Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ILIANJO
- Потребител
-
- Кара: е60 525d, Mercedes E420 w211
- Мечтае да кара: BMW S1000rr
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Предимно градско и комбинирано ще я карам най-често. 3ката ме печели с това че ще е по-икономична, по-евтина поддръжка и удобна за каране градско. Предполагам веднага ще усетя разликата в искорението и комфорта особено като тръгна на дълъг път....
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
5ца вземи
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Имам служебна Е90 320 хд чисто нова е взета на 17 км,преди 3 години сега е на 30 000 км и имам лична Е 60 530 д, автомат разликата е от огромна в полза на 5 цата
3 ката е супер тясна и отпред и отзад,не може да се сравнява комфорта на 5 цата на дълъг път, багажника е по голям, поведението на пътя е осезаемо по добро на 5 цата и още много други преимущества на Е 60 ката

3 ката е супер тясна и отпред и отзад,не може да се сравнява комфорта на 5 цата на дълъг път, багажника е по голям, поведението на пътя е осезаемо по добро на 5 цата и още много други преимущества на Е 60 ката

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
ILIANJO написа:Предимно градско и комбинирано ще я карам най-често. 3ката ме печели с това че ще е по-икономична, по-евтина поддръжка и удобна за каране градско. Предполагам веднага ще усетя разликата в искорението и комфорта особено като тръгна на дълъг път....
Вземи е90, освен ако не си доста едър човек тогава задължително 5тица, но се подготви за стабилна разлика в поддръжката и икономия на гориво, отделно, че е90 е доста по-забавна за каране

"Предимно градско и комбинирано ще я карам най-често.", аз не виждам каква е дилемата, по-евтина, по-малък разход, по удобна в малките улички за града, е90 ката е твоята кола.
Колеги, какво мислите за тази по снимки? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9xn8t9
На мен ми харесва, не виждам нищо лошо по-снимките, добре си се ориентирал към фейс! Единствено аз вече БМВ без комфортен салон няма да купя, а тази е с обикновен...
- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E61 525d '05
- Детайли за колата: MIni Cooper Clubman D R55 LCI '14
http://www.cars.bg/c998895
Колеги,смятам да купувам въпросният автомобил от линка.Колата си се държи добре,във вторник ще и правя диагностика на двигателя,тъй като моя майстор каза,че май има запушена дюза,та за да си вържа гащите,ще я проверя тази работа.Иначе вътре купето е доста запазено и всичко си му работи на автомобила.
Имам следният въпрос.На IDRIVE пише,че DPFa има още 150000 км живот.Това джамбазите могат ли да го нулират или е сменян на около 200000 км ?
Благодаря предварително.
Колеги,смятам да купувам въпросният автомобил от линка.Колата си се държи добре,във вторник ще и правя диагностика на двигателя,тъй като моя майстор каза,че май има запушена дюза,та за да си вържа гащите,ще я проверя тази работа.Иначе вътре купето е доста запазено и всичко си му работи на автомобила.
Имам следният въпрос.На IDRIVE пише,че DPFa има още 150000 км живот.Това джамбазите могат ли да го нулират или е сменян на около 200000 км ?
Благодаря предварително.
Воланът претапициран ли е, защото на снимката цветовете много се различават.
Това с DPF въобще не е меродавно, може да се нулира по всяко време, ако е все още там е готов за махане след като я вземеш
Това с DPF въобще не е меродавно, може да се нулира по всяко време, ако е все още там е готов за махане след като я вземеш

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
ppetkovds83 написа:http://www.cars.bg/c998895
Благодаря предварително.
Със сигурност не са реални километрите, както и DPF е манипулиран. Иначе колата не изглежда зле, а и с екстрите които има за тази пари със сигурност ще има нещо скрито. Дано поне да не е сериозно. След диагностиката и тест в градски и извън градски условия ще си наясно. Успех.
- ppetkovds83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E61 525d '05
- Детайли за колата: MIni Cooper Clubman D R55 LCI '14
Колата найстина изглежда добре и на живо.Комплект зимни и летни гуми,каско,навигацията работи супер.Сменяни са термостатите,както и изпускателният колектор.След първият тест,се оказа,че спирачки отпред за смяна (накладки),отзад дискове за смяна и нещо леко в корм.управление.Градски тест имаше,утре ще има извънградски поради съмнение на майстора за дюзи.След извънградското я закачам на диагностика и така.Съмнението идва от това,че като се зададе D и се чува нещо като аванс,незнам точно как да го обясня.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
ppetkovds83 написа:.......Съмнението идва от това,че като се зададе D и се чува нещо като аванс,незнам точно как да го обясня.
Дано да е нещо дребно /тампони на скорости, ДВГ или висящ лагер/

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9sxrut
Загледал съм се в тази. Да се хвърлям ли в Джаза, ще дадете ли съвет за начинаещ купуващ си първото BMW.
Загледал съм се в тази. Да се хвърлям ли в Джаза, ще дадете ли съвет за начинаещ купуващ си първото BMW.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Yurdiks написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11428695543211269&slink=9sxrut
Нещо съмнително ниска цена - провери я хубаво
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Yurdiks написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11428695543211269&slink=9sxrut
Колега, точно това ще направиш, ще се хвърлиш в джаза, както каза колегата по горе доста ниска цена за фейсов екземпляр...
Ама щом ти харесва, направо я вземай.... дано само да няма нова тема след покупката

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!