Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- hun7er_
- Потребител
-
- Мечтае да кара: М3 Е92 ръчка
- Детайли за колата: е36 325, 550 330 320 530
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
(h)aman написа:djvisage написа:hun7er_ написа:Колеги тази как е според вас да отивам ли да я купувам http://www.cars.bg/c1302101 ????
Тази е ромънка да знаеш.
Знаеш ли нещо повече?
Описаха ми я като перфеткна, утре ще ходя до Варна да я гледам и мисля да и погледна компютъра само и ако е наред я взимам кеш. Едва ли ще е проблем че е ромънка

'Auto racing, bull fighting and mountain climbing are the only real sports.... all others are games." - Ernest Hemingway
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
hun7er_ написа:(h)aman написа:djvisage написа:hun7er_ написа:Колеги тази как е според вас да отивам ли да я купувам http://www.cars.bg/c1302101 ????
Тази е ромънка да знаеш.
Знаеш ли нещо повече?
Описаха ми я като перфеткна, утре ще ходя до Варна да я гледам и мисля да и погледна компютъра само и ако е наред я взимам кеш. Едва ли ще е проблем че е ромънка
Значи колата се продава от доста време. На мен също така ми я описаха. Това което ме спря да отида да я погледна е,че колата е от автокъща без абсолютно никаква история. Километрите 200% са връщани и така това е което знам.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Някой може ли да каже нещо за тази: viewtopic.php?f=46&t=396517
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Здравейте,
Имам един въпрос, за който може и да е писано, но не мога да открия нищо.
Може ли да не се разделя навигацията, а да се разпъне на цял екран, когато е пуснато радиото например?
Ако има значение колата е Е60, 535d - фейслифт.
Слагам и снимка:
Имам един въпрос, за който може и да е писано, но не мога да открия нищо.
Може ли да не се разделя навигацията, а да се разпъне на цял екран, когато е пуснато радиото например?
Ако има значение колата е Е60, 535d - фейслифт.
Слагам и снимка:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Преди фейса със сигурност не (и за фейса се съмнявам). Винаги в дясно остава прозорец (борд, инфо, нави...)
пп. мнение за тази ?
E60 525i 13 500
пп. мнение за тази ?
E60 525i 13 500
nikolae написа:Преди фейса със сигурност не (и за фейса се съмнявам). Винаги в дясно остава прозорец (борд, инфо, нави...)
пп. мнение за тази ?
E60 525i 13 500
Както и за тази макар, че е дизелче
Bmw 530 xd
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тая много свежичка изглежда наистина ,чак на мене ми хвана окото
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Колеги четох,че от ZF препоръчват да се слага добавка в скоростите (автоматични) която също е ZF.Много трудно се намира,намерих я на 198 лв.Въпроса ми е някой слагал ли е такава добавка и за всички кутий на ZF ли става ?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... InCategory
Нормално ли е заради следите от градушка да е толкова евтина или може да има и други жокери
Нормално ли е заради следите от градушка да е толкова евтина или може да има и други жокери

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
drago_pavlov написа:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=214590016&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&scopeId=C&sortOption.sortOrder=ASCENDING&isSearchRequest=true&fuels=DIESEL&maxPrice=5000&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&pageNumber=1&action=topInCategory
Да ти кажа за мен не е много евтина, а напълно нормална цена за Немския пазар. Колата си е старичка и има забележки, мисля дори че може и да спазариш още 500е надолу.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Qugo написа:drago_pavlov написа:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=214590016&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&scopeId=C&sortOption.sortOrder=ASCENDING&isSearchRequest=true&fuels=DIESEL&maxPrice=5000&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&pageNumber=1&action=topInCategory
Да ти кажа за мен не е много евтина, а напълно нормална цена за Немския пазар. Колата си е старичка и има забележки, мисля дори че може и да спазариш още 500е надолу.
Но километрите са минимум по 2
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
nikolae написа:Bmw 530i 14 000 ?
Километрите са много повече ако съдим по смазаната седалка. Чудя се показателя на температурата на двигателя така ли трябва да е? Понеже аз съм с дизелова и имам доста повече чертички. Сори за отклонението.