Чип на 530Д 231к.с.?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Чип на 530Д 231к.с.?
Тя целта на темата не е и била да се превърне в реклама на дейността ти каквато ти я превърна с всички тези постове.
Мерси все пак за инфото,на фона на твоята сума явно е по добре в Щутгарт,може би заради липсата на конкуренция в БГ цените са такива.
Със здраве.
Мерси все пак за инфото,на фона на твоята сума явно е по добре в Щутгарт,може би заради липсата на конкуренция в БГ цените са такива.
Със здраве.
Защо да няма?
Тони от Варна и Венци от Пловдив все хубави неща правят и са доста по-напред в засилване на колите с хардуер.
Тони от Варна и Венци от Пловдив все хубави неща правят и са доста по-напред в засилване на колите с хардуер.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Може,не споря.
То ако ще е за експерименти,мерси.В България колко са истинските тунинг фирми със сериозен бюджет и даващи гаранция по карантиите ,които да ти направят нещо.Изключая Овърдрайва и Вилнер-много хора и от чужбина са ги чували.
всичко друго е тип гаражно творчество и добре че са форуми като този за да трупат слава и известност.Да не говорим пък колко ''тунери'' в БГ се възползваха от Брезел-едно момче което преди 5-6 години започна да продава качествени чипчета за БГ.И позахраниха малко от него и после се бият в гърдите колко са добри.
Ама темата стана друга вече.Както и да е.
То ако ще е за експерименти,мерси.В България колко са истинските тунинг фирми със сериозен бюджет и даващи гаранция по карантиите ,които да ти направят нещо.Изключая Овърдрайва и Вилнер-много хора и от чужбина са ги чували.
всичко друго е тип гаражно творчество и добре че са форуми като този за да трупат слава и известност.Да не говорим пък колко ''тунери'' в БГ се възползваха от Брезел-едно момче което преди 5-6 години започна да продава качествени чипчета за БГ.И позахраниха малко от него и после се бият в гърдите колко са добри.
Ама темата стана друга вече.Както и да е.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
приятел,да не очакваш всички профитунери в бг да са с бащи тип ''сашо дончев'' и да имат тунингцентрове за над 20млн.
всеки който има дино ще даде гаранция естествено.той не го е взел само,за да се забавлява на него
всеки който има дино ще даде гаранция естествено.той не го е взел само,за да се забавлява на него
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Питане към VRPerformance какви са ти отзивите след ремап на 530d (235к.с.) и ако има някой със същия модел с ремап да сподели.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Krasooo написа:какви са ти отзивите след ремап на 530d (235к.с.) и ако има някой със същия модел с ремап да сподели.
310 к.с. на колелата в Годеч при Боги.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 382&type=1
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Знаеш ли кога 530D, ще изкара 310 коня на колелата - точно никога, освен ако не са му подменяли карантийте. Колата от снимката дори не е фейслифт.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
310 к.с. и живот на автомобила от 15 хил. км. преди да е спукала блок 

Това Е60 го бяхме коментирали в друга тема. Дори 314 к.с. са изкарали, но намесата далеч не е само софтуерна, а сменени турбина, генерация и кой знае какво още. Ето го видеото http://www.youtube.com/watch?v=_Ce4FwjEds8
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
Момчета , искам да ви помоля ако не сте се опитвали да счупите 530д, да не се изхвърляте с коментарите относно колко мое да изкара даден автомобил. По принцип нямам място в тази тема защото е подета от други лица но не се сдържахте да не намесите (и коментирате) на Любо дизела.
Та въпросното 530д 235 коня няма нищо общо с нормален адекватен чиптунинг.
Собственика (известен Очен хирург от София) дойде с думите "Прайме го на макс".
Съответно колата е с махнати ДПФи , гориво на макс (ама като кажа на МАКС значи на МАКС) и налягане на 1.9 бууст на стоковата турбина. ВСИЧКО по колата е стоково.
Нали знаете , който плаща той поръчва музиката! Такова поръчали , такова съм направил.
В интерес на истината бях сигурен че ще прецакаме колата още на диното. За мое голямо учудване колата вече над 1 година върви без ядове и се кара злобно ! От както видях какво удържа тоя автомобил, респекта ми към БМВ се покачи тройно.
Та....ако някой е имал такава кола и се е опитал да счупи такава кола и я е мерил на диното при опитите ще се радвам да сподели. Да ми говорите обаче какво е възможно и какво невъзможно е абсурдно!
Всъщност колата е собственост на бащата на Dagi който се подвизава във тунинг.бг форума, алфа форума и вероятно и в този форум. Имаше безброй спорове относно какво може тоя кораб и също така няколко дръпки с интересн край.
Колата с цялото си оборудване и т.н. дава 13.5 на 400 метра!
Ако на някой не му се вярва и му стиска, ще му дам телефона на собственика който ще се радва да направите няколко дръпки вместо да се чепкаме тук
740Нм на колелата знаете ли какво правят.....при 160 кмч с кикдаун и тракшъна присветва.
Както казват по телевизията "Не правете това у дома си!" в резултат на този клип , съм получавал безброй запитвания да направя и други такива коли толкова силни, НО винаги разубежадавам клиентите !
Просто при такова натоварване, неможе да се предвиди нищо, нито колко ще държи, нито какво първо ще се счупи и т.н.
Ако някой иска да експериметира с колата си е добре дошъл (важно условие е да има поне една такава резервна), но ако се интересува от качествен, надежден и професионален тунинг (какъвто предлагаме) тогава слезте на земята и забравете за тия 310 коня на колела от този мотор.
Вили и Лъчо достатъчно добре са описали какво може и какво неможе тоя мотор така че темата е повече от изчерпана. Надявам се да не обърнете тази тема в коментари на въпросния клип защото няма време през което да следя и да отговарям. Работата чака
PS. пак напомням, ако има мераклии за драг, собственика чака. Последно ми се похвали че разсърдил няква М3 но това само потелефона го разбрах
Съответно колата е с махнати ДПФи , гориво на макс (ама като кажа на МАКС значи на МАКС) и налягане на 1.9 бууст на стоковата турбина. ВСИЧКО по колата е стоково.
Нали знаете , който плаща той поръчва музиката! Такова поръчали , такова съм направил.
В интерес на истината бях сигурен че ще прецакаме колата още на диното. За мое голямо учудване колата вече над 1 година върви без ядове и се кара злобно ! От както видях какво удържа тоя автомобил, респекта ми към БМВ се покачи тройно.

Та....ако някой е имал такава кола и се е опитал да счупи такава кола и я е мерил на диното при опитите ще се радвам да сподели. Да ми говорите обаче какво е възможно и какво невъзможно е абсурдно!
Всъщност колата е собственост на бащата на Dagi който се подвизава във тунинг.бг форума, алфа форума и вероятно и в този форум. Имаше безброй спорове относно какво може тоя кораб и също така няколко дръпки с интересн край.
Ако на някой не му се вярва и му стиска, ще му дам телефона на собственика който ще се радва да направите няколко дръпки вместо да се чепкаме тук

740Нм на колелата знаете ли какво правят.....при 160 кмч с кикдаун и тракшъна присветва.
Както казват по телевизията "Не правете това у дома си!" в резултат на този клип , съм получавал безброй запитвания да направя и други такива коли толкова силни, НО винаги разубежадавам клиентите !
Просто при такова натоварване, неможе да се предвиди нищо, нито колко ще държи, нито какво първо ще се счупи и т.н.
Ако някой иска да експериметира с колата си е добре дошъл (важно условие е да има поне една такава резервна), но ако се интересува от качествен, надежден и професионален тунинг (какъвто предлагаме) тогава слезте на земята и забравете за тия 310 коня на колела от този мотор.

Вили и Лъчо достатъчно добре са описали какво може и какво неможе тоя мотор така че темата е повече от изчерпана. Надявам се да не обърнете тази тема в коментари на въпросния клип защото няма време през което да следя и да отговарям. Работата чака

PS. пак напомням, ако има мераклии за драг, собственика чака. Последно ми се похвали че разсърдил няква М3 но това само потелефона го разбрах

Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.
На клипа пише - генерация, турбина и др.?
Тази кола не е фейслифт, въпроса е как казвате, че е 235к.с.?
Тази кола евентуално е 231коня, което ще рече че има около 185-190к.с. на колелата, вие сте постигнали 314 (около 370к.с. на вала) и тази кола кара 1 година със здраво каране?
За да не стават спекулации изяснете какво и как е правено по колата, нормално е никой да не повярва, че е постигнато над 60% увеличение на мощността, но всеки ден научаваме по нещо ново.
Тази кола евентуално е 231коня, което ще рече че има около 185-190к.с. на колелата, вие сте постигнали 314 (около 370к.с. на вала) и тази кола кара 1 година със здраво каране?
За да не стават спекулации изяснете какво и как е правено по колата, нормално е никой да не повярва, че е постигнато над 60% увеличение на мощността, но всеки ден научаваме по нещо ново.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Brezel написа:Момчета , искам да ви помоля ако не сте се опитвали да счупите 530д, да не се изхвърляте с коментарите относно колко мое да изкара даден автомобил. По принцип нямам място в тази тема защото е подета от други лица но не се сдържахте да не намесите (и коментирате) на Любо дизела.
В интерес на истината бях сигурен че ще прецакаме колата още на диното. За мое голямо учудване колата вече над 1 година върви без ядове и се кара злобно ! От както видях какво удържа тоя автомобил, респекта ми към БМВ се покачи тройно.![]()
Ако на някой не му се вярва и му стиска, ще му дам телефона на собственика който ще се радва да направите няколко дръпки вместо да се чепкаме тук![]()
Ако някой иска да експериметира с колата си е добре дошъл (важно условие е да има поне една такава резервна), но ако се интересува от качествен, надежден и професионален тунинг (какъвто предлагаме) тогава слезте на земята и забравете за тия 310 коня на колела от този мотор.![]()
Вили и Лъчо достатъчно добре са описали какво може и какво неможе тоя мотор така че темата е повече от изчерпана. Надявам се да не обърнете тази тема в коментари на въпросния клип защото няма време през което да следя и да отговарям. Работата чака![]()

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Brezel
- кандидат ентусиаст
-
iceblast написа:На клипа пише - генерация, турбина и др.?
По принцип не е невъзможно да са скрили нещо и от мен, но е слабо вероятно. Колата се намира в София. Който има интерес към нея, нека се обади на собственика и да иде да я види и провери
0899924444 Любо.
Пак казвам - идва човека и иска всичко да е на макс без оглед на пораженията. Не съм гледал всеки детайл какъв е и дали са пипали по колата а им се доверих и направих това за което си платиха.

PS. Колата наистина излезе че е 231, заблудил съм се като съм правил клипа но при такова текучество на коли е простимо.
За да не размивам темата на колата спирам до тук, ако некой желае може да отвори друга тема. Пък дано и собственика да драсне един ред за да няма смут.
Поздрави
Kleinigkeiten sind es, die Perfektion ausmachen, aber Perfektion ist alles andere als eine Kleinigkeit.