Бързи въпроси и отговори

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Бързи въпроси и отговори

Мнение от Nevermore1337 » 20 Дек 2017, 11:06

Устройство за AUX или bluetooth? Имам един мп3 плейър обаче се свързва чрез радио и качеството не е толкова хубаво. Има ли някакво устройтво което може да го свържа чрез запалката и да се свърза с блуетоот?

Потребител
Аватар
Кара: Е61 530 Xdrive
Мечтае да кара: "Вечния Сокол"

Мнение от Nikoobg » 20 Дек 2017, 12:52

Nevermore1337 написа:Устройство за AUX или bluetooth? Имам един мп3 плейър обаче се свързва чрез радио и качеството не е толкова хубаво. Има ли някакво устройтво което може да го свържа чрез запалката и да се свърза с блуетоот?

Според мен си вземи по добре AUX. Мисля че Блутута на колата не може да плейва музика. Ако можеше щеше да можеш да си пускаш песни от телефона когато е закачен към колата.
Ако греша нека някой да ме поправи.

ПоЗдрави!!!
ПоЗдрави!!!

Потребител
Аватар
Кара: Е61 530 Xdrive
Мечтае да кара: "Вечния Сокол"

Мнение от Nikoobg » 20 Дек 2017, 13:01

Здравейте Колеги,
От известно време музиката в колата спира при изгасване на двигателя без да съм махнал контакта.
Подозирам , че стана защото акумулатора ми беше за смяна и при палене ми зануляваше часа и пробега.
Предположих, че поради слаб акумулатор колата изключва някои от системите (така бях прочел), но сега го смених и пак е същото.
Какъв може да е проблема според Вас?

ПоЗдрави!!!
ПоЗдрави!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Nevermore1337 » 20 Дек 2017, 18:09

Nikoobg написа:
Nevermore1337 написа:Устройство за AUX или bluetooth? Имам един мп3 плейър обаче се свързва чрез радио и качеството не е толкова хубаво. Има ли някакво устройтво което може да го свържа чрез запалката и да се свърза с блуетоот?

Според мен си вземи по добре AUX. Мисля че Блутута на колата не може да плейва музика. Ако можеше щеше да можеш да си пускаш песни от телефона когато е закачен към колата.

ПоЗдрави!!!

Така е. Телефона на колата и вградения блутут е само за разговори. Но от къде мога да си взема aux ? То аз нямам място за вкарване, при някои модели се намира в подлакътницата или в джапката. Всъщност има едно модули с блутут и AUX но струват над 400 долара и никакъв шанс да дам толкова пари за такова нещо.

Потребител
Аватар
Кара: E60 530D M57/TU
Мечтае да кара: X5 ///M

Мнение от sp3n5 » 20 Дек 2017, 19:23

Nevermore1337 написа:
Nikoobg написа:

ПоЗдрави!!!

Така е. Телефона на колата и вградения блутут е само за разговори. Но от къде мога да си взема aux ? То аз нямам място за вкарване, при някои модели се намира в подлакътницата или в джапката. Всъщност има едно модули с блутут и AUX но струват над 400 долара и никакъв шанс да дам толкова пари за такова нещо.

От около половин година ползвам TeckNet Bluetooth FM Transmitter. След доста четене на ревюта в интернет реших да го пробвам.Плюсовете ,са че е с Блутуут 4.0 ,тоест връзката с телефона или таблета е стабилна и звука е добро качество(поне мене ме устройва). Можеш да го нагласиш да работи на 108.00mHz , където няма да среща интерференция с други сигнали. Свързва се изключително бързо , докато дадеш на контакт и запалиш ,се свързва моментално.Имаш и USB. Цената е около £15 в Амазон или иБей. Айде стига с рекламата :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна sp3n5 на 21 Дек 2017, 0:34, променена общо 1 път
BMW The Ultimate Driving Machine !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 20 Дек 2017, 19:31

През аукса пак е кофти качеството. Според мен най добре мулв 2 хай

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от Nevermore1337 » 20 Дек 2017, 19:49

adovet написа:През аукса пак е кофти качеството. Според мен най добре мулв 2 хай

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

Какво е това мулв 2 хай? Писах го в гугъл нищо не ми излезе

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 20 Дек 2017, 21:36

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 26 Дек 2017, 1:18

Колеги един въпрос. Тъй,като съм в процес на търсене на оригинален М пакет искам да попитам относно дупките на парктроника. Аз доколкото знам на преди фейслифта обикновенна или м броня е 24мм дупката. Фейслифта обикновенна или м броня е 18мм. Писах си с един колега за пакет и той ми каза,че само фейслифт обикновенна броня е 18мм. М пакет на фейслифт били също 24мм. вярно ли е или всички фейслифт брони са с 18мм.?
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 26 Дек 2017, 13:34

Аз пък си мисля, че и на фейс М бронята е с 18мм, виждал съм няколко такива и по-малки ми изглеждат, но така погледнато с око трудно... Колега, а ти ако си намерил М броня от фейсова 60тка просто помоли продавача да измери дупките и ако са 24мм. отнасяй :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 535d
Мечтае да кара: m5
Детайли за колата: 535d biturbo

Мнение от Raikkonen46 » 26 Дек 2017, 14:33

Здравейте имам един проблем с навигацията..явно съм натиснал нещо и ми показва само магистрали.Благодаря предварително и весели празници :)
Made in GERMANY

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 26 Дек 2017, 17:00

Exclusive89 написа:Аз пък си мисля, че и на фейс М бронята е с 18мм, виждал съм няколко такива и по-малки ми изглеждат, но така погледнато с око трудно... Колега, а ти ако си намерил М броня от фейсова 60тка просто помоли продавача да измери дупките и ако са 24мм. отнасяй :yes:

Аз не съм намерил то и момчето дето ми каза това продаваше преди фейсова,но лепена. Обаче аз досега като съм търсел и като видя,че е фейс колата и не я отразявах,но сега ако има някой с фейсова оригинална броня да каже дали е 18мм или 24мм. Аз така или иначе ако намеря ще помоля човека да измери дупката.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Потребител
Аватар

Мнение от balkanski_1991 » 26 Дек 2017, 22:42

Утре ще ти кажа,че моята е с фейс брони.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Дек 2017, 12:58

BorislavB написа:
Exclusive89 написа:Аз пък си мисля, че и на фейс М бронята е с 18мм, виждал съм няколко такива и по-малки ми изглеждат, но така погледнато с око трудно... Колега, а ти ако си намерил М броня от фейсова 60тка просто помоли продавача да измери дупките и ако са 24мм. отнасяй :yes:

Аз не съм намерил то и момчето дето ми каза това продаваше преди фейсова,но лепена. Обаче аз досега като съм търсел и като видя,че е фейс колата и не я отразявах,но сега ако има някой с фейсова оригинална броня да каже дали е 18мм или 24мм. Аз така или иначе ако намеря ще помоля човека да измери дупката.

Кое трябва да е 24мм., външния диаметър на датчика който се вижда отпред на бронята ли?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 27 Дек 2017, 13:55

BorislavB написа:Колеги един въпрос. Тъй,като съм в процес на търсене на оригинален М пакет искам да попитам относно дупките на парктроника. Аз доколкото знам на преди фейслифта обикновенна или м броня е 24мм дупката. Фейслифта обикновенна или м броня е 18мм. Писах си с един колега за пакет и той ми каза,че само фейслифт обикновенна броня е 18мм. М пакет на фейслифт били също 24мм. вярно ли е или всички фейслифт брони са с 18мм.?

Правилно ти е казал човекът. Оригиналните М брони са с големи датчици както преди, така и след фейслифт-а. На китайските брони са им различни големините на датчиците, понеже са направени да можеш да си ползваш датчиците от обикновенната броня.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61