Коя нафта е най качествена в BG?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- nazis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D,150к.с /комби бегачка
Re: Коя нафта е най качествена в BG?
И аз отскоро съм за ЕКТО Дизела на ЛУКОЙЛ - изминати над 500км при 5-6 зареждания/ градско предимно и колата харчи доста по малко от обикновения им дизел .
сипвам и по малко двутактово масло за смазка /20-30гр на половин резервоар/и няма пушеци, двигателя също работи по спокойно и не се тресе много
сипвам и по малко двутактово масло за смазка /20-30гр на половин резервоар/и няма пушеци, двигателя също работи по спокойно и не се тресе много
Голямата цица разсейва добрият ебач !
- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 330Д
- Мечтае да кара: Е92
И аз да си изкажа мнението та сипвам само от ОМВ и то обикновения дизел.Пробвал съм на Лукойл и не съм доволен изобщо в смисъл ме излъгаха в количеството.От ЕКО просто не зареждам защото преди 2г след като заредих от там дюзите направиха проблем и след като долях от друга бензиностанция се оправиха нещата.Ромпетрол са добри бих казал на 2-ро място след ОМВ.
Да отбележа ,че лятото сипах 70лв от скъпия бензин на моята 330д 184кс без да искам и след 4км като се усетих спрях и долях 1л масло 10w40 и 50лв об.дизел и нямах никакви проблеми даже от тогава насам колата върви по добре(искам само да се знае)
Да отбележа ,че лятото сипах 70лв от скъпия бензин на моята 330д 184кс без да искам и след 4км като се усетих спрях и долях 1л масло 10w40 и 50лв об.дизел и нямах никакви проблеми даже от тогава насам колата върви по добре(искам само да се знае)
- KyoSan
- Потребител
-
- Кара: '04 BMW E60 525d
- Мечтае да кара: Космически кораб
boqn92 написа:Да отбележа ,че лятото сипах 70лв от скъпия бензин на моята 330д 184кс без да искам и след 4км като се усетих спрях и долях 1л масло 10w40 и 50лв об.дизел и нямах никакви проблеми даже от тогава насам колата върви по добре(искам само да се знае)
Аз се предавам

- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 330Д
- Мечтае да кара: Е92

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Само ROMPETROL и след това OMV & LUKOIL.
Само с Ромпетролска нафта една зимна сутрин на -15'С с една здрава и 3 изгорели свещи успях за запаля една 320д...разбира се с много контакти поред и въртене, но все пак запали.
Само с Ромпетролска нафта една зимна сутрин на -15'С с една здрава и 3 изгорели свещи успях за запаля една 320д...разбира се с много контакти поред и въртене, но все пак запали.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
ICE написа:Само ROMPETROL и след това OMV & LUKOIL.

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Понеже сме тръгнали и аз съм доволен от дизела на Ромпетрол.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- cfm56
- Потребител
-
- Кара: самолед
- Детайли за колата: E61LCI 530xD
Гласувам с 2те ръце за Газпром. Онзи ден в 4 сутринта , около -10 градуса, с 4 изгорели свещи(или реле) пали от раз 

Някой зареждал ли е от бензиностанции SNG? Мяркал съм им обектите няколко пъти и цените са доста примамливи, но дали не е за сметка на качеството?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Alexius написа:Някой зареждал ли е от бензиностанции SNG? Мяркал съм им обектите няколко пъти и цените са доста примамливи, но дали не е за сметка на качеството?
Синергон са Топливо

Вчера цял ден цената на дизела беше 1.99, докато на другите бензиностанции беше 2.20. Видях, че днес и те са вдигнали цената. Стана ми интересна тази разлика в цената. Все пак някой да има преки впечатления?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Alexius написа:Вчера цял ден цената на дизела беше 1.99, докато на другите бензиностанции беше 2.20. Видях, че днес и те са вдигнали цената. Стана ми интересна тази разлика в цената. Все пак някой да има преки впечатления?
Просто за вдигнали цената малко по-късно. Явно са продавали на старата цена до изчерпване на количеството.
- donnikalas
- Потребител
-
Никой нищо не каза за Петрол? Някакви впечатления?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Няма какво да кажем за тях