Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- shkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Детайли за колата: все още е с оригиналната нафта от завода
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Това за волана е много вярно. Старото ми бмв беше с един много измъчен волан и нямаше продаване... Но накрая го смених с по- свеж и нещата се получиха.
Колеги, мнения за тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9kd8vf
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колата изглежда както и на снимките, волана е претапициран, км-те не са тези, принципно внасят читави коли, но по характер са отвратителни братята и не очаквай да отбиеш от цената, принципно не свалят много.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
Nukem написа:Колата изглежда както и на снимките, волана е претапициран, км-те не са тези, принципно внасят читави коли, но по характер са отвратителни братята и не очаквай да отбиеш от цената, принципно не свалят много.
Колега гледал ли си я или гадаеш?
Как разбра че волана е претапициран, километрите същи?
Иначе за принципно читавите коли съм съгласен.
За колата изглежда много добре подържана и запазена, този двигател върви доста прилично и харчи под 10 в София
Колата има много малко екстри и освен цвета и волана друга екстра не виждам.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Гледал съм я, живея на 300 метра от автокъщата.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Qugo написа:Nukem написа:Колата изглежда както и на снимките, волана е претапициран, км-те не са тези, принципно внасят читави коли, но по характер са отвратителни братята и не очаквай да отбиеш от цената, принципно не свалят много.
Колега гледал ли си я или гадаеш?
Как разбра че волана е претапициран, километрите същи?
Иначе за принципно читавите коли съм съгласен.
За колата изглежда много добре подържана и запазена, този двигател върви доста прилично и харчи под 10 в София
Колата има много малко екстри и освен цвета и волана друга екстра не виждам.
А тапицирания волан се вижда от километри дори от снимката - та той е станал като донът дебел

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
така е по-спортен 

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Колеги, днес ходихме да я видим - волана е претапициран, доста пребоядисвани елементи по купето, 2013г. е била на 303к. проблем в двигателя и трансмисията. Това е заключението на майсторите, които бяха с мен.
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
Trixster написа:така е по-спортен
Според мен е станал доста по-добре от оригинален олющен и като кренвирш тънак.
А иначе е хубаво да не плюем всички запитвания за коли, като видиш ли няма по-добро от нашите таратайки.
Просто нека щом колеги са я гледали да пишат "гледах я и това са и косурите това са и предимствата и точка".
Смея да кажа, че 177 к.с. не върви кой знае колко прилично. Докато си търсех кола пробвах няколко такива и не бях впечатлен. Не че е пълен мъртвец, но не очаквай нещо особено. И аз си мислех, че ще ми е достатъчен, но... В крайна сметка взех 525 фейслифт, който си е доста по-пъргав, въпреки че е само 20 к.с. отгоре.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Аз пък уважавам избора на питалия за последното Е60 525д и не ме интересува върви ли или не.Всеки си има различни критерии.
По дадената обява-запазен визуално автомобил,културна цена ,като за общото първоначално впечатлание.Да се види на място и да се прецени.
Платнения салон не е визуално най-доброто при Е60,но пък и масовия кожен салон е приятен само за окото но не и за тялото.Моето Е60 беше с обикновената кожа и твърдя че е най-кофти кожения салон сред автомобилите които съм управлявал досега.
По дадената обява-запазен визуално автомобил,културна цена ,като за общото първоначално впечатлание.Да се види на място и да се прецени.
Платнения салон не е визуално най-доброто при Е60,но пък и масовия кожен салон е приятен само за окото но не и за тялото.Моето Е60 беше с обикновената кожа и твърдя че е най-кофти кожения салон сред автомобилите които съм управлявал досега.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
ivandimov написа:Колеги, мнения за тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9kd8vf
Колата реално, няма навигация... а и е без кожа, но за някои хора това пък не е важно, но какъв е смисъла да си купуваш кола от този клас без екстри !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
А защо тогава БМВ въобще произвеждат такава конфигурация ''премиум автомобили'' по тази логика????
Господа,всеки си има мнение,но научете се да не влагате субективизъм при коментарите по даден автомобил.
Питащите за една или друга кола едва ли не са видяли че няма кожен салон,или че колата е черна,и че няма М пакет.Тях ги интересува набитото око на ползвателите на дадения модел дали няма да забележи нещо необичайно,извън очевадните неща.
Иначе кое вървяло,кое не,ама навигация що нямало,ама тва онова-еми тва му харесало на човека.
Господа,всеки си има мнение,но научете се да не влагате субективизъм при коментарите по даден автомобил.
Питащите за една или друга кола едва ли не са видяли че няма кожен салон,или че колата е черна,и че няма М пакет.Тях ги интересува набитото око на ползвателите на дадения модел дали няма да забележи нещо необичайно,извън очевадните неща.
Иначе кое вървяло,кое не,ама навигация що нямало,ама тва онова-еми тва му харесало на човека.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
netmurder написа:ivandimov написа:Колеги, мнения за тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9kd8vf
Колата реално, няма навигация... а и е без кожа, но за някои хора това пък не е важно, но какъв е смисъла да си купуваш кола от този клас без екстри !!!
На село Е60тките са много вървежни - правихме малко селски туризъм с жената и всички села са пълни с Е60тки с м пакети, без м пакети

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Qugo написа:Trixster написа:така е по-спортен
Според мен е станал доста по-добре от оригинален олющен и като кренвирш тънак.
А иначе е хубаво да не плюем всички запитвания за коли, като видиш ли няма по-добро от нашите таратайки.
Просто нека щом колеги са я гледали да пишат "гледах я и това са и косурите това са и предимствата и точка".
Колега прочети това мнение:
ivandimov написа:Колеги, днес ходихме да я видим - волана е претапициран, доста пребоядисвани елементи по купето, 2013г. е била на 303к. проблем в двигателя и трансмисията. Това е заключението на майсторите, които бяха с мен.
Повече няма какво да коментирам твоята експетна преценка.

П.С.
Колегите тук търсят критично мнение за избраните от тях коли и рядко се среща някой който да е харесал кола с история, реални коломентри, без забележка и тя да се постне тук. Хубавите коли не се продават дълго, а тези които разбират нямат проблем с километраж 300+ к км, а и на тези километри воланите на много от тях са оригинални и не олющени.
Сори ама с тази регистрация от има няма месец си още много зелен. нищо лично

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle