко дръпки вместо да се чепкаме тук :D

740Нм на колелата знаете ли какво правят.....при 160 кмч с кикдаун и тракшъна присветва.

Както казват по телевизията "Не правете това у дома си!" в резултат на този клип , съм получавал безброй запитвания да направя и други такива коли толкова силни, НО винаги разубежадавам клиентите !

Просто при такова натоварване, неможе да се предвиди нищо, нито колко ще държи, нито какво първо ще се счупи и т.н.
Ако някой иска да експериметира с колата си е добре дошъл (важно условие е да има поне една такава резервна), но ако се интересува от качествен, надежден и професионален тунинг (какъвто предлагаме) тогава слезте на земята и забравете за тия 310 коня на колела от този мотор. :yes:

Вили и Лъчо достатъчно добре са описали какво може и какво неможе тоя мотор така че темата е повече от изчерпана. Надявам се да не обърнете тази тема в коментари на въпросния клип защото няма време през което да следя и да отговарям. Работата чака :winky:

PS. пак напомням, ако има мераклии за драг, собственика чака. Последно ми се похвали че разсърдил няква М3 но това само потелефона го разбрах :winky:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Brezel » 15 Яну 2014, 10:53

iceblast написа:На клипа пише - генерация, турбина и др.?

Тази кола не е фейслифт, въпроса е как казвате, че е 235к.с.?

Тази кола евентуално е 231коня, което ще рече че има около 185-190к.с. на колелата, вие сте постигнали 314 (около 370к.с. на вала) и тази кола кара 1 година със здраво каране?

За да не стават спекулации изяснете какво и как е правено по колата, нормално е никой да не повярва, че е постигнато над 60% увеличение на мощността, но всеки ден научаваме по нещо ново.

По принцип не е невъзможно да са скрили нещо и от мен, но е слабо вероятно. Колата се намира в София. Който има интерес към нея, нека се обади на собственика и да иде да я види и провери

0899924444 Любо.

Пак казвам - идва човека и иска всичко да е на макс без оглед на пораженията. Не съм гледал всеки детайл какъв е и дали са пипали по колата а им се доверих и направих това за което си платиха. :D

PS. Колата наистина излезе че е 231, заблудил съм се като съм правил клипа но при такова текучество на коли е простимо.
За да не размивам темата на колата спирам до тук, ако некой желае може да отвори друга тема. Пък дано и собственика да драсне един ред за да няма смут.

Поздрави
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61